• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    Lež jako věž......každý, kdo se nechá očkovat má před sebou maximálně 5 let života, proč pořád lžete.......

Pro 30 stříbrných půjdete do pekla.....!
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    Podle mého názoru je velmi smutné, že se většina lidí nechá očkovat neznámou a neotestovanou látkou jen proto, aby mohli na dovolenou, ke kadeřníkovi, na pivo atd. O zdraví tady vůbec nejde, jelikož vakcíny nezaručují prakticky nic (očkovaný se může nakazit, může vir dále šířit, musí nosit respirátor atd.) Souhlasím s tím, že vakcína možná zaručí lehčí průběh, ale pro koho, když naprostá většina měla lehký průběh nebo o nemoci ani nevěděli?
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    Najednou se očkování nebere primárně jako ochrana vlastního zdraví, najednou je na očkování nahlíženo jako na jakousi vstupenku do „normálního“ života, jako na možnost získat výhody a větší práva oproti těm, co očkováni nejsou. Z očkování se tak stává zcela viditelný nástroj segregace. Najednou je nám říkáno, že základní lidská práva a svobody, které nám vláda v rozporu se zákonem mafiánsky zcizila, nám milostivě vrátí jedině tehdy, necháme-li se očkovat a dobrovolně se vzdáme svého soukromí v podobě státní aplikace s QR kódem. Tato perverze je navíc vydávána za novou normalitu. Najednou se medicínský rozměr očkování změnil v cosi jiného. Očkování v rukou státu se tak stává nástrojem, jak si vynucovat slepou poslušnost bez otázek. Místo přesvědčování a vysvětlování vidíme nátlak, vyhrožování a podmiňováni si. Chování státu, jeho představitelů a státem placených nomenklaturních odborníků tak připomíná ve stále větší míře chování šmejdů, kteří vám pod nátlakem chtějí prodat rezavé, předražené hrnce.
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    Jsem středního věku, SŠ s maturitou, podnikatelka. Na vládu ani ekonomiku nemám žádný extra názor, tedy spíš mám dlouhodobě stále stejný (covid necovid). A můžu s čistým svědomím prohlásit, že se nenechám očkovat nikdy, pokud mne k tomu nedonutí v rámci mého výkonu pracovní činnosti. Místo koncertů, kina nebo večeře si raději vyjedu do přírody v okolí a bude. Možná, až se proočkuje dostatek těch, co do toho půjdou "dobrovolně povinně", časem se vše uklidní a už žádný covidpas nebo jak tomu říkají nebude potřeba. Tak si holt počkám. A nebude-li to nutné, nehodlám se ani dobrovolně testovat. Ani měnit respirátory jak ponožky a zahlcovat planetu dalším nehorázným odpadem. Od března nosím stále týž respirátor (je tedy fakt, že chodím nakupovat ale jen cca 1x za dva týdny...). A kultura a ekonomika si holt na moje útraty počká taky. Jsem znechucená z té propagandy v různých médiích a mazání videí s opačnými názory (např. smazání otevřeného dopisu lékařům vládě z Youtube), cenzura neskutečná... A moje matka, 72 let, to vidí naprosto stejně. Z covidu za celou dobu měla mnohem menší strach (spíš žádný) oproti mně a očkovat se také nehodlá. Apropo, vůbec bych se nedivila, kdyby to neustálé (dle mne podezřelé) klesání nových nákaz bylo také plánované a výsledky manipulované, aby se ukázalo, jak to opatření vlastně bylo účinné, jak to zafungovalo, a jak je potřeba vše dodržovat a očkovat se - a jak to vláda vlastně všechno zvládla (před volbami).
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    170 000 poskozenych Biontech (Pfizer) shot EU 12/05, cca 30-60k zmrzacenych
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    Někteří 45+ naočkováni ještě týž den - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/nekteri-45-naockovani-jeste-tyz-den-40359947
    IORETH
    IORETH --- ---
    Haló, je mezi přítomnými lékař? :-O
    IORETH
    IORETH --- ---
    Nevyléčitelnej. Prosím P.T. čtenáře, aby smekli.
    IORETH
    IORETH --- ---
    DRZEEF: Jak říkám, těžkej, komplikovanej a s fakt rychlou recidivou... :'-(
    škoda, že proti tomu není žádné očkování... :-((
    IORETH
    IORETH --- ---
    DRZEEF: Obzvláště těžkej a komplikovanej případ :-(.
    IORETH
    IORETH --- ---
    SCHWAB: To je diarrhoea verbora.
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    “I remember that day. I remember it vividly,” recalls Imperato. “I saw those headlines on the subway. And I said, ‘Good God. All hell is breaking loose here.’”

The fiasco of the 1976 ‘swine flu affair’ - BBC Future
    https://www.bbc.com/future/article/20200918-the-fiasco-of-the-us-swine-flu-affair-of-1976
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    Nepředbíhejte.
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    “It is likely that the onset of myocarditis is associated with receiving the vaccine (especially the second dose).”

second shot "Pfizer"
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    tzn. ze se jedna o technicky ekvivalent Cernobylu
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    Experimentalni preparaty na covid-19 (nevakciny) jsou vedecka chyba a technicky nebezpecne, nepredbihejte.

Nesmi to dostat deti. Vekova kategorie 16-35 let je v ohrozeni poniceni zdravi.
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    Neni zadny depopulacni plan, zadna konspirace.
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    12/05/2021

Po covidu přišla další rána. Indii děsí agresivní plíseň napadající mozek

Plísňové onemocnění mucormykóza je velmi vážné, je na něj padesátiprocentní úmrtnost a pro jeho zvládnutí je třeba mnoho léků a často operace.
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    ti dva si delaji legraci, ale ted jde detem o zivot
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam