GIDDY: Coz jsem psal i dole jako dalsi ad absurdum situaci - presne proto se ockuji, aby se nenakazil, treba v te MHD. Proto i muj dotaz zda dite drzite v akvariu, kde zajistite ze nema sanci se s tim potkat.
ULILIA: Tady nejde o propagaci - propagovat jde jogurt ci praci prasek. Tady jde o to ze ti lide vedi jak to je. Nerikej me , ze by doktor sve dite ockoval proto aby lepe vydelavala jim podporovana zla farmafirma. Trosku pouzit jen selske mysleni. A myslis ze ma clovek s par lety zkusenosti a vystudovany v danem oboru informace horsi ci lepsi nez laik?
ULILIA: A kdyz jsem u toho , rekneme ze to bude jak si to tu cast prejete - vse dobrovolne - pak ti lekari ani sestry ani osetrovatele nebudou ockovani a klidne to prenest na nekoho muzou.
KUBIS: Naopak, prisel jsem se abych se dobral nejakych KONKRETNICH nazoru od lidi co jim ockovani nevyhovuje a co jim na nem vadi - viz ma otazka ktere zaplula hloubeji do diskuze - doted na ni nebyla ZADNA reakce ci odpoved. Zato jsme si vyslechl spoustu nesmyslu a bylo me vlozeno (konrketne nyni tebou) do ust neco co jsem nikdy netvrdil. Takze s nikym si podavat virtualni koncetiny nebudu, plakat nikde nebudu a kdybych chtel napsat ze je tu nekdo hloupy tak to napisu a adresne. Zatim cekam na nejake racionalni argumenty.