• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    Tento klub je určen k diskusi o očkování a také jako rozcestník důležitých informací.
    Diskuse by měla být podložena fakty, evidence based.
    Silné názory musí být odzdrojovány.

V současné době by měl také pomoci zorientovat se v problematice očkování proti covid-19.

Za šíření dezinformací a osobní útoky následuje RO, po recidivě banán.

rozbalit záhlaví
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    TOFI: zamyslela bych se nad tim, jestli clanek s takhle brutalne bulvarnim titulkem ma vubec cenu nekam postovat.
    maly vytah bullshitu
    Znam desitky lidi, co neockujou, autismu se neboji nikdo. v zamerenych fb skupinach jsou tisice lidi, co neockujou, autismus tam neresi ani promile.
    Rumunsko a Italie kazda zeme vic nez 5 tis nakazenych, uvedem to do kontextu, Rum. pres 19 mil obyvatel s pocetnou radou vyloucenych lokalit, kde se nemoc pravdepodobne siri.
    Italie 60 mil obyvatel, takze 5000 nakazenych je opravdu brutalni zatez.
    atd, dal jsem to necetka.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Poděkujte odpůrcům očkování. Experti varují před „tragédií“ způsobenou spalničkami | info.cz
    http://www.info.cz/...purcum-ockovani-experti-varuji-pred-tragedii-zpusobenou-spalnickami-24488.html

Počet případů spalniček v Evropě loni vzrostl o takřka 400 procent na 20 tisíc, přičemž 35 lidí na zákeřnou nemoc zemřelo. Světová zdravotnická organizace tento vývoj označila za „tragédii“ způsobenou zejména odpůrci očkování. V roce 2016 byl přitom výskyt spalniček nejnižší v historii, když zdravotníci zaznamenali 5273 případů. Informovala o tom BBC.

Strach lidí z očkování proti spalničkám způsobila zejména 20 let stará studie, která vakcínu spojila s případy autismu. Nic není platné, že vědci toto spojení opakovaně vyvrátili. Vědecké argumenty nefungují ani v Česku. Přestože spalničky před časem ze země téměř vymizely, loni zdravotníci zaznamenali celkem 146 případů. Nejvíce je nemoc rozšířena v Itálii a Rumunsku. V každé z těchto zemí je více než 5000 případů.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETEKKA: Vysoké horečky (bez dalších příznaků, až na případné následky vysokých teplot) následované (často) vyrážkou.
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    to skoro vypada, ze to dite tu svoji hyperaktivitu do roka a pul tajilo. to je slusnej vykon teda
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    GREATDRAKE: jak se šestá nemoc vlastně projevuje?
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    LAMIA: Nezpochybňuji, že nikdo nemůže mít po očkování reakce. Uvedla jsem dvě věci. Že mému dítěti se nic nestalo a že kamarádka děti neočkuje, ale přesto se u jednoho dítěte vyskytují takové projevy, které by ta holčina bývala spojovala s očkováním, pokud by očkovala. O ničem jiném nemluvím.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    PETEKKA: Já myslim, že je ti jasný jak to myslím a ostatní též. Nechci rozjíždět flame, jen jsem měla potřebu se ozvat.
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    LAMIA: Jaký útok? Ona je takový typ člověka, který by přesně tyhle příznaky svaloval na očkování,..ale její dítě očkováno není. to je vše :)
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    PETEKKA: Přeji ti, že vše proběhlo bez problémů. Ale nedá mi se neozvat. Nechci soudit tvé vztahy s kamarádkou, ale pokud ti nejde o to jí pomlouvat, tak musím říct, že to vnímám jako útok na ty, kteří to štěstí jako tvoje dítě neměli.
    TABBY
    TABBY --- ---
    PETEKKA: Přeju ti to. :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    U nás též bez problémů, jen se jen doba po očkování kdy bylo relevantní očekávat lehce zvýšenou teplotu sešla se šestou nemocí, tak to bylo takové vtipnější v ten první moment.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TARI: U nás to stejné u obou holek (skoro šest let a dva roky)... :-)
    TARI
    TARI --- ---
    PETEKKA: můj mladší-skoro dva roky, má taky hexy bez jakýchkoli reakcí a MMR si ani nevšiml
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    Ještě pro zajímavost. Kámoška své děti neočkuje. Staršímu budou 4 roky. Kluk je nezvladatelný,hyperaktivní-můžu říct, že jsem podobné dítě nezažila. Jsem si jistá, že kdyby ho očkovat dala, tvrdila by, že ho očkování poškodilo a tu hyperaktivitu mu jistojistě způsobilo.
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    Hlásím, že moje dcerka (16 měsíců) má za sebou očkování MMR a vše NAPROSTO bez problémů, bez reakcí, to samé HEXA. Žádné horečky, vyrážky,otoky, záchvaty, křeče, natož náhle opožďování ve vývoji,zapomínání již naučeného a podobné příznaky, které se člověk dočte.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOCOURMIKES: neumím si (na základě znalostí o lidském těle a působení hormonů či chemikálií) představit látku, která by v objemu běžného jednorázového očkování dokázala zaúříčinit neplodnost a zároveň očkované jinak fatálně a viditelně nepoškodila.

Krom toho ten článek absolutně není ozdrojovaný.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Big Pharma Co. License Suspended As Vaccine Sterilizes 500,000 Girls
    http://yournewswire.com/big-pharma-suspended-vaccine-sterilizing-girls/

fake ?
    IFKA
    IFKA --- ---
    Sháním 1 dávku Pediacelu s trvanlivostí minimálně 9/2018, ideálně do 2019. Odkoupím nebo můžu vyměnit za 1 dávku Pediacelu s trvanlivostí do 2/2018 (pokud by se třeba někdo s vakcínou s delší platností chystal na očkování teď během měsíce a stačila mu kratší trvanlivost). Pokud máte tipy, kde sehnat, uvítám. Díky :)
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    HONZAL: Mno, přečti si příbalovej leták a počítej s tím, že po fyzický aktivitě máš mnohem větší šanci na nežádoucí účinky. Většinou to může bejt horečka, různý bolesti tu a onde, zánět místa vpichu...a tak podobně. A pak se rozhodni, jestli ti to za to stojím nebo ne. Tomu se říká informované rozhodnutí.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Jeste se chci zeptat na tu fyzickou aktivitu. Dneska jsem dostal vakcinu na zlutou zimnici a prej 5 dnu zadnej sport.

Musel jsem i podepsat, ze mi to rekli, takze v ockovacim centru asi nelze cekat, nez prahnana doporuceni. Jaky jsou ale realny rizika pro 30 zdravyho cloveka?

Chci zejtra na stenu, po vanocich je to fakt zlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam