• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PANKAACShadow Era-online TCG
    POKIK
    POKIK --- ---
    zeptam se jak vidlak ale hraju toho wild berserkra ale ten combat dmg sem zatim dal jen proti tomu magovi co dava jeden dmg kdyz de do hry kde to jde jeste vyuzit xD
    FIN
    FIN --- ---
    jo a nejvíc mě fascinuje, kolik lidí ještě nepřišlo na to, že hrát bazar a santu clause je ukrutně blbej nápad :-)
    FIN
    FIN --- ---
    poznámka k "elektrickému gravebonovi": nejsem příliš spokojen s poison gasem a engulfing flames - dal jsem je tam zkušebně coby tradiční mákovské slow zabíjedlo, ale jsou drahé na to, jak jsou pomalé (= takže málo výkonné, hodí se zkrátka do jiných typů balíku), takže je spíš vyhodím a přibude 4. CF a nejspíš 2. morbid acolyte...
    FIN
    FIN --- ---
    PANKAAC: ano, není špatný. obě níže diskutované obludky používám v gravebonovi (varianta "elektrika"), kterého nyní zkouším

Gravebone
    2 Death Mage Thaddeus
    3 Carniboar
    4 Fireball
    1 Poison Gas
    4 Lightning Strike
    1 Engulfing Flame
    3 Tome of Knowledge
    2 Ironhide Karash
    3 Rust Weevil
    1 Morbid Acolyte
    2 Death Collector
    3 Consuming Fear
    4 Static Shock
    2 Voltar's Ring
    2 Bloodthirsty
    2 Staff of Disintegration

a btw to je názorné využití přesahu death collectora: voltar's ring totiž nejen, že posiluje blesčíky - a činí ze shocku hratelnou věc, jinak je schock sám o sobě v podstatě slabý - ale mj. taky přidává dopředu do útoku právě death collectorovi...
    (a ještě io void leviathanovi, ale ten je - ačkoliv se ho lidé usilovně snaží hrát ve větších počtech - vlastně slabý, evidentně a již na pohled, jedinou šanci mu dávám v dobře postaveném zaladarovi.)
    nemusím snad rozebírat, že death collector je veliké zlo: opposing gravebonovi vyhladí potvory z gravu - není co vracet...
    opposing elementálům zničí kombo s vracecím a léčicím artefaktem, že...
    a kněžím zruinuje resurekce...
    zkrátka death collectora miluji. jen co přišel, dva jsem zakoupil (v gravebonovi stačí, jinak časem pořídím třetího) a pašíka oglotha vyhodil - je moc drahej. (i když ho mám rád a trochu mě teď mrzí, že jsem postupně utratil spoustu GPs za nákup 3:)

pro zajímavost: původní verze gravebona směřující k přivedení oglotha do hry a následné recyklaci dotyčného vypadala takto (po inovaci) - furt to funguje, ale je velká šance, že "elektrickej gravebone" bude rychlejší...

Gravebone
    2 Plasma Behemoth
    3 Death Mage Thaddeus
    3 Carniboar
    1 Ogloth the Glutton
    4 Fireball
    4 Lightning Strike
    3 Tome of Knowledge
    2 Sacrificial Lamb
    2 Drain Power
    4 Rust Weevil
    2 Death Collector
    1 Kairos Doombringer
    4 Consuming Fear
    2 Bloodthirsty

jinak - skok zpět výše - taky mám rád ironhide karshe
    (konečně odpověď na zasrané puweny, co pořád zůstávají dost nepříjemně rychlí-a-přitom-na-začátku-nesnadno-zničitelní)
    a docela mile mě překvapilo, že můj oblbíený mág tadeáš (death mage thaddeus) pořád zůstává velice užitečnou a silnou kartou. vlastně v kombu s bloodthirsty je fakt zlej :-) úplně novej rozměr tadeáše :-) hrozně rychle zlikviduje potvoru s 3 dozadu a začne růst :-)
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Ještě je super Morbid Acolyte,uuplně miluju když řekne,že tvůj Oracle,Aeon,červ jsou ouplný nicky...
    FIN
    FIN --- ---
    PANKAAC: jinak ten death collector je brutální, ta karta má fantastickej přesah a přicházím tomu na chuť čím dál víc
    FIN
    FIN --- ---
    můj první no-ally/allyless balík

Majiya
    4 Fireball
    2 Poison Gas
    4 Lightning Strike
    2 Engulfing Flames
    3 Tome of Knowledge
    3 Arcane Burst
    4 Evil Ascendant
    4 Snow Sapphire
    2 Voice of Winter
    4 Consuming Fear
    4 Static Shock
    1 Voltar's Ring

hrozně jednoduché. oponenta v 90 % případů zabije poison gas/negulfing flames. a taky hrozná otrava, chápu, proč někteří nadávají, zejména vlkodlaci - těm jen vždycky škodolibě opáčím, že maj držet zobák, protože rok jsme my ostatní bezmocně nadávali na ně :-)
    (jasně, i dobrej werewolf se dal porazit, například ravnosovou serenou, ale i tak to byla vždycky hrozně otravná makačka - ovšem proti téhle máje, když to jen trochu přijde, si moc neužije.)
    FIN
    FIN --- ---
    no a na ukázku... inovovaná verze elementalis swarmu:

Elementalis
    3 Deathbone
    4 Belladonna
    4 Hellsteed
    3 Death Mage Thaddeus
    3 Carniboar
    4 Spark
    4 Ironhide Karash
    3 Wulven Predator
    4 Rust Weevil
    2 Death Collector
    3 Infinity Core
    2 Bloodthirsty

jasně all-around-against-ally/no-ally mágovská strategie má tendenci to stavět, ale ty infity cores tomu značně prodlužují životnost a hlavně: léčí! což ementálové doposud neuměli. několikrát jsem vyhrál na totální procyklení :-)
    FIN
    FIN --- ---
    PANKAAC: štíra hraju v gravebonovi a to bys koukal, jak lidi řvou - je furt na stole :-) čtyři jsou tam vlastně jen proto, aby na jistotu přišel :-)
    FIN
    FIN --- ---
    + je tam samozřejmě prostor pro spoustu novejch konceptů, například se IMHO poprvé dají efektivně hrát mage allyless decky. postavil jsem první ever a hned v prvních dvou partiích jsem se dočkal tolika urážek a dropnutí na timeout, že jsem ho asi postavil správně.
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    FIN:
    Deatth colector s consuming fear jsou OK,ten štír má klasickej problém, nepřežije kolo.
    FIN
    FIN --- ---
    no, tak zatím testuji hlavně shadow stranu a "láskami na první pohled" se hned staly tyto kousky:
    Consuming Fear Mage Ability - Attachment 2 Each time target opposing ally attacks or activates an ability while Consuming Fear is attached, that ally loses 2 base attack and its health is reduced by 2.
    jestli já něco nechápu, tak to, jak můžou někteří lidi na fórech vést debaty o tom, zda je to až taková pecka - komu to nedochází, nemyslí a je odsouzen k tomu být porážen :-)

dále jsem si velice oblíbil toto:
    Rust Weevil Shadow Ally 3 2 4 Weapons that deal combat damage to Rust Weevil lose an additional point of durability. If Rust Weevil is killed by a weapon, that weapon is destroyed.
    (cena / útok / životy)

sebevražedné ničení těch největších prasáren? no nekup to.

+ k tomu samozřejmě hůlku disintegračku:
    Staff of Disintegration Mage 4 1 2 1SE: Target weapon or armor loses 2 durability.
    (cena / útok / trvanlivost)

za další peckoidní obludku považuji tohoto nemrtvého:
    Death Collector Shadow Ally - Undead 3 3 4 2: Target ally in a graveyard is removed from the game and Death Collector gains +1 base attack and +1 health.
    protože když se to správně hraje, je vždycky co vyžírat
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    POKIK: ty krystaly byli prizemoney za 2.místo v sealeddecku,praakticky jsem měl 2 dny po vydání skoro celou edici x4, :) Ty santové tam jsou pro dolíznutí BF popřípadě na ally s hastem.
    POKIK
    POKIK --- ---
    AHAHA pozor pozor pozor koupil sem si balicek a prisel mi nejvetsi borec ever EPIC card a da se prodat za 2250 asi nebo kolik a je nejvic hustej Karlstard , ruler of gaderi mazec
    POKIK
    POKIK --- ---
    jako kde si vzal 5000 crystalůůůůůů já chci taky jinak ten haste borris hodne dobrej jen sem dal misto bad santu spectral sabre 3x dystak neco postni zas xD a muzem nekdy dat hru
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Jinak za 5000 crystalů jsem nakoupil DP boostry a asi 8 foilů...
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    tady muj boris na popularni strategii Kings pride + potvory s haste... nemá problém uplně prohranou hru zachránit uutokem z ruky za 20,ale bez Blood Frenzy jste v ...
    SE Deck Builder
    http://sedeck.mygamesonline.org/showcase.php?hero=1&carte=d4f4p4i25a31a4b4a3a2j35a15d455
    POKIK
    POKIK --- ---
    Too teddaaa a vubec nevim jak postavim balik to je mooooc mega hustyyyy karty zacinam s borrisemmm nak xD
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Dark prophecies sou venku!!!
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    víkendový mini turnaj týmuu s DP, Především díky Bustimu jsme skončili 2.
    Tag Team T6 - Challonge
    http://challonge.com/LDLTT6
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam