• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    IORETH
    IORETH --- ---
    LIBRIUM, ARRAKIS: Kdybyste laskavě omezili ad hominem "argumanty"...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    To Babišovo vyjádření ZA TÉTO VLÁDY nebude očkování povinné, znělo dost jasně. Do října.
    Pro voliče Ano připomínám, že i vláda Ano po volbách je JINÁ vláda než tato vláda.
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    ARRAKIS: dufam, ze tebe konkretne jebnu nejaku preexpirovanu Vaxzevriu, az to po volbach bude povinne, lebo na taky odpad plytvat kvalitne vakciny by bola skoda.
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    LIBRIUM: aha, takze mas halucinace, nacisticky idiote. fajn. :)
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    ARRAKIS: nie som blby na matematiku, na rozdiel od väcsiny infektofilneho dobrytku, odtial mam tu informaciu, ty debil.
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    LIBRIUM: tu informaci, ze ockovani je do konce roku povinne pro vsechny bez rozdilu, mas odkud?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: hodně opuštěné auto= hodně opuštěné místo.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    HOWKING:

s nakazlivosti delty se s covidem do podzimu potká každý, takže je dobré si všechny tyhle otázky porovnat ne ve stylu vakcína nebo nic, ale covid s vakcínou nebo bez.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CORDELL: a víš, že zapnutý bezpečnostní pás v autě tě nechrání ani před nehodou, ani před zraněním při nehodě, ba dokonce ani před tím, že při autonehodě umřeš?
    buď rebel a rozjeď nepřipoutaný auto stovkou proti zdi! dokaž všem, jak jsou pásy k ničemu!

akorát prosím v tom autě jeď sám a vyber si nějaké hodně opuštěné auto, ať s sebou náhodou nevezmeš nějakou hloupou ovci, co rozumí statistice a fyzikálním zákonům.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MAR_TINA: tak toho se asi nedočkáme, a když, tak přijde další pochybné tvrzení..

nicmene stačí zagooglit a .. je to pravda, dokonce 4.5 miliardy!

jenže v americkém právním systému. (čim dražší právník jedné strany, tim dražšího právníka si musí zaplatit protistrana, vleče se to, výsledek nejistý.. a právní náklady si musí zaplatit i ten kdo vyhraje. takže je pro protistranu často výhodnější zaplatit mimosoudní vyrovnání)

z tohodle hlediska je teda naopak výhodné se nechat očkovat v USA když jsou kompenzace tak štědré a šance že ji dostaneš 2/3, aniž by někdo moc resil, zda to je založené na faktech nebo ne. :)

nebo se na to dá koukat tak, že kompenzace v americkém systému získal vzhledem k počtu očkování zhruba jeden člověk z milionu. proč nezalovalo i zbylých 999 999 lidí, když šance na výhru je zhruba 2/3 ?

https://healthfeedback.org/claimreview/compensation-for-vaccine-injury-claims-can-be-awarded-even-without-proof-that-the-vaccine-caused-the-injury/
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MAR_TINA: tak toho se asi nedočkáme, a když, tak přijde další pochybné tvrzení..

nicmene stačí zagooglit a .. je to pravda, dokonce 4.5 miliardy!

jenže v americkém právním systému. (čim dražší právník jedné strany, tim dražšího právníka si musí zaplatit protistrana, vleče se to, výsledek nejistý.. a právní náklady si musí zaplatit i ten kdo vyhraje. takže je pro protistranu často výhodnější zaplatit mimosoudní vyrovnání)

z tohodle hlediska je teda naopak výhodné se nechat očkovat v USA když jsou kompenzace tak štědré a šance že ji dostaneš 2/3, aniž by někdo moc resil, zda to je založené na faktech nebo ne. :)

nebo se na to dá koukat tak, že kompenzace v americkém systému získal vzhledem k počtu očkování zhruba jeden člověk z milionu. proč nezalovalo i zbylých 999 999 lidí, když šance na výhru je zhruba 2/3 ?

https://healthfeedback.org/claimreview/compensation-for-vaccine-injury-claims-can-be-awarded-even-without-proof-that-the-vaccine-caused-the-injury/
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    ja by som len dodal, ze v clenskych statoch EU vyrobcovia registrovanych kovidovych vakcin za pripadne poskodenie ockovancov rucia vlastnymi aktivami rovnako, ako v pripade vsetkych inych reg. vakcin. Na rozdiel od USA, UK, Ruska, Ciny a inych slovutych mocnosti.

Plus do konca roku bude kovid ockovanie povinne u vsetkych bez rozdielu a osobne sa uz tesim, ked vsetok ten infektofilny mentalny detritus bud bude musiet nechat preockovat seba a svoje rodiny, alebo platit z vlastneho testovanie a dalsie protiepidemicke opatrenia, ak budu chciet opustit vlastny pribytok alebo basu.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    CORDELL:
    Budu imunní po očkování? Ne.ANO - imunita neznamená totální odolnost, ale zlepšenou odolnost

Jsem očkovaný, mohu zemřít na covid? Ano. ... ale s stokrát menší pravděpodobností

Musím nosit roušku, když jsem očkovaný? Ano. musíš, protože by se neočkované hysterky posraly kdybys nemusel - to by byla přece diskriminace neočkovaných

Můžu se nakazit po první dávce? Ano, je to dokonce hodně časté díky vakcínou rozštelované přirozené imunitě. nějaký relevantní důkaz o "rozštelované" imunitě?

Bude mi vyplacena náhrada výrobcem při poškození zdraví? Ne, je to přece dobrovolné a dal jste informovaný souhlas. bylo ti umužněno se s menšími riziky chránit proti větším a nejen sebe ale i ostatní, takže pokud nejsi sobecké hovado, výrobci poděkuješ

Mohu být přenašeč viru, když jsem očkovaný? Ano. daleko menším a daleko méně okolí infikujícím množství

Můžu se nakazit po druhé dávce? Ano. přečti si odpovědi výše, debile

Potřebuji očkování, abych mohl cestovat? Ne, certifikáty nejsou mezinárodně uznávané. Pokud jste očkovaný, je možné, že vás kvůli riziku trombóz nepustí do letadla. lež

Musím se testovat při návratu do ČR, když jsem očkovaný? Ano, můžete být přenašeči. v pořádku, nejen musíš, ale měl bys i chtít, (pokud nejsi bezohledné hovado viz výše)

Jak dlouho mi vydrží protilátky z očkování? To se neví, ale víme, že se musíte očkovat znova na podzim. a to bude bolet?

Znamená očkování tečku za koronavirem? Ne, protože jsou tu mutace. čím větší dávky v nakažených (a velikost dávky závisí na očkování) tím více mutací - mutace vznikají většinou díky neočkovaným

Proč si to vlastně do těla píchám? abys zmenšil pravděpodobnost úmrtí nebo následků svých, ale i ostatních? (nejsi přece sobecké hovado)

Protože jsem naletěl šarlatánům, kteří z toho mají miliardový bysnys
    :( byznys se píše se z kokote negramotný
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    CORDELL:
    Budu imunní po očkování?
    Ne, ale šance na nakažení je výrazně nižší.

Jsem očkovaný, mohu zemřít na covid?
    Ano, ale pravděpodobnost je téměř nulová.

Musím nosit roušku, když jsem očkovaný?
    Ano, dokud nebude očkovaná dostatečná část populace

Můžu se nakazit po první dávce?
    Ano, vakcína chrání přibližně až tři týdny po první aplikaci

Bude mi vyplacena náhrada výrobcem při poškození zdraví?
    Stejně jako u všech ostatních vakcín.

Mohu být přenašeč viru, když jsem očkovaný?
    Ano, ale vzhledem ke sníženému riziku nakažení a nižší populaci viru v těle oproti neočkovanému bezpříznakově nemocnému je to výrazně méně nebezpečné pro okolí

Můžu se nakazit po druhé dávce?
    Viz první odpověď (podle průzkumů je riziko nakažení 20-100x menší)

Potřebuji očkování, abych mohl cestovat?
    Ne, ale minimálně po Evropě to hodně pomůže.

Musím se testovat při návratu do ČR, když jsem očkovaný?
    Ano, můžete být přenašeči.

Jak dlouho mi vydrží protilátky z očkování?
    V tuhle chvíli to vypadá, že potřebné množství protilátek vydrží většině populace několik let.

Znamená očkování tečku za koronavirem?
    Úplnou ne, ale výrazně nás přiblíží normálu.

Proč si to vlastně do těla píchám?
    ...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORDELL: hele, když chceš věřit nějakému faktu, měl by být v tom textu podložen.
    Například : "Pokud bylo v USA vyplaceno jižvíc jak 4 miliardy dolarů za poškození způsobená vakcínami, ..." zde by mělo být uvedeno, odkud se ta informace bere, napři. dle Národní americké agentury pro evidování xyz, tisková zpráva za rok 2020, k nahlédnutí "odkaz".

Takové věty jinak dokáže napsat každý.
    CORDELL
    CORDELL --- ---
    Budu imunní po očkování? Ne.

Jsem očkovaný, mohu zemřít na covid? Ano.

Musím nosit roušku, když jsem očkovaný? Ano.

Můžu se nakazit po první dávce? Ano, je to dokonce hodně časté díky vakcinou rozštelované přirozené imunitě.

Bude mi vyplacena náhrada výrobcem při poškození zdraví? Ne, je to přece dobrovolné a dal jste informovaný souhlas.

Mohu být přenašeč viru, když jsem očkovaný? Ano.

Můžu se nakazit po druhé dávce? Ano.

Potřebuji očkování, abych mohl cestovat? Ne, certifikáty nejsou mezinárodně uznávané. Pokud jste očkovaný, je možné, že vás kvůli riziku trombóz nepustí do letadla.

Musím se testovat při návratu do ČR, když jsem očkovaný? Ano, můžete být přenašeči.

Jak dlouho mi vydrží protilátky z očkování? To se neví, ale víme, že se musíte očkovat znova na podzim.

Znamená očkování tečku za koronavirem? Ne, protože jsou tu mutace.

Proč si to vlastně do těla píchám?

Protože jsem naletěl šarlatánům, kteří z toho mají miliardový bysnys
    :(
    CORDELL
    CORDELL --- ---
    Mým cílem je předložit fakta, aby se každý mohl rozhodovat zodpovědně. Rozhodněte se, jak chcete, ale ať je vaše rozhodnutí informované.

Vedlejší účinky jsou podle nich zanedbatelné a velmi vzácné, tak jedna ku milionu, a přínos vakcín mnohonásobně vyvažuje případná rizika a možné škody.

Epidemie, pokud se ještě vyskytnou, prý zaviňují lidé, co očkování odmítají.
    Pokud bylo v USA vyplaceno jižvíc jak 4 miliardy dolarů za poškození způsobená vakcínami, jsou opravdu tak bezpečné a efektivní?

Jinými slovy lékaři, kteří očkování provádějí, většinou rizika očkování nezna-jí. Možná ani neviděli příbalový leták.
    Jinak řečenopo nás se požaduje slepá, ničím nepodložená víra. Je to moudré? Je to zodpovědné?
    U dětí, které dostaly vakcínu DTP, byla 10x větší úmrtnost než u dětí, které vakcínu nedostaly.

Ty děti neumíraly na záškrt, tetanus nebo černý kašel. Zemřely z jiných důvodů. Měly horečky. Měly epi-leptické záchvaty.
    Závěr zprávy uvádí, že i když očkované děti vakcína možná ochránila před záškrtem, tetanem a černým kašlem, tak natolik oslabila jejich imu-nitní systém a udělala je natolik zranitelnými, že podlehly jiným choro-bám.

Jejich produkt způsobuje srdeční infarkt a oni to věděli jiždva roky před uvedením léku na trh

Z výroby vakcín se stal zlatý důl. Vznikl obrovský celosvětový trh bez zod-povědnosti vůči očkovaným dětem a silný zájem vytvořit co nejvíce vakcín.

Tomáš Kašpar, lovec faktů, autor, Nespěchejte do rakve.

http://b2b.inform-za.sk/obsahy/9788090602090.pdf
    EKG
    EKG --- ---
    Tak dobre rano;)

I Wanna Be Vaccinated!
    https://www.youtube.com/watch?v=BP7hpYr93mc
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MRCHORONZON: To víš, dvojí kvalita potravin. Řešíme to už dlouho a nic z toho.
    MRCHORONZON
    MRCHORONZON --- ---
    GOR: Problém je, že dezinformace šíří často i známá media a tak hodně lídí už neví co je pravda. Zda ta ona vakcína je teda ok a pravda a nebo za tři roky příjdou s tím že způsobuje rakovinu nebo jine účinky.
    Uvěřil jsem umýslně mediu novinky cz, koupil Coca Colu a namočil tu pověstnou tyčinku... a? negativní :D
    wtf? Citím se podveden :(

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/rakousky-politik-otestoval-coca-colu-na-koronavirus-vysledek-byl-pozitivni-40345056
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam