WITCHIE: taky jsem si říkala, že jí tenkrát nevyřezali, byl by klid.
PATISLAV: hele co ty jsi za exota netuším, ale emoce tu stříkaj hlavně z tebe. Minusovaci komando mě pobavilo, máš jich docela dost a to ti asi ještě přidám svoje, zatím jsem se zdržela. Přečti si to tu prosím tě znovu. Útočně se tu projevují v první řadě ti, co očkování vyžadují, a především oni místo diskuse káraj, počujou, hysterčej. Ty jsi taky moc nepřispěl k diskusi, spíš se chováš jak nějaká baba.
To, že tu witchie zlehka popsala, jak zhruba si odborníky eclektrika vybírá, no konečně, řekla si o to sama, když sem začala zase tahat něco, co sem fakt nepatří, já se moc bavila. A dotváří to obrázek týhle samostatný odbornice, co neumí držet pusu, ani když nemá co říct. Ale jinak ti, co jsou k očkování skeptičtí, jsou IMHO názorově daleko otevřenější. Striktní názor bez ochoty naslouchat se objevuje hlavně u protistrany.
Naznačil jsi něco o tom, že alternativci mají problém s autoritami. No aspoň někdo, protože zrovna autority ve zdravotnictví jsou zoufalý. Čímž se omlouvám těm několika, kteří jsou fakt lidé na svém místě. Za sebe ti frajere můžu říct, že co jsem se během osmi let práce v českotelevizním zpravodajství o tom, jak s námi zametaj, dozvěděla, no fakt lituji ty, co slepě věří a neumí přijmout i jinou, než naservírovanou pravdu.
A byla bych pro, aby se tyhle osobní souboje konečně ukončily a diskuse se vrátila k tématu v duchu, jaké je popsané v záhlaví, než z toho tady někomu praskne vzteky cévka