• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    Tento klub je určen k diskusi o očkování a také jako rozcestník důležitých informací.
    Diskuse by měla být podložena fakty, evidence based.
    Silné názory musí být odzdrojovány.

V současné době by měl také pomoci zorientovat se v problematice očkování proti covid-19.

Za šíření dezinformací a osobní útoky následuje RO, po recidivě banán.

rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORDELL: hele, když chceš věřit nějakému faktu, měl by být v tom textu podložen.
    Například : "Pokud bylo v USA vyplaceno jižvíc jak 4 miliardy dolarů za poškození způsobená vakcínami, ..." zde by mělo být uvedeno, odkud se ta informace bere, napři. dle Národní americké agentury pro evidování xyz, tisková zpráva za rok 2020, k nahlédnutí "odkaz".

Takové věty jinak dokáže napsat každý.
    CORDELL
    CORDELL --- ---
    Mým cílem je předložit fakta, aby se každý mohl rozhodovat zodpovědně. Rozhodněte se, jak chcete, ale ať je vaše rozhodnutí informované.

Vedlejší účinky jsou podle nich zanedbatelné a velmi vzácné, tak jedna ku milionu, a přínos vakcín mnohonásobně vyvažuje případná rizika a možné škody.

Epidemie, pokud se ještě vyskytnou, prý zaviňují lidé, co očkování odmítají.
    Pokud bylo v USA vyplaceno jižvíc jak 4 miliardy dolarů za poškození způsobená vakcínami, jsou opravdu tak bezpečné a efektivní?

Jinými slovy lékaři, kteří očkování provádějí, většinou rizika očkování nezna-jí. Možná ani neviděli příbalový leták.
    Jinak řečenopo nás se požaduje slepá, ničím nepodložená víra. Je to moudré? Je to zodpovědné?
    U dětí, které dostaly vakcínu DTP, byla 10x větší úmrtnost než u dětí, které vakcínu nedostaly.

Ty děti neumíraly na záškrt, tetanus nebo černý kašel. Zemřely z jiných důvodů. Měly horečky. Měly epi-leptické záchvaty.
    Závěr zprávy uvádí, že i když očkované děti vakcína možná ochránila před záškrtem, tetanem a černým kašlem, tak natolik oslabila jejich imu-nitní systém a udělala je natolik zranitelnými, že podlehly jiným choro-bám.

Jejich produkt způsobuje srdeční infarkt a oni to věděli jiždva roky před uvedením léku na trh

Z výroby vakcín se stal zlatý důl. Vznikl obrovský celosvětový trh bez zod-povědnosti vůči očkovaným dětem a silný zájem vytvořit co nejvíce vakcín.

Tomáš Kašpar, lovec faktů, autor, Nespěchejte do rakve.

http://b2b.inform-za.sk/obsahy/9788090602090.pdf
    EKG
    EKG --- ---
    Tak dobre rano;)

I Wanna Be Vaccinated!
    https://www.youtube.com/watch?v=BP7hpYr93mc
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MRCHORONZON: To víš, dvojí kvalita potravin. Řešíme to už dlouho a nic z toho.
    MRCHORONZON
    MRCHORONZON --- ---
    GOR: Problém je, že dezinformace šíří často i známá media a tak hodně lídí už neví co je pravda. Zda ta ona vakcína je teda ok a pravda a nebo za tři roky příjdou s tím že způsobuje rakovinu nebo jine účinky.
    Uvěřil jsem umýslně mediu novinky cz, koupil Coca Colu a namočil tu pověstnou tyčinku... a? negativní :D
    wtf? Citím se podveden :(

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/rakousky-politik-otestoval-coca-colu-na-koronavirus-vysledek-byl-pozitivni-40345056
    EKG
    EKG --- ---
    ARRAKIS: To delas neco spatne. Ja jsem si ty lockdowny vylozene uzival;)
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    EKG: zvykej si, me dluzi covidovej kabal rok a pul and counting.
    EKG
    EKG --- ---
    ARRAKIS: tldr - Dedek ma uzkosti z chlastu. Muze byt rad, ze dostal driv vakcinu, nez covid dostal jeho. Rodina se za nej stydi, tak se chodi kamaradit na weby, kde se tihle vydeseni stari lide chodi placat po zadec. Orwell a neplodne deti included.

Dluzis mi 25 minut zivota.
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    Eric Clapton: Exclusive & Uncensored | Oracle Films
    https://www.youtube.com/watch?v=4OHmMKrVbNk
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    AL_HEXTH: Protilátky před očkováním by mělo smysl stanovovat, kdyby existoval systém, že lidé s vysokými protilátkami dostanou jen jednu dávku (protože ta má i nich stejný efekt, jako druhá u lidí bez protilátek). Jenže to je kravina v situaci, kdy stanovení protilátek je dražší, než ta dávka vakcíny navíc, která ničemu neškodí. Kdykoli nastane situace, kdy se neví, jestli někdo je očkovaný na něco, na co by teď právě být měl, tak tu vakcínu prostě dostane a pokud neměl tu stejnou před týdnem, tak o nic nejde.
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    AL_HEXTH: Smuclering o vysokom riziku ockovania do hladin protilatok je akurat tak slabomyselny pokus sa ex post obhajovat, preco niekto vlade radil "setrit na nakupe vakcin". Typicky to clovek pocuje od premorovacov a ako vyhovorku, ked je niekto neschopny objednat dostatok vakcin, aby sa dal zaockovat kazdy, kto by mal. Ziaden vakcinolog a takmer ziaden imunolog nic take netvrdi, to akurat tak Smucler, Beran a Balik bluznia o "stovkach zdravotnikov, ktorych zachranili hrobarovi z lopaty" a podobnych chlopotinach.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PASTEL: mno... u nás to "nešíření" mezi dětmi dopadlo tak, že hygiena v únoru uzavřela celou školu (což vyžaduje, aby onemocnělo víc než 30% dětí a učitelů), a následné komunální šíření (školka + dospělí) katapultovalo obec na čelní místa v republice s krásným přepočteným počtem nemocných něco jako 3.500/100.000 v peaku (v té době Chomutov měl 1.700/100.000).
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    „Stát tu není od toho, aby prodával vakcíny.“ Prof. Beran varuje před očkováním dětí - Echo24.cz
    https://echo24.cz/a/SteMr/stat-tu-neni-od-toho-aby-prodaval-vakciny-prof-beran-varuje-pred-ockovanim-deti#.YPKqz-yr7EE.facebook
    Jen si to tu odložim.
    Btw. Víte něco o té studii, že se COViD ve školách nešíří/šíří minimálně? Mě to přijde jako kravina, když vim jak mi děti nosej ze školy jiné nemoci, ale odborně to podložené nemám.
    EKG
    EKG --- ---
    AMSTERDAM: Dyt jsem si akorat povzdechl, co to Zeme nosi. Nejsa pravnikem, tezko mohu souditi. Laicky bych rekl, ze to je k zbliti.
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    ORIKA:
    EKG:
    Ale preci o tom ten muj prispevek vubec neni.
    - muj post se nepta na nazor na Rozalio
    - muj post se nepta na nazor na pravni kancelar

Navic oboji je mi dost jedno.

Napsal jsem “je to asi otazka na nekoho, kdo se vyzna v pravni rovine problematiky ockovani. Jakou to ma nadeji na uspech?” ( tim “to” je myslen ten soudni proces, nikoli pravnicka nebo Rozalio, ktery je zde uzito jen jako link).

Me tu kamejete Rozaliem, pravni kancelari, dezinformacema diskutujicich kdesi na webu, link dostal minus pet hlasu, pritom muj post ma zcela jiny predmet vety, nez na ktery tu diskutujici reaguji.

Tak dik.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    CORNELA: tohle dela Candigliota? To me teda dost zklamala...
    AMSTERDAM: cca 2 roky zpet jsem na fb strance Rozalia byla ucastnikem diskuse, ve ktere jisty pan zacal hlasat, ze cilem ockovani je ucinit zeny neplodnymi a ockovani jako takove je genocida lidstva. Kdyz jsem mu k tomu, slusnou formou, napsala svoje, sletla se suita jeho obdivovatelu a zacali me napadat mmj. jak muzu na sve strance psat o hruzach holocaustu, kdyz zaroven podporuju ockovani. Protoze prece ockovani to je to stejne jako holocaust, snaha o vyhubeni urcite casti obyvatelstva! Jeho partnetka mi hazela uplne zcestne haluzni odkazy na "dukaz" tvrzeni, ze ockovani ma zeny cilene zneplodnit.
    Priznavam, ze po urcitem shitstormu jsem se neudrzela a panovi napsala, ze je bezpaterni nebezpecnej manipulator, lhar sirici dezinformace a je u me ubozak. Mno, jeho reakce me zaskocila - napsal primo vedeni Rozalia s tim, ze on a jeho partnerka jsou jejich dlouhodobymi financnimi prispevateli a ze tedy ocekava, ze mi daji patricne najevo, ze nemam pravo ho urazet, jinak si svou financni ucast na jejich projektech rozmysli. Dostala jsem ban....
    Od te doby vim, ze Rozalio a objektivni relevantni informace je utopie. Organizace nazorove a postojove poplatna svym financnim prispevatelum, umoznujici jim na jejich strankach sirit dezinfo toho nejhrubsiho zrna. Organizace, ktera se s klidem a cistym svedomim postavi za nekoho, kdo prokazatelne siri lzi a zpusobuje tim skody. Neverim jim uz ani nos mezi ocima.
    Takze pokud podavaji nejakou takovouto zalobu nebo ji nejakym zpusobem zastituji, tak to bude jen jejich dalsi shit v rade.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Nemoc covid-19 se podle šéfky amerického CDC stává pandemií neočkovaných. Téměř všechny nákazy a úmrtí v USA připadají na ně, dodal zástupce Bílého domu. (ČTK)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    CORNELA: ale :) tohle me potěšilo.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Mám obavy z toho, že to Candigliota zvládne, pokud narazí na nějaký ne zcela světaznalý právníky druhé strany.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    CORNELA: To zni jak nazev pro nejakou vaginalni infekci.
    EKG
    EKG --- ---
    CORNELA: To vas tam lituju, ja to vidim prvne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam