• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENERIXXProducenti sobě
    VEX
    VEX --- ---
    super, dik moc
    SIDE
    SIDE --- ---
    no a tady najdes v zahlavi nejaky odkazy:
    [ MIX & MASTERING - finalizace hudební nahrávky ]
    SIDE
    SIDE --- ---
    ozone ma primo pro sebe mastering guide:
    http://izotope.fileburst.com/guides/Mastering_With_Ozone.pdf
    VEX
    VEX --- ---
    SIDE: jj, celej track mám málo nahlas.
    nějaký e-příručky k tomu masteringu?
    Ozone zkusim, diky
    SIDE
    SIDE --- ---
    VEX: jako ze to mas cely malo nahlas? to dohonis bud profi masterem nebo doporucuju Ozone....ale jako vzdy...vseho dobreho pomálu :)
    VEX
    VEX --- ---
    mám neustálý problém s hlasitostí tracků. nahonim to limiterama?
    OTZ
    OTZ --- ---
    sna a creative commons:)
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    Takže u nás intergram.
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    SIDE:
    No nutně ho nepotřebuju, ale mám rád ve věcech pořádek.
    SIDE
    SIDE --- ---
    XAKROO: a potrebujes ho nutne? na junu i ostatnich jde prodavat i bez nej...
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    Mám dotaz spíš na vydavatele a vlastníky labelů.
    Nemůžu nikde vygooglit kdo se stará o udělení ISRC.
    OTZ
    OTZ --- ---
    manuál pro uživatele elektronické hudby - A2 – zvíře nikdy nespí
    http://www.advojka.cz/manual-pro-uzivatele-elektronicke-hudby

příjemné čtení, toto:)
    LUKEZ
    LUKEZ --- ---
    JUNGLE4EVER:
    DARTHFADER:

uz sme na to s id W3R prisli, nicmene diky za ochotu:) nebylo to tak na oko jak bych si predstavoval (treba nejakej klonovanej master kanal u kteryho bych si mohl nastavit jinej out) ale funguje to a to je pro me dulezity.

dik:)
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    LUKEZ: Musis mit zapnuty ASIO ve fruity pak v mixeru pod F9 dole nastavis pro jednotlivej kanal vystup bud Subwofer nebo central nebo rear speakers.tak jak je to treba u 5.1 ...Pozor musis bud vypnout master uplne nebo jej dat zvlast... sere se totiz do vystupu.

Ete nekdo nejakej dotaz k Fruity???
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    LUKEZ: vdj umi i levej/pravej gramec a 7micka i sampler kdyz ma tri outy - staci vybrat jinej setup v preferencich ;)
    LUKEZ
    LUKEZ --- ---
    kluci mate nekdo zkusenosti s routingem ve fruity loops? potreboval bych naroutovat master na dva vystupy u zvukovky akiyama ares sc2 ( http://eshop.prodance.cz/ares-sc2/d-95377/ ). jeden bych chtel poslat do zvuku, druhej do jine zvukovky na line-in.

pruser je ze ta zvukovka neni takhle zadnej zazrak a na netu toho neni moc co k precteni. asio ovladace primo od akiyamy neumi routing, dokonce ani asio4all si s tim neporadi. vim, ze si muzu posilat signal napr z mixu ale na co by me pak byla zvukovka s dvouma vystupama kdyz fl umi poslat signal jen do jedne... asi me ted vsichni poslete k ableton suite ale to pro me neni reseni, uz dost dlouho se v fl ucim a asi bych krvacel zacit odznova.

s krocikem sme zkouseli vdj. ten podle vyrobce umi vyuzit oba kanaly. no jasne ze umi z jednoho kanalu mi bezel master, z druhyho monitor. o to vic sem ted zoufalej, poradite nekdo? :) jakakoliv rada se hodi protoze ja sem v koncich. dikec
    POLYRHYTHM
    POLYRHYTHM --- ---
    MONKEYFIGHTER: tak napsal jsem to hodne zjednodusene. jasne amater klidne muze pouzivat drahej kompresor plugin. spis jsem to myslel tak, ze autori DAW delaji nativni pluginy primarne pro home amatery, u profiku se vice predpoklada ,ze budou investovat do dalsich pluginu. nativni kompresory jsou temer vzdy hodne univerzalne orientovane, jsou hodne rychle,bez vyraznejsiho zabarveni. drahe pluginy, kde se spis pocita s kupni silou profiku, jsou specifictejsi kompresory, vetsinou emulace analogu apd. domaci nadsenec vetsinou resi jine investice nez pluginy, ktery ti pomuzou treba jen u piana a na beaty, basu... jsou uplne na nic.

tak ta HW podpora je hlavne pro profi kontrolery, hlavne je to tam v souvislosti s praci s videem sony 9-pin atd. je tam sitove prostredi na spojeni vice kompu, na komunikaci s kolegy ,trochu jinak tam muzes pracovat s vice monitory atd. proste veci co doma moc nepotrebujes

no s tou kvalitou logic pluginu bych to nevidel tak cernobile, dlouhou dobu byly hodne nadprumerne, ale dnes uz se to celkem srovnava. i cubase pluginy se hodne zlepsily, treba reverby me prijdou lepsi nez v logicu a nasel bych toho vic. apple sice do kazde nove verze nejaky ten plugin prida, ale uz moc neupgradujou starsi pluginy. prikladem za vse je ten jejich exs-24 sampler, kterej je uz peknych par verzi, zastaralej oproti konkurenci, coz me na logicu celkem dost vadi.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    VEX: on to asi popltl s cubase studio protoze tam studio connections nejsou tudiz tam tohle opravdu udelat nejde...
    VEX
    VEX --- ---
    MONKEYFIGHTER: já jsem si o těch jeho výrocích taky myslel něco podobnýho, už jen když jsem si zjistil co je Nuendo. Srovnávání softů zaměřenejch na ne uplně stejný věci přece nejde. a že se nedaj připojit mašiny už mi přišlo hodně divný. tak díky moc
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    VEX: tak tenhle clovek asi videl naposled cubase 3(a i tam to mam dojem slo jen nejak krkolome), a nebo videl cubase studio nebo jinou osekanou verzi(nebo si jenom neco precet na netu)...tohle jde v cubase resit uplne bez problemu pres studio connections, nakej patek jsem to takhle pouzival...stejne tak jsem do cb mel bez problemu zapojenej HW sampler a nejaky ty syntaky

uz termin "profi propojení" ve me nevzbuzuje moc duveru.]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam