Potřeboval bych morální rozhřešení pls.
3 měsíce zpátky jsem dostal nabídku, jestli nemudělám remix písně pro místní kapelu. Mám je rá, hrajou dobře, líběj se mi jejich tracky, takže jsem neváhal. Dostal jsem DVD a mohl jsem si vybrat jakou skladbu z jejich alba budu remixovat. Bylo mi řečeno ať s tim udělám co budu chtít a čím divnější to bude, tím lepší. Tak sem se do toho pustil. Udělal jsem první verzi, dobrý, nedokončil jsem. dal jsem si pauzu a nakonec jsem udělal final. Poslal jsem bubeníkovi přes kterýho to všechno domlouvám. řikal, že super, že pošle ostatním ať poslechnou, než se to pustí ven.
Teď mi napsal, že se o tom na zkoušce bavili a že je škoda, když tam chybí refrén z původní verze. Jestli se na to nemůžu mrknout.
Já že asi ne, zkoušel jsem to, nehodí se to, tohle je můj remix, konečně jsem to dotáhnul do konce a přijde mi to hotový.
Bubeník souhlasil, ale kapelník, kterej se mnou nebyl schopnej celou dobu komunikovat, mi napsal, že se mu první verze remixu líbila víc, že s touhle nesouhlasí, že si myslel, že si vyberu jinou písničku a bude to spíš ve stylu hausu. A že by si to zasloužilo víc práce, využít potenciál refrénu, lepší gradace, míň prvků najednou a tak dál.
A mě zajímá, jestli když se na něj vykašlu, protože tohle neni kolaborace, ale remix, a s plánem baráku měl přijít dřív než byla budova postavená, budu za debila?
On s tím nesouhlasí a tím pádem to ani nebude chtít zveřejnit, ale já jo. Kdo je v právu?