• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    Tento klub je určen k diskusi o očkování a také jako rozcestník důležitých informací.
    Diskuse by měla být podložena fakty, evidence based.
    Silné názory musí být odzdrojovány.

V současné době by měl také pomoci zorientovat se v problematice očkování proti covid-19.

Za šíření dezinformací a osobní útoky následuje RO, po recidivě banán.

rozbalit záhlaví
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    KUBIS: Určitě víc v pohodě než kdyby to dítě očkovaný nebylo, šmudlo.

ZEGA: Pokud vím, tak v případě TBC není karanténa (ale nejsem doktor), takže myslím, že jsi poradila to nejlepší. Zajít za doktorkou nic nestojí a míru rizika posoudí ona.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    KUBIS: no čekala jsem stejnou odpověď :)
    ale bezesrandy, mě se to netýká, radila jsem to samé, konzultovat co nejdřív s pediatrou... jen mě zajímalo, jaký jsou asi tak postupy.
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    ZEGA: no podle rad zastancu ockovani asi v pohode, ne?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ZEGA: Poraď se se svým praktikem.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    Otázka: Co má dělat člověk, který byl se svým dítětem (očkovaným) v kontaktu s člověkem s TBC?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ID_0: Koneckonců jsem to tu někde v historii už házel počet vakcinací/počet závažných reakcí.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ID_0: A jinak - to víš že nejlepší by bylo aby nemoce zmizely a očkovat se proti nim nemuselo...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ID_0: No tak máme studie o reakcích na vakcíny. Celkem se ví jak časté jsou závažnější reakce.
    ID_0
    ID_0 --- ---
    BIDAK: obdivuju tvou jistotu o bezpečnosti, už jen díky tomu složení a genetickým manipulacím (hep B)... co to udělá za x let popř v další generaci, ochraňuj nás Glaxosmithklein...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ID_0: Je pravda, že dneska už jsou vakcíny tak bezpečné, že za hodně vedlejších účinků můžou právě ty přidávané látky. Jinak ten článek je napsanej někým kdo je v panice.
    ID_0
    ID_0 --- ---
    ty reakce imunity způsobují adjuvants v hexe to je hliník (dřív to bývala rtuť)
    Hydroxid hlinitý (Al(OH)3) - 0,5 miligramu Al
    Fosforečnan hlinitý (AlPO4) - 0,32 miligramu Al

zajímavý článek na to je tu:

Čo obsahuje Infanrix Hexa na Slovensku a čo v Austrálii? - DOPLNENÉ :: Sloboda v očkovaní
    http://www.slobodavockovani.sk/news/co-obsahuje-infanrix-hexa-na-slovensku-a-co-v-australii-/

na takový kojenecký koktejl reaguje každý organismus jinak :(
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    MAGGIE: dík
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ZEGA: na radu doktorky Thuyu 15ch cca týden před a týden až dva po denně 3 kuličky
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    jaký dáváte homeopatika?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Jenik po první hexe měl ten den večer mírně zvýšenou teplotu, jinak zatím nikdy nic (možná větší hlad akorát), Kajka má za sebou první hexu a po týdnu nic, tak snad už je to taky ok.. a dávám teda poctivě homeopatika
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    CORNELA: tak teď jsem docela zmatená, pediatra mi vždy říkala, že horečka je po očkování naprosto vyjímečná reakce a pokud by trvala déle jak 2 dni, máme k ní okamžitě naklusat...většina dětí prý nemá reakci žádnou a je to tak v pořádku...tak jak to teda je?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CORNELA: no bať. Moje děti často nereagovaly nijak.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CORNELA: řekla jsi, že by směla strach, kdyby dítě teplotu nemělo.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CORNELA: dvě z mých tří dětí na očkování zatím většinou nijak nereagovaly, mám se snad bát, že jim nezabralo, to je přece taky blbost?
    LILY
    LILY --- ---
    CORNELA: většina matek má myslím naopak radost, že dítě reakci nemá. Pokud mohu mluvit za sebe, tak jsem to brala jako signál, že si s tím tělo dítěte dobře poradilo. Akorát myslím víc spal (a po poslední hexe naopak nespal).
    Ale já jsem mu dala hned po očkování homeopatika, aby to mělo pokud možno hladký průběh, když už to musel absolvovat, tak to bylo možná i tím.
    BONIE
    BONIE --- ---
    CORNELA: no s takovou horečkou se mi probudil, jasně že jsem nečekala s teploměrem a nedívala se, jak to jde nahoru..
    no nic.. už je ok.. jen mě dostalo to, že se mi z usměvavého spokojeného miminka rázem stal uzlíček pláče.. :/
    BONIE
    BONIE --- ---
    CORNELA: no tak nevím..máš dítě, se kterým bys strávila dva dny v horečkách blížících se 40 a bála se, jak to zvládne a jestli jsi mu vakcínou, o které nevíš prakticky nic spíš neuškodila než pomohla? jestli máš, tak pak víš o čem mluvím..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam