• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    MAR_TINA: a cim se mam ridit? tabulkama od doktora??? nechapu te, sorry
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    už se na tu intuici vyserte
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    ALI_EN: tahle vakcina je velice agresivni....a urcite ji svymu diteti nebudu nechavat davat driv, nez az maly budou dva tri roky.

vcera jsem se bavila s kamaradkou - ma ted uz triletou dceru - vypravela mi, ze po tyhle vakcine ji dite zacala byt strasne hystericky....je do ted. ona je presvedcena, ze je to tim. ona je matka, ktera je obdarena svou materskou intuici a ta je spravna.....!
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    #tekaly
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    KAMPA: kamaradky syn temer omdlival, mesic se mu protacely oci vsloup a tikaly, mesic litala z jednoho vysetreni na druhy. rikala to samy, nepoznavala ho, jako by ji nekdo pres noc dite vymenil. byli i na ct.. pecka, v narkoze. nakonec to doktori vyhodnotili tak ze druhou mmr nedostal. uznavam ze tady byl ta reakce extremne silna, ale at mi nikdo netvrdi nic o mirumiluvnosti ci neskodnosti tyhle vakciny
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    MAR_TINA: myslim odborniky....
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    ATLAS: tyvoe ctete poradne co pisu, michas dve veci dohromady....
    ATLAS
    ATLAS --- ---
    KAMPA: KAMPA: Promin, ve trech mesicich mu jake zive zarodky doputovaly do mozku?
    Pravdepodobne s tim pribehem moc dobre obeznamena nejsi...
    (A to nechavam bez komentare tu moznost toho putovani).

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KAMPA: vzdělání v biologii mám odhadem o stupeň dva vyšší než ty, ale nepřesně zaměřené, moc kytek a zvířata a málo lidí. Stále ještě zdaleka nestačím na místní lékáře, veterináře, biology a farmaceuty, kteří tu jistě poulí oči na putující živé zárodky.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    MAR_TINA: to dite, o kt. se bavime, od tri mesicu do ted nespi - budi se treba po pul hodine....
    ja nejsem cvok, ani hlupak, vsimam si veci a lidi kolem sebe, nemam pytel na hlave a prave proto, jak psychika je strasne slozita, tak si myslim, ze ockovani muze zanechat negativni stopy.
    vy - si proste myslite ze ne, tak se budete hadat a argumentovat, ale ani se nezamyslite, jestli by to tak nemohlo byt. kdo z vas je tu odbornikem?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KAMPA: ne, tak to opravdu nefunguje. Žádné breberky putující do mozku.

Děti se vyvíjí, mění, často pláčou, křičí a budí se v noci. Anebo taky ne. Tak prostě vypadají malé děti. Ani se nedivím lékařům, že jsou z těhle popisů zoufalí. Stěžovat si mi někdo, že roční dítě vstává v noci a pláče, tak nevím, co bych mu navrhla.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    ATLAS: to bych rekla, ze trochu prehanis....
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KAMPA: No třeba to spaní/nespaní je dlouhodobá záležitost. Nejdřív usínal jak se položil, sám, bez uspávání, a pak z ničeho nic (ze dne na den!) řev, hysterie, držení za ruku, a to trvalo několik měsíců. Pak zase začal usínat sám a pak zase přestal.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    ATLAS: ???
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    ATLAS: no to obdobi vzdoru nebylo.....fakt ne. znam jak tu matku - moje kamaradka, tak taky to dite. a myslis, ze zivy zarodky, ktery muzou doputovat do mozku tam nemuzou udelat bordel?? :))
    ATLAS
    ATLAS --- ---
    TAPINA: Nikdy nepochopim, proc si deti porizuji lide, kteri nejsou ochotni respektovat, ze to dite se vyviji a zije si svuj vlastni zivot.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    KAMPA: tak já mluvím o třech týdnech (možná to byl i ten měsíc, to už nevím, v tom jekotu mi to splynulo do jedné táhlé agonie), což mi jako pár dnů nepřijde
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    TAPINA: no ale sama tady pises ze na tyden.....ale na mesic az dva?? moje dite je taky par dni urvana a vesi se na me a pak jsou dny, kdy je samostatna. ale ne mesic , tohle se strida po par dnech, max ten tyden......
    ATLAS
    ATLAS --- ---
    KAMPA: Ne neni, obdobi vzdoru je obdobi vzdoru. Vyskytuje se cca od roku a pul do tri. U nekoho celou tu dobu, u nekoho treba jen mesic. Pokud je u nekoho tohle obdobi dva mesice diky ockovani, tak by mel byt happy. Bohuzel, takhle ockovani nefunguje.

TAPINA
    TAPINA --- ---
    KAMPA: A když se změní ve řvoucí uzlíček nervů mimo očkování, tak je to v pořádku. To je na mě asi moc složité :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam