• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    CONTRAS
    CONTRAS --- ---
    a prof. Beneš?
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    CONTRAS: Vis je to na urovni jako kdy by se nekdo hadal dokrve o tom ze auto jezdi na mlety zaby. Taky to jen vypustis a nemas duvod nad tim premyslet.
    ATLAS
    ATLAS --- ---
    MUXX: Zkus se zamyslet. Co myslis? Ma nekdo financni zajem na tom, aby ockovani bylo co nejbezpecnejsi? Existuje nekdo, komu se naopak vyplati, aby se to nedelalo, nebo aby si aspon nepouceny lid myslel, ze se to nedela?
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    MUXX: Je na to cele odvetvi jmenem farmakovigilance.
    ATLAS
    ATLAS --- ---
    OSCURO:Poslat ji zpatky do skoly? Nebylo by lepsi, kdyby skoly dokazaly takovehla individua eliminovat? Mne tedy mnohem vic dostava
    "Upozorňuji veřejnost, ale též své kolegy, že jsem jako studentka medicíny nezískala při studiu žádné vzdělání ohledně vakcinace. "
    Nemohu si pomoc, ale jaksi se ji asi dostalo dost nekvalitniho vzdelani, na fakulte, ktera studentum zaklady mediciny zalozene na dukazech asi moc dobre predat neumela. Posilat ji tam zpatky nema smysl.
    CONTRAS
    CONTRAS --- ---
    ...nectes pribalovy letaky? Jo a krom toho se prohlasilo, ze zadny nejsou...
    MUXX
    MUXX --- ---
    no a sleduje teda nekdo mozne komplikace po ockovani nebo se prohlasilo, ze zadne nejsou a nesleduje se to?
    CONTRAS
    CONTRAS --- ---
    ...no, nestoji to ani za pozastaveni teda myslis, rovnou ji ocejchujem?
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    CONTRAS: Cit: "Jeho odpůrcem byl Béchamp, tvrdil pravý opak: nemoc způsobuje vytváření mikrobů. Současné poznatky dávají za pravdu Béchampovi" Samoplozeni znovu oziva :-D To me staci, dal cist netreba a pani "doktorku" treba poslat zpet do skoly (pro zacatek aspon stredni)
    CONTRAS
    CONTRAS --- ---
    Kdybyste nekdo chtel, mam 7 davek Infanrixu volnejch. Ulozeny u lekare v ordinaci predpisove.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    můj oblíbenec k poslední mediální očkovací události: http://www.vitalia.cz/clanky/kdyz-uz-ou-tak-pouze-jedna-sarze-hexavakciny/
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    OSCURO: Vcelku rozumne a mam na to podobny nazor. cit: ""Although I don't think that alternative schedules are a great idea, an alternative schedule is better than nothing, and I work with families to come up with whatever feels best for them," she says. "We negotiate it. I've been pretty successful. If I'm patient and don't force it, I can almost always be sure that kids end up with the vaccines they need eventually."
    "I have many families who've refused to quit smoking, even when their child has been in the intensive care unit with asthma. Some parents refuse to eliminate sugar from their obese child's diet. But I don't discharge them from my practice. I continue working with them."
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    http://www.medscape.com/viewarticle/830705_1?nlid=65983_455 Velmi zajimavy pohled ze strany lekaru.
    CONTRAS
    CONTRAS --- ---
    ...rád bych položil dotaz do fóra.... :

můžete mi prosím někdo potvrdit nebo vyvrátit (či se jinak vyjádřit) můj názor, že všechny vakcíny, v jejichž názvu je slovo Infanrix (Infanrix, Infanrix Hib, Infanrix IPV Hib, Infanrix Hexa) obsahují totožnou DTaP složku? ...nebo jinak - Je DTaP vakcína Infanrix vlastně základní DTaP složkou celé narůstající řady vakcín Infanrix?

...děkuji za případné názory
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    nenašla jsem, jestli je to odatované, ale tuším že tady nebylo
    Úmrtí kojenců a batolat po hexavalentní vakcíně
    http://www.rozalio.cz/...p/o-ockovani/ze-zahranici/262-umrti-kojenc-a-batolat-po-hexavalentni-vakcin
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    OSCURO: Mna by zaujimalo, co myslel pod

"Důsledkem očkování v nejranějším věku může být, že se imunologický sytém dítěte nastaví poněkud jinak, než by se nastavil přirozeně."

z coho tu vychadza

CONTRAS
    CONTRAS --- ---
    OSCURO: ja to tusil, ze na toho Benese zareagujes :) ...tak dej pak vedet, esi se treba jen neprerek v naky malaricky horecce :)
    EDERA
    EDERA --- ---
    OSCURO: mně to taky přišlo velmi rozumný.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Diky za odkaz, na mobilu jsem ty related prehledl. Zkusim se ho zeptat jak to myslel, neprijde me, ze by zrovna on zastaval teorii existece neco jako "pretizeni" antigenem. S dalsimi vecmi co pise, vcetne revize kalendare, vpodstate souhlasim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam