• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    Tento klub je určen k diskusi o očkování a také jako rozcestník důležitých informací.
    Diskuse by měla být podložena fakty, evidence based.
    Silné názory musí být odzdrojovány.

V současné době by měl také pomoci zorientovat se v problematice očkování proti covid-19.

Za šíření dezinformací a osobní útoky následuje RO, po recidivě banán.

rozbalit záhlaví
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    FOXOVA: nemam, o kterou knihu prosim jde ? diky
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    LEPEK: mas knihu od prof. strunecky?
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    GIDDY: ne, ony jsou dvoj a trojvakciny tohoto... kdyztak opisi z knihy ockovani pro a proti...

akorat jsou to vakciny neschvalene pro prvotni imunizaci 2 letych deti, avsak v zahranici uspesny zpusob....
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    LEPEK: jo, vidis, blbe ctu, ano myslela sem tu s cernym kaslem a zaskrtem, ale ty myslis asi tydle tri - tetanus, obrnu a zaskrt naockovat vsechny zvlast?
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    GIDDY: nemyslis ale trojvakcinu tetanu a cerneho kasle, ktera obsahuje jako treti nemoc obrnu ci zaskrt - nejsem si ted jista, ktera je to ta treti nemoc:(
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    LEPEK: ale tu trojvakcinu nebrat co sem cetla
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    LEPEK: me to tez zajima, tak sem
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    máte někdo očkované děti jen proti tetanu

případně jen proti
    tetanu,dětské obrně a záškrtu

či nějak podobně??

zajímají mne zkušenosti s dostupnosti či dovozem vakcín atd.

klidně pošta
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    :)) o moji diplonku je strasnej zajem, ale obavam se ze z ni asi nic nebude, nejak nemam material...
    BONIE
    BONIE --- ---
    já jsem odsunovala tak, že jsem vždycky řekla, že byl syn nemocný, třeba rýma nebo zvýšená teplota po zubech a že bych raději počkala.. takhle to šlo cca do půl roku a v pohodě.. částečně to byla pravda, ale trochu jsem to jako přibarvovala, abych se tomu očkování prostě vyhla..
    MIKA
    MIKA --- ---
    GIDDY: podepisovala jsem... prebrala jsem si tim odpovednost, nevadilo mi to a doktorku jsem chapala, na nastenku bych pridala knizku "varovne signaly ockovani"
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    GIDDY: mam nascanovaneho Hirteho
    FOXOVA: vysledky diplomky by me taky zajimaly. Na kdy konkretne jsi posunula priorix?
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    na nastence este neni kniha od Neila Z. Millera - Co možná nevíte o očkování
    nevim jak je kvalitni

prosim vas, prazske, mate nekdo nake knihy o ockovani z nastenky? rada bych si pujcila, ted to resim a u nas v knihovne to neni, dekuji:) posta
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    hm, tak asi volam Rozalio o radu, za to nic
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    FOXOVA: vysledky by me opravdu zajimaly, velice prospesne tema!!!
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    Noc prosim , pro svou diplomku hledam rodice deti, kteri naockovali sve deti a pak se dostavily nejake trvale poruchy, nebo rodice autistickych deti, ktere pozorovali zmeny na detech.
    Je to anonimni a jde o pomoc dalsim rodicum. Prosim posta. dekuji
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    ja u dcery posouvala ale mudra vedela ze nema cenu se semnou prilis dohadovat. Vsechna ockovani mela pozdeji, a nic jsem nepodepisovala. Jako legalni vymluvu jsem mela " opet je nemocna, chytla to od segry....! :))
    LILY
    LILY --- ---
    GIDDY: já jsem posunovala priorix. Synovi bude 2,5, ještě ho nedostal, a nic jsem nepodepisovala.
    Mám pocit, že to hodně souvisí s tím, jak se samotný doktor dívá na očkování. Pokud je podle jeho názoru důležité ho mít (a pokud možno včas), tak je pravděpodobné, že bude chtít něco podepsat.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    ZEGA: teda ja, podepisovali jsme to oba, ale to myslim uz je ted zmeneno
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    já u posunutí podepisovala. jako ze jsem si vedoma a prejimam odpovednost - neco jako reverz
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    já jsem dosud nenechala MMR (Jeníkovi je 22 měsíců) a zatím jsme si jen, bohužel v ne příliš příjemném duchu, vysvětlily, že chci ještě rozhodně počkat, žádné podepisování čehosi neproběhlo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam