jak sleduju, tak kazdy doktor rika neco jineho, coz me teda sere, ja nechala prvni davku hexy (bohuzel, i dyz sem urputne nechtela tu hepu B) az v 16mesicich veku dcery, ale pediatricka tvrdila, ze musi mit vsechny ctyri davky, ze si to zjistovala na hygiene, i dyz mi predtim tvrdila, ze budou stacit tri, tak sem si to nezjistila a ted pise zega, ze ma mala jen tri, tak jak?? :( a dyz sem si byla na hygiene popovidat kvuli tomu odkladu, kam me predvolali, tak mi nebyly pritomne dve pracovnice rict jediny schopny duvod, proc se ta hepa B ockuje...priorix dcera nema stale, jsou ji tri a pul, musela sem jen podepsat naky papir, ze na moji zodpovednost neockuju dle povinneho planu, ale pediatricka tvrdi (presla sem k jine, prestehovali sme se), ze do peti let mam jeste cas se rozhodnout a nikdo nic resit nebude, takze nevim, esli je naka lhuta do tech peti..nezjistovala sem, zatim me to nepali
ted jen resim, jak s druhym ditetem..hexa se mi nelibi, opet ta hepa B, tu nechci, jak je to tedy s jejim vypustenim? ja mam takovou informaci, ze bych si musela zaplatit cca 5tis a dite by bylo ockovano vicekrat??? no a ja potrebuju naockvoat hlavne tetanus (asi uz celkem brzo:(, protoze se vyskytuje u nas na zahrade...(umrela nam na nej ovce)..takze si rikam, esli ma vubec smysl resit hexu, dyz mu stejne musim naockovat tetanus, tak nevim..