• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    Tento klub je určen k diskusi o očkování a také jako rozcestník důležitých informací.
    Diskuse by měla být podložena fakty, evidence based.
    Silné názory musí být odzdrojovány.

V současné době by měl také pomoci zorientovat se v problematice očkování proti covid-19.

Za šíření dezinformací a osobní útoky následuje RO, po recidivě banán.

rozbalit záhlaví
    IORETH
    IORETH --- ---
    JESTEDMAN, SHEALA: Prej ještě nějaké účtíky v zásobě má, tak uvidíme :-)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    škoda, Drzeef byl hotentot, to bez debat, ale Erin23 byl celkem sympaťák, jako mluvil z cesty, to jo, ale tak nějak jsem si ho oblíbil. no uvidíme co Erin24, třeba se nová verze vyvede lépe..
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    IORETH: Erin23 mě chvilkama přišel jako Drzeef a chvilkama jako holka, a on je to Drzeef :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    DRZEEF mi právě do pošty potvrdil, že ERIN23 je jeho druhý účet, takže oba účty mají RO nafurt.
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    DUNICAN: Spanelsko
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ze zjištění mi to smazali, ale když už jsem to našla, tak jeden docela zajímavý článek z Austrálie:
    No Cookies | Daily Telegraph
    https://www.dailytelegraph.com.au/news/nsw/no-jab-no-play-graveyards-tell-countless-stories-of-how-nowpreventable-diseases-stalked-children/news-story/f85aa3b89a9fd443ea5c0d6d94c21dab

a hlavně teda ta fotodokumentace ze hřbitovů v Sydney...

je to dost děsivě nepředstavitelné, že to vlastně není až tak dávno, kdy smrt dětí na nemoci, kterým lze jednoduše předejít vakcínou za pár korun, byla běžnou a normální součástí života, něco, co se stalo buď přímo ve vaší (širší) rodině, nebo někomu z vašich známých...
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    DUNICAN: Uplne aktivne jsme to nehledali. Ja jsem ve studii na Modernu, tak jsem se dozvedela, ze nabiraji, tak jsme se po delsi uvaze prihlasili.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ERIN23:
    "nositel nobelovy ceny za objev HIV trvdi ze modRNA vakcina vyvola ADE, a bude to horsi, nez se neockovat, kdyz ted jsou uz k dispozici leky, kterymi se da virus a covid perfektne zalecit."

no jestli to měl být Luc Montagnier, tak to byla klasická fake news. K videu kde mluví Francouzsky někdo přidělal anglický titulky co přesně tohle tvrdí, přitom mluvil o něčem jiném.
    IORETH
    IORETH --- ---
    ERIN23: RO na 14 dní za nepodložené antivax a konspirační kecy. Příště na 30 dní a pak nafurt.
    ERIN23
    ERIN23 --- ---
    Pak si to tady povime, ale to bude tragedie (neni pravda ze by bylo nejak vice umrti v radu desitek tisic, ale to poskozeni zdravi a riziko.... riziko do budoucna a riziko z cireho experimentalniho materialu co nesplnuje definici vakcimy, mod RNA), mladsi 40 let, Pfizer-Biontech, second shot, staci prvni, ochrana tam uz je u prvni, a dle vyrobce to chrani jen proti vaznemu prubehu na JIP (real data Izrael 88 procent ochrana pred JIP), nikoliv proti prenosu a nakaze. Neda se to srovnavat s chripkovou vakcinou (klasicka vakcina), ani zadnou jinou vakcinou (dokonce ani s Astrou, Johnsonem, vic umrti je na Pfizeru, nez na Astre nakonec).
    ERIN23
    ERIN23 --- ---
    mRNA neni zadna messenger RNA klasicky, ale modifikovana RNA modRNA = mRNA, a vsechny predchozi pokusy pouziti modRNA jako vakciny na infekcni choroby selhaly, jedna se o technologii na lecbu rakoviny (chemoterapie) - neco co vam v novinach nebylo sdeleno, tvrda fakta a argumenty proti zcela experimentalni geneticke vakcine. Jedna se zcela jednoznacne o masovy experiment na lidech (velky podil zidovskych vedcu). Je fakt ze v Izraeli to potlacilo britskou mutaci, to byl uspech a covid umrti vymizela, ale za jistou cenu poskozeni zdravi, a nikdo nevi co se stane na podzim s novymi mutacemi u naockovanych druhou davkou.

Deje se totiz, ze po druhe davce lide treba za 14 prodelavaji covid, ktery je horsi nez kdyby nebyli naockovani....

je to ruleta, vakcina produkuje v tele spike protein, ktery muze poskodit v tele jakoukoliv tkan, kde je receptor ACE2 (srdce, oci, ledviny atd.) A muscosceletal. Myocarditis, trombocytopenie (v kostni dreni) - Pfizer-Biontech shot. Je to zradne v tom ze prvni nedela nic, je slabsi nez protitetanovka.

Zaver Farmakovigilance vakcin: ockovani pro mladsi 40 let kveten-zari 2021 modRNA, velka chyba.

Nositel nobelovy ceny za objev HIV trvdi ze modRNA vakcina vyvola ADE, a bude to horsi, nez se neockovat, kdyz ted jsou uz k dispozici leky, kterymi se da virus a covid perfektne zalecit.

Jde Vam o zivot, ale o zdravi 100 procentne, second shot Pfizer poskodi zdravi, nevyhnutelne. Second shot je vysoce rizikovy a neskyta vyhodu, s vyjimkou covid pasu.
    ERIN23
    ERIN23 --- ---
    3,799 případů vážného poškození oka v EU, Eudra Vigilance, Pfizer-Biontech Comirnaty (Tozinameran), 25/5/2021
    DUNICAN
    DUNICAN --- ---
    MORGAN: To jste aktivně vyhledali, nebo vám to bylo nabídnuto?
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    Zapsali jsme syna (8) do studie Pfizeru na dětech. V pondělí jde na první dávku, držte nám palce :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    THE_DARKNESS: většinou člověka přesvědčí ostřejší průběh covidu u blízkého vrstevníka......ale to se nedá moc naplánovat.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    THE_DARKNESS: hele ja uz jsem se s tim smirila, at se necha ockovat, kdo chce nebo podlehl tlaku okoli a at se nenecha ockovat, kdo nechce, vsichni chceme happyend
    ERIN23
    ERIN23 --- ---
    THE_DARKNESS:

Potvrzuji, že se jedná o FDA letter zde, od MUDr. Ph.D.:

from J. Patrick Whelan MD PhD

Regulations.gov
    https://www.regulations.gov/document/FDA-2020-N-1898-0246

DIVISION OF IMMUNOLOGY/ALLERGY/RHEUMATOLOGYDepartment of PediatricsDavid Geffen School of Medicine at UCLABox 95175210833 Le Conte Ave, Los Angeles, California 90095-1752Tel: (310) 206-1826Fax: (310) 825-9832

8 December 2020

U.S. Food and Drug Administration

Vaccines
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    GRANTORINO: hele, já s Tebou souhlasím, jen jsem uváděla příklad, že i strana těch, co se (zatím) neočkují, není prostě jednolitá masa zblblých antivaxerů, jejichž argument je "že do sebe nenechají píchnout žádné chemické sračky" a důvodům typu "dělám to pro celou společnost" se jen vysmějí
    možná se tu spíš bavme o tom, co by mohlo tyhle lidi přesvědčit, ať se jdou očkovat
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    THE_DARKNESS: to bude problem toho, ze kazdej ma s nazor na neco, o cem vi akorát, co si nasel na netu.
    A pak jsou tu lidi z toho oboru, kteri se snazi prinest fakticke informace k tématu a ty naráží na ty, co přijdou s kazdym uprdnutim nekde na netu bez dalsich odbornych souvislosti.

Jelikoz jak se uz konstatovalo, stát selhal totálně v nějaký oficiální osvětě ohledně vakcinace a vůbec viditelně zdiskreditoval lidi z oboru, udelal z toho politiku, prostě to uplne zdevalvoval. Skoda je zjevne nenapravitelna.

Takze kdyz si zlomite nohu, pojedete do nemocnice, kde vam to sesroubujou a zasadrujou a vy jim jeste s uklonou podekujete.

Ale kdyz se po tom vsem martyriu konecne dosahlo toho, ze vakcinace, ktera muze ochránit velkou cast populace od horsiho prubehu az smrti, dalsi velkou cast od mirneho průběhu a dalsich dlouhodobych nasledku, cast od toho, aby to s bezpriznakovym prubehem neroznasela.

Tak se tu objevuji ted tendence nechat tu nohu prirodnimu vyberu, třeba zkusit jestli se uzdravi sama nebo uhnije... Good luck teda no. At si treba dotycny uhnije, to je jeho vec.

Ale virove onemocnění, ktere se siri pres dychaci soustavu a nekdo mne muze nakazit a ja jeho, uz proste neni vec jednotlivce. Pravne nikdo nemuze nikoho nutit, ale spolecnost se muze chranit. Deal with it. A dikybohu to taky dělá, at uz stastnejsim nebo mene stastnym způsobem.
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    no, myslim, ze kdyz se debata takhle vyhrocuje, tak je tezke nekoho presvedcit. jen jsem to uvadela s tim, ze v tom pripade je proste pochopitelne, ze ten clovek k tomu nema duveru. nepsala jsem nic o tom, ze to dokazuje neucinnost toho ockovani nebo o tom, ze ockovani je 100% zaruka ochrany
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam