• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    Aneb tady pro zatvrzele minuskare, horečka se řeší nurofenem a po něm může následovat návštěva homeopata, anebo například homeopatika nasadit jako pomocnou léčbu...co je za problém anonymní minuskari?
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    Extrémy jsou špatně vždy, ať takové nebo makove...open mind
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    HYSTERIA: blbý je, když ten jiný pohled na věc může ohrozit dítě na zdraví (např. když v případě neobvyklých příznaků místo vyšetření dítěte pediatrem matka nechá "detoxikovat" dítě homeopatem)
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    JANCAA: na spalnicky měl mladší syn taky divokou reakci, týden 40tky, řešila jsem s pediatrem, do pošty ti pošlu kontakt na homeopatku, která se zabývá i následnou detoxikaci po očkování, akutní radu bohužel nemám
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HYSTERIA: to je prostřední jméno celýho nyxu/internetu už dávno. Jancee se dostalo příčetný rady od Oscura, jakákoliv lepší diagnostika je po internetu přes tři osoby vyloučená.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    nechcete to tu přejmenovat na "klub vysmívání se lidem, co mají jiný pohled na věc"?

OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    JANCAA: standardní běloch si s klinickým problémem zajde za doktorem, ale zeptat se kamarádky, ať se zeptá náhodnejch lidí z internetů, jaký použít bylinný směsi z netradiční čínský medicíny, vypadá jako zábavná alternativní metoda, jen to zavání značnou spotřebou mimísků.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    JANCAA: Zacal bych navstevou sveho PLDD a sdelenim priznaku + vysetrenim ditete a ev. nahlaseni nezadouci udalosti pokud tomu tak je na SUKL.
    Strunecka je dementni starena vyhozena z ustavu protoze pise nesmysly a veri chemtrails, jeji knihy jsou skvar.
    Cinske byliny pro dite naslepo urcite ne.
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    tady dalsi cerstvej clanek. jsem rada, ze se objevuji i nazory primo vakcionologu, kteri netrvaji striktne na presne danem casovem harmonogramu, jako by cokoliv jinyho bylo spatne.
    Vakcína proti spalničkám povinně do 18 měsíců. Stát chce zpřísnit očkování - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...akcina-hexavakcina-schema-2-1-f86-/domaci.aspx?c=A170808_123521_domaci_ale
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    TOFI: omg hamplova je fakt nemocna. nedokaze napsat clanek bez utoku na pro ni nenavideny odpurce. hlavne to nacpat hned do nazvu. husa.
    pritom je evidentni, ze problem nejsou odpurci ockovani nekde v cr, jako spis problemy s nemoci v africe cine a jinde. z argumentace pani cechove z mz, ktera predpoklada, ze nase deti budou smazit rovnou do zily, padam na hubu uz dlouhou dobu.
    nesmi chybet postraseni pani hamplove, ze se nase deti nakazi na dovolene (pro jistotu neuvadi, kolika tisicum az milionum chudaku se to uz stalo).
    sorry jako, hamplovou nutne brat s rezervou. bohuzel jde presne o vloveka, ktery v zivote nepristoupi na sebepadnejsi argument protistrany, naopak neustale utoci, neumi napsat clanek aniz by nezautocila. jeji vize a jeji pohled je ten jediny spravy ever a pres to nejede vlak.
    neprofesionalni, neberu.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Žloutenka typu B by mohla zmizet do roku 2030, jenže tu jsou odpůrci očkování - Zdravotnický deník
    http://www.zdravotnickydenik.cz/...-typu-b-by-mohla-zmizet-roku-2030-jenze-tu-jsou-odpurci-ockovani/
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    TAPINA: tak bezva:)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PETEKKA: Jo, nakonec jsme neočkovali. Prý je na to dost času, tak radši později.
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    TAPINA: Poradila bych se s doktorkou..?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Je indikací k odkladu očkování jednodenní horečka před 3 dny? Mládě má jít v pondělí na přeočkování v pěti letech, v pátek měl 38,6 bez jakýchkoliv jiných příznaků, dneska už je bez teploty.
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    Čau lidi, hele je tu někdo, kdo očkoval Hexu až kolem třetího roku? Jen mě zajímá, jak na to odpověděla imunita. Syn měl zatím párkrát rýmu a jednou kašel. Teploty nesrážíme, pořád kojenej. Očkování jsem odložila, protože jsem se bála epilepsie (silná zátěž v rodině) a alergie. Měl problémy s BKM. Díky.
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    Kecy o biomatkách žádný dítě nezachrání - Blog iDNES.cz
    http://selinger.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=598995

vřele doporučují
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    ZVĚŘINA: Spalničková rutina. Zastánci očkování by měli rychle změnit taktiku | Názory | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...-meli-rychle-zmenit-taktiku-1vf-/nazory.aspx?c=A170411_214128_ln_nazory_sij
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    SIG: prý jim smrdí Tea tree olej, u o trochu starších, kteří už nemusí všechno ocumlat, jsem jim dávala repelentní náramek (má hodně specifickou vůni, mně to třeba vonělo, ale vím, že někdo to nemohl ani cítit)

http://www.centralnilekarna.cz/8595228402375~z8595228402375.html
    SIG
    SIG --- ---
    ..budu miiirne OT, nicmene..
    Klistata!
    Premyslim nad tim od vcera, dneska jsem na sobe jedno nasla..
    Jak ochranit mimino (10m) a i sebe aniz bych na nas strikala nejaky chemicky sr..ky?
    Diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam