• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOCOURMIKES: neumím si (na základě znalostí o lidském těle a působení hormonů či chemikálií) představit látku, která by v objemu běžného jednorázového očkování dokázala zaúříčinit neplodnost a zároveň očkované jinak fatálně a viditelně nepoškodila.

Krom toho ten článek absolutně není ozdrojovaný.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Big Pharma Co. License Suspended As Vaccine Sterilizes 500,000 Girls
    http://yournewswire.com/big-pharma-suspended-vaccine-sterilizing-girls/

fake ?
    IFKA
    IFKA --- ---
    Sháním 1 dávku Pediacelu s trvanlivostí minimálně 9/2018, ideálně do 2019. Odkoupím nebo můžu vyměnit za 1 dávku Pediacelu s trvanlivostí do 2/2018 (pokud by se třeba někdo s vakcínou s delší platností chystal na očkování teď během měsíce a stačila mu kratší trvanlivost). Pokud máte tipy, kde sehnat, uvítám. Díky :)
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    HONZAL: Mno, přečti si příbalovej leták a počítej s tím, že po fyzický aktivitě máš mnohem větší šanci na nežádoucí účinky. Většinou to může bejt horečka, různý bolesti tu a onde, zánět místa vpichu...a tak podobně. A pak se rozhodni, jestli ti to za to stojím nebo ne. Tomu se říká informované rozhodnutí.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Jeste se chci zeptat na tu fyzickou aktivitu. Dneska jsem dostal vakcinu na zlutou zimnici a prej 5 dnu zadnej sport.

Musel jsem i podepsat, ze mi to rekli, takze v ockovacim centru asi nelze cekat, nez prahnana doporuceni. Jaky jsou ale realny rizika pro 30 zdravyho cloveka?

Chci zejtra na stenu, po vanocich je to fakt zlo.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    pro tápající jak je to s novou vyhláškou:
    Jak očkovat podle nové vyhlášky?
    http://rozalio.cz/index.php/aktuality/1067-jak-ockovat-podle-nove-vyhlasky
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    TAPINA: mno to sice netvoří, to vím, ale dám na doporučení lékaře a chlastat na večírek po očkování nepůjdu.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SOLEI: Tak ale protilátky se netvoří zrovna v játrech.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    FLAVIGNY: vysvětleno lékařem z centra cestovní medicíny.
    Ale pokud jde o mrtvou vakcínu (infekt je vpraven do těla natolik oslabený aby nezpůsobil nemoc) tak logiky to tělo musí pracovat taky, jinak by se přece imunita nestinulovala k tvorbě obranných látek.
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    SOLEI: to sis nekde precetl nebo odvodil? jak podle tebe reaguje hepatocyt na vakcinaci (rekneme primarne u nezive vakciny, kterych je vetsina)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    FLAVIGNY: zjednodušeně - játra čistí krev - každá infekce nutí játra ke zvýšení práce - očkování je jako infekce - játra začnou pracovat - alkohol je jed - jakmile se napíšeš alkoholu, tělo jo odbourává přednostně - infekce musí počkat = jak tak stojí infekce v řadě a játra makaj nad svou kapacitu tak jim to vůbec nedělá dobře.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    PETEKKA: presne tak :-)
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    SOLEI: muzu se zeptat, jak ockovani souvisi s jatry? resp. v cem je kombinace alkoholu a ockovani pro jatra vyjimecne nebezpecna?
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    HELOUN: dala jsi megazabrat játrům a velice jsi snížila svou obranyschopnost. Není to sice pravidlem ale nedodržet klid a jít se na pár hodin pobavit tě může na pár týdnů vyřadit z provozu.
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    SOLEI: Jenom dotaz - i když jsem věděla, že bych neměla, tak jsem přesně tohle nedávno udělala - tj. dala si po očkování žloutenky a tyfusu večer pár piv. Subjektivně mi bylo OK (čímž to rozhodně nikomu nechci doporučovat!!) - je ale teda třeba možný, že se účinnost toho očkování sníží? Nebo jsem dala zabrat játrům? Nebo co se vlastně konkrétně může stát?
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    HONZAL: a co to očkování o pár dní odložit a můžeš si na večírku do syta zařádit?:)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    HONZAL: rozhodně problém. Ani na to nemyslí. Popravdě bys po očkování měl mít klidový režim což se s večírkem neslučuje, natož s alkoholem.
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    HONZAL: ahoj, zeptala bych se spíš toho doktora, co Tě bude očkovat :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Prosívás, jdu na očkování proti žloutence a+b a snad tyfus. Ten večer máme ve firmě vánoční večírek - myslíte, že je nemožné potom dát si pár piv? Je to druhý v řadě ta žloutenka.

Je mi jasným, že bych neměl, ale tak jestli to neni úplnej problém...;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam