• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    ALI_EN: jakože se směješ ty, myslela jsem pozitivní zprávy, jakože nežádoucí účinky se třeba nemusí projevit v plné míře
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    JAZZ: pozitivni reakce? jako ze se dva dny v kuse smeje? nebo ze pak nedostane zardenky treba?
    ty reakce pokud vim se nazyvaj nezadozci ucinky, proto toho je plnej net. vlastne i pribalovej letak vakciny.
    AKUKA
    AKUKA --- ---
    pobavilo mě:
    Průzkum: Jak se Češi dívají na očkování? - Vakcíny.cz vše o vakcínách a očkování
    http://www.vakciny.cz/pruzkum-jak-se-cesi-divaji-na-ockovani/

pouze 1%dotazovaných je schopno vyjmenovat proti čemu se povinně očkuje, 91% se současným schématem ale souhlasí..
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    jaké máte prosím reakce u dětí po očkování příušnice, zarděnky? Ráda bych slyšela pozitivní-negativních je plný net. Popřípadě poprosím nějaké tipy, jak co umenšit reakci:)
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    LUMIAN: otevre pusu a ceka na bonbonky. jasne, ze nesaham. on teda vyjimecne, kdyz mu vypadne, sahne a vrati do pusy. obcas mozna spoklne, nez se uplne rozpusti, ale fungujou i takhle ,)
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    NEMESISS: díkes
    LUMIAN
    LUMIAN --- ---
    NEMESISS: a sahas na ty homeopatika? nebo otevře tak dobre?
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    LUMIAN: pouzivam homeopatika i na vsecko mozny dalsi at uz u ditete, anebo u me...nevim, jak to muze fungovat, ale v nasem pripade byvaji vysledky temer zazracne.
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    JAZZ: 5 granuli v den ockovani a pak jeste dalsich 10 dni. davam mu to normalne do pusy jak "bonbonky"... nekdo dava i par dni pred a az 2 tydny po. ja mam tohle nase schema od detsky homeopatky. priste mu dam i neco na bolestivost v miste vpichu, trochu to vecer po ocko komentoval, nevim uz, co to je, ale prisla jsem na to na www.svethomeopatie.cz
    LUMIAN
    LUMIAN --- ---
    NEMESISS: taky davam :)
    LUMIAN
    LUMIAN --- ---
    BIDAK: ne. jen mini zvysenou teplotu.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    BIDAK: copak zacalo te znepokojovat ze ockovani muze mit skarede NU?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    JAZZ: Čím míň, tím je to silnější. :)
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    NEMESISS: a jak si homeo dávkovala? ten den? nebo ještě předtím? a pak dalších deset dní?
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    jinak bez preventivniho podani homeopatik (Thuya 9 CH) bych uz neockovala..
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    BIDAK:
    PETEKKA:
    my meli encefalitický pláč (ačkoli to tady spousta lidí rozporovalo). filtruj :)
    dostal pediacel ve 2 letech a bez reakce. do 2 let jsme cekali kvuli tomu vypadku.

BIDAK
    BIDAK --- ---
    Měl vůbec nějaký potomek tady po očkování hexou nějakou větší reakci?
    LALUDMI
    LALUDMI --- ---
    PETEKKA: Hledala jsem takového doktora, co s tím nebude mít problém. Toto schéma mi nabídla sama, když zjistila, že na očkování nespěchám.
    TARI
    TARI --- ---
    PETEKKA: oba jsem nechala hexou očkovat ve 3 měsících, potom mají oba rotaviry a pneumokoka, starší už má za sebou MMR a meningokoka. Všechno max. subfebrilie, jinak nic, žádné změny režimu, řev, nic takového. Mladší dítě ani ta zvýšená teplota.
    AKUKA
    AKUKA --- ---
    PETEKKA: Myslim, že každej pediatr to má trochu jinak, stejně tak, jako každá rodina potřebuje jinej přístup k ne/očkování. Pokud se pro něco rozhodneš a názor vašeho lékaře v tom není nijak dominující je to skutečně už jen jeho problém, když s tim mám problém. Jinak asi neni problém najít jinýho pediatra, nikdo asi nechceme chodit s dítětem do ordinace, kde s náma maj problém:)držim palce!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam