• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    [ MAHUTA @ Očkování - pro a proti ]
    cetla sem si tu kapitolu o tetanu a nevim teda, prej se delali kdysi pokusy s morcatama, ze dyz meli v krmivu spory tetanu, meli urcitou imunitu proti toxinu tetanu..pochopila jsem to jen jako takovy zablesk, coze sme mohli studovat a nestudovali, naopak zacaali ockovat, ale co dnes u nas, i dyby nebylo dite naockovane proti tetanu a melo nejakou hlubsi ranu a dostalo se k osetreni k lekari, dostane protitetanovku a dyz se zjisti, ze nema komplet ockovani, dostane postupne cele preockovani na tetanus, takze je asi blbost aspon proti tetanu neockovat (kor dyz lekarum na tu protetanovku staci jakakoliv oderka, radsi to davaji snad i lidem, co nemaji prosle ockovani, coz nechapu, dyz ta imunita ma byt az 15let)
    ale cetla sem, ze vakcina tetavax obsahuje sul hliniku, nic vic, ale co to udela v tele?..mame proste tetanus na zahrade (po zraneni nam na nej umrela ovce, videla sem ji umirat a nelajsnu si to, ale ostatni ockovani asi davat nebudu) a asi naockuju
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    MAHUTA: Tady musim reagovat, ten dokument jde oznacit jednim slovem - blabol.
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    TABBY:Diky za hlubsi nahled-"vice napojene" ano IMHO je to tak ze veskere potraviny,tekutiny a vubec vse s cim prijdeme do styku(vcetne napr. hudby a projevu) ma urcitou hladinu vitalni energie.Neco min,neco vic. Pro predstavu o cem mluvim(clanek v priloze)Cituji z nej par radku,stoji za precteni=pochopeni celeho i vedecky podlozeneho konceptu, ktery se netyka jen problematiky ocko. "Jednotkou je 1 Angström. Nemocím se daří pouze v určitém radiačním pásmu, vždycky nižším, než 6 500 A°, což je průměrná radiace zdravého člověka. Například:tuberkulóza – 5 525 A°,spalničky – 3 250 A° "atd. Ovoce a zelenina ma 7-10000atd. zato napr. maso pod 3000 a napr.konzervy,cukr,margariny se blizi nule-0 Lze samozrejmne dohledat vice nez je v clanku-priloze. Sam ted vic jak 2 mesice tohle zkousim a funguje to. Napr. mi jiz po par tydnech uplne zmizel atopicky exem co jsem mel od detstvi.... V dusledku to vlastne znamena ze vice "A°" =vice vitality= sylnejsi imunita= zdravi.Znamena to tedy ze cim vice oslabena imunita,tim vetsi pravdepodobnost ochoreni.A o tom se snazim celou dobu tady zminit. Znovu tedy odkazuji na knihu kterou jsem zde jiz linkoval(23:44:51 23.10.2012) Jsem se do tehle problematiky ponoril vice(po narozeni syna kvuli ocko.),precet mnoho materialu a knih a mam pocit ze je na zvazeni zda neni treba prehodnotit cely nahled na vec (okolo ockovani a zdravotnich problemu vubec). Ale to je na kazdem,jsme svobodne bytosti. Budme tedy vsichni stastni. Necht vam tyto informace jsou k uzitku a jsme vsichni zdravi a stastni. :)

Živé_potraviny.doc (302592 B)
    TABBY
    TABBY --- ---
    ORIKA: Cetla jsem to opakovane, ze neockovane deti jsou "vice napojene", ale tak nejak moc nevim, co si mam pod tim predstavit ;)
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    MAHUTA: "Nemoju si nevšimnout že většinou jsou neočkovaný děti vitálnější,hravější a bystřejší."

prosím tě, můžeš mi říct, jak si na tohle přišel? jak velký vzorek dětí jsi pozoroval, jak dlouho, v jakém věku ty děti byly, jaká očkování měly/neměly?

nejsem sice zrovna fanda očkování, resp. ocenila bych individuální očkovací plán a možnost sama rozhodovat, zda a na co chci dítě nechat očkovat, ale tohle tvoje tvrzení mi přijde přinejmenším přitažené za vlasy...
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    MAHUTA: hele s tou imunitou - já mám autoimunitní poruchu štítný žlázy. rodová záležitost, takže kdybych nebyla očkovaná, tak kdo ví, jak by to se mnou vypadalo.
    Há fakt nesouhlasím s tím proočkovat mimino v první možný/nebo někdy i nemožný/ termín. Mně se očkování ujalo a měla jsem co dělat 4 roky a následky si nesu dodnes.
    Na druhou stranu, ty nikdy nemůžeš vědět, co se prckovi projeví a když vezmu za příklad sebe - kdybych nebyla očkovaná a chytla tuberu (jo, vyskytuje se výjimečně, ale vyskytuje), prostě bych na ní umřela.
    A ano, znám lidi, co očkovaný nejsou, nebyli. Moje babička, dělala v nemocnici a co pamatuju, tak měla jednou rýmu, jinak nikdy nic, chodila bosky v zimě, otužilá byla jako nikdo. A nakonec umřela na leukemii, nebylo jí ani 60.
    Závěrem - je fajn, že se konečně i v Čechách začíná koukat, co že to ti doktoři těm miminkům vlastně dělají a je taky jen správný o tom diskutovat. Ale apriori říct, že je všechno špatný, je taky hloupost, úplně stejná, jako že je všecko dobrý.
    Děti mít asi nemůžu, ale kdyby náhodou, nechtěla bych, aby chodili do školky s úplně neočkovanejma dětma, protože prostě nikdy nevím, co přinesou a ani případný očkování mejch dětí nemusí bejt všezachraňující.
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    BESTIEVSAMETE: Dik za nazor. Tetanus jako jedinej mi přijde akceptovatelnej.
    Ty příklady sem spíš myslel jako oslabenou imunitu,a to je asi vždy.Pak je otazka co ma telo nejslabší članek.
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    MAHUTA: jako někdo, kdo prodělal otravu krve, jsem za tetanovku fakt ráda, nejsem velkej příznivec očkování, sama z toho mám celoživotní následky, ale tetanus bych neoželela.

MAHUTA: Dávat za příklad Novej Zéland je trochu mimo, jsou tam úpně jiný podmínky. Zajisté bys přišel na to, že ani očkovaný děti tam netrpěj na sople.
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    MAKU: jasně,chapu ......napada mne v teto souvislost výstižný nazev knihy "Obchod se strachem" což vyjadřuje přesně přístup farmacie vůči pokusným(či záměr?) objektům- a těmi jsou bohužel naše děti,které jim z jimi vyvolaných obav k tomu přenecháme. Ne...opravdu nic ve zlem,jen se jako otec o očko. do hloubi zajimam a už není nic co mě přesvědčí. I mnozí kteří s vakcínami pracovali,dnes marně volají pravdu. Vzpomenme si na A.Ensteina který v přesvědčení že dá lidem energii pak jen marně volal stop(Hirošima.Nagasaki)
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    MAGGIE: no ja totiž žil v ruznych komunitach,např. na Novem Zealandu,kde deti nebyly vubec očkované a nevim o tom že by měly nějaké angíny,chřipky,sople,kašle,alergie apd. To samé mne povídala doktorka zde v Dansku o neočkovaných dětí. Mluvil jsem s ni o tom před tydnem,protože naš syn(skoro 2 roky) ,neočkovaný je kromě jedné 2denní skoro 40 horečky před rokem zcela zdravý. Nemoju si nevšimnout že většinou jsou neočkovaný děti vitálnější,hravější a bystřejší. Doporučuji aspon nahlédnout do teto knihy ve ktere je celý koncept příčin nemocí a je tam i kapitola o očkování http://www.uloz.to/xZjEZCH/vital-morse-r-cs-zazracna-detoxikace-syrova-strava-pro-regeneraci-doc-pdf-rar
    MAKU
    MAKU --- ---
    MAHUTA: no já nevim - mně to i tak přijde jako menší zlo, než vidět své dítě umírat na záškrt atp .
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    LILY: Mne naopak ten članek přijde velmi výstižný. Za posl.dobu jsem přečet mnoho knih a materialu,viděl dost dokumentu a debatoval s několika lékaři(naposled s dětskou lékařkou v Dansku) a jsem prakticky přesvědčen že jakékoli očkování,to je vpravování jedu do těla s mnoha přídavnými látkami,těžkými kovy,formaldehydy atd ,které se usazují v těle-bunkách a mnohdy natrvalo tam působí i celoživotně,nebot telo je zkrátka neumí odstranit,tak je uloží, tak to pusobí na imunitu a zdraví jedince.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MAHUTA: "problém" s očkovanými nemocemi je určitě u neočkovaných dětí ten, že je pak velmi těžké, co tak slýchám, dostat dítě do školky.. také se ale přidávám k tvému dotazu, protože dosud jsem slyšela jen o nemocech u očkovaných dětí - vždy mi ale bylo zastánci očkování zdůrazňováno, že ten průběh byl mnohem mírnější, než kdyby dané dítě očkované nebylo - jak jsou si tímto tvrzením tak jistí, netuším, ale nejsem medik
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    Mam dotaz- ma někdo dítě ktere neni vubec očkované a má nějaké vážné problémy s očkovanými nemocemi? Především mi zajímá tetanus,který se zdá jako jediné akceptovatelné očkovaní. Zatím jsem neslyšel o nikom konkretním(ikdyž jistě jsou-ostatně nic není 100%),naopak již znam více případu kdy po očkování nastaly komplikace a v některých případech i dlouhodobého charakteru. Co vím,aspon se to tedy nedá dohledat,ještě nikdo nikdy neprokázal učinost očkování. Vždy se jedna jen o tvrzení většinou ze strany farmacie či lékařů ovšem bez odkazu na studie. Klidně mne vyvedte z mého přesvědčení. :)
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    no me je z toho, co doktori vi a nereknou kvuli prachum, fakt zle..ja mam v pohode pediatricku i jeji zdr.sestru..nesouhlasi se mnou, ale respektujou, nenuti, sem vdecna za tento pristup, v praze sem mela dve jine pediatry a to byl natlak a hororove pribehy...vetsinou si ale prijdu informovanejsi nez ti lekari (a to toho zas tolik nevim, stale studuju dalsi informace)
    ad brozura: dam muzi do prace at to naskenuje a dam to sem
    LILY
    LILY --- ---
    TAPINA: já jsem ten článek nepsala.. :DD Uznávám, že je krapet přehnaný, ale několik pasáží mě tam zaujalo, proto jsem sem ten odkaz dala.
    A kdyby se náhodou opravdu zjisitlo, že očkování není nakonec tak úžasné, jak se mnohdy tvrdí, tak by to třeba mohlo vést k tomu, že by bylo nepovinné a to bych asi uvítala. Čímž nechci říct, že bych dítě nenechala vůbec očkovat, ale některá povinná očkování mi zbytečná přijdou (což se tu ovšem už párkrát řešilo...).
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LILY: A jo. Takže to, že spoustu nemocí už vůbec neznáme a že se tak stalo poté, co se proti nim zavedlo očkování, bude asi jedna megaobrovská souhra náhod :o) Samozřejmě, že imunitní systém má několik součástí a že musí při nemoci zabrat všechny zároveň. Samotná nespecifická imunita rozvoji nemoci taky nezabrání.
    ULILIA
    ULILIA --- ---
    ULILIA: http://www.slobodavockovani.sk/news/aj-vo-francuzsku-stahuju-z-trhu-infanrix-hexa-a-navrch-k-tomu-aj-infanrix-polio-a-infanrix-ipv-hib/

Z francuzskeho, nemeckeho a australskeho trhu sa stahuju dalsie sarze Infanrixu Hexa + vo Francuzsku aj Infanrix Polio a Infanrix-IPV+Hib. Mate niekto info, ako je to v inych krajinach, pripadne co z toho by sa mohlo tykat aj CR a SR?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam