• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    ZEGA: jo, uz to vidim, 1. davku dostala ve 3 mesicich, pak ve 4 a pak v 6. Takze pevne verim, ze uz to ma za sebou.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    ANICHQA: Teď čtu, že někdo jede podle jiného schématu a stačí 3 dávky. 4.dávka se dává do 18.měsíce.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    ANICHQA: zalezi na tom jake byly rozestupy mezi ockovanim a kdy se zacalo.. pak staci jen 2+1
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    TORUVIEL: zajimavy, mala uz rok mela a na rocni prohlidce byla jen ta prohlidka bez dalsiho ockovani.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    ANICHQA:
    Vakciny.net
    Pravidelné dětské očkování ve schématu konvečním, zrychleném nebo zkráceném (Internetové Informační Centrum o Očkování)
    http://www.vakciny.net/AKTUALITY/akt_2011_01.htm
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    ANICHQA: Moje dcera má dostat teď 4.dávku, ve 12ti měsících.
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    A kolik davek ma hexa? Ja mela za to, ze 3.
    3 davky uz dcera mela a ted je zvana jen na priorix.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    TABBY: Jsem nasraná, zejména proto, že moje dítě tu podělanou šarži dostalo. A to má za pár dní dostat 4.dávku hexy...
    TABBY
    TABBY --- ---
    MIKA: Jak rikas... dost by mne zajimalo, co ma tenhle tanecek cele znamenat (a mozna se to za par desitek let dozvime ;)
    MIKA
    MIKA --- ---
    TABBY: z toho se chce člověku blít :(...
    TABBY
    TABBY --- ---
    Doporucuji k precteni. Ty same otazky jsem si kladla:

Nezrovnalosti vo vyjadreniach ŠÚKL a GSK ku stiahnutiu výrobnej dávky hexavakcíny Infanrix Hexa - 2x DOPLNENÉ :: Sloboda v očkovaní
    http://www.slobodavockovani.sk/news/co-je-podozrive-na-vyjadreniach-sukl-a-gsk-ku-stiahnutiu-vyrobnej-davky-hexavakciny-infanrix-hexa/
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    IBERIA: a jinak díky za tip, co říct příště, protože ony pokaždé začnou takový jakože odborný poznámky, na který samozřejmě nemám odbornou odpověď (až na výjimky)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    IBERIA: fajn, nemám ještě dokonale vykojenej mozek ;) ony se vždycky do mne najednou obě pustí, včera jsem poprvé zvládla jejich psychonátlak bez koktání, protože jsem už na to byla tak nějak předem připravená, dokonce jsem se i s úsměvem rozloučila a ony jen nasupeně koukaly, ale tohle není ideální situace - nejraději bych, abychom na tom všem "pracovali" společně, ale na to jsem asi moc alternativní (což podle mne nejsem, jen nad věcmi trochu občas přemýšlím)
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    MAGGIE: vsechny knihy co jsem cetla uvadi cim pozdeji, tim lepe, bo je imunita vyvinutejsi. Co jako maji ti Ukrajinci, spalnicky, zardenky a priusnice:-) jsi ji mela rict, ze kdyz to od nich dite chytne, bude mit pak alespon prirozenou imunitu, protoze kde se s tema detskyma chorobama dnea jinak potkat.
    BONIE
    BONIE --- ---
    naše fyzioterapeutka ve cvičení má dva syny, prvního naočkovali v termínu a následně náhodou při nějakém úrazu zjistili, že má velmi vysokou hladinu leukocytů v podstatě takovou nějak formu leukemie.. bylo to právě z očkování mmr.. druhý syn má pět a ještě ho neočkovali, normálně ho vzali i do školky a říkala, že žádný problém
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    včera jsem zase musela čelit naší pediatričce kvůli odkladu MMR - ještě chci počkat, ale ona mi tvrdí, že čím starší dítě, tím tu vakcínu snáší hůř - je to pravda? nechce se mi tomu moc věřit.. no a nakonec, když viděly se setřičkou, že se mnou nehnou, dodaly, že takhle doporučení do školky nedostaneme a uchechtly se, jak nade mnou nakonec beztak zvítězily.. se picnu z tohohle.. prej jak se k nám blíží epidemie z Ukrajiny, jak málem všichni zde pracující Ukrajinci to samozřejmě mají a jak to logicky naše děti ihned chytnou,atd.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    GIDDY: taky prosim
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    a nemohlo by se to dát rovnou sem? určitě je mnoho dalších, kteří by o totéž měli zájem
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    GIDDY: taky taky!! dekuju
    TABBY
    TABBY --- ---
    GIDDY: Taky se hlasim... diky predem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam