• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GECKONGateCraft: Minecraft server for geeks! ;)


    Vše o minecraft serveru: GateCraft

    FaceBook | Dynamic map | MC on NYX
    rozbalit záhlaví
    BURAN
    BURAN --- ---
    SHARINGAN: hm to fakt neni tak strasny, dik za info :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    SHARINGAN: hm tak to se tedy omlouvam, nekde jsem cetl neco takoveho jako "date paypalu 550,- Kc my dostaneme 515,-" ty castky nejsou presne ale zhruba takovy pomer to byl... treba jde o jiny typ prevodu, nebo lhali, nevim...
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    BURAN: nepiš sem tyhle nesmysly prosim, ještě se toho někdo chytne...
    GECKON
    GECKON --- ---
    Mno, myslím, že jsem viděl dostatek názorů, ze kterých si dokážu udělat představu :)

    Zatím to tedy vypadá tak, že udělám jen 3 verze příspěvků:

    PriceNick suffixbonus
    500czk Nick * + chain mail
    250czk Nick ''
    100czk Nick '

    Chain mail má jen o trochu větší protekci než gold, a menší než iron.. A stejnou durabilitu jako gold armor. Takže je to item jen na krásu, a nikoli praktická výhoda do boje :)

    Bohužel volitelné částky tam nastavit nemohu, a zároveň není lepšího pluginu, který bych pro to mohl použít, aby vše bylo tak automatizované, jak potřebuji. Pokud vás napadá lepší nastavení cen, a shodne se na tom více lidí, bránit se tomu nebudu :)
    A i s Hall of Fame počítám, jen ne přímo ve hře, ale na webových stránkách ;)

    Krom chain mail tedy nebude "na prodej" žádný jiný item, navíc to bude opravdu jen za tu nejvyšší "pohádkovou" dotaci. Může být? :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GECKON: jako prakticky vsichni ostatni autori webovych her :)

    BURAN: znas kouzlo "got a job"? ;)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    můj skromný názor : soukromý svět a soukromé eventy sou naprosto stejnej nesmysl jako extra předměty... nechal bych ( alespoň pro začátek - jsme teprve v betě hlavně ) systém otevřeného dobrovolného donátu bez jakýchkoli výhod... někde na mapě bych udělal nějakou budovu, nebo někde v metropoli třeba, kde by byla wall of fame a na zdech by se objevovali klasický cedule kde by byl nick donátora a částka, případně bez částky pokud by se to někomu nelíbilo...

    případně co se týká extra předmětů, tak aby byli pouze symbolický... čili něco co si donátor bude moct ve městě vystavit, nebo třeba to kakao který je vzácný ale jinak k ničemu pořádně nepoužitelný... chainmail armor se mi zdá taky ok, ale jen pokud nebude mít nějaký extra bonusy ale čistě estetickej význam...

    rozhodně žádný neomezený kouzla a soukromý eventy nebo světy proboha...

    pokud jsem to dobře pochopil tak na serveru nechceš vydělávat ale chceš ho pouze uživit, tim pádem bych nechal veškerý donáty čistě symbolický, jak sem řikal, jméno někde na cedulce v nějaký budově je naprostej ideál
    SUMI
    SUMI --- ---
    Tak na vyžádání Gecka i moje vyjádření.

    Příspěvky mi přijdou ok, nějaký rare itemy jo, pokud nebudou nějak extrémně zvýhodňovat vlastníka. Ještě mě napadlo, proč by si někdo kupoval kakao? :D Je to sice nejvzácnější item ve hře, ale je prakticky k ničemu.

    Sice nevím jak často bych přispíval atp., ale tak nějak s tím souhlasím. Ale asi bych uvítal nějakou custom cenu. Neříkám, že 250 je moc, ale protože jsem student, jsou mé finance dost kolísavé. :D
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    GECKON: z tohodle úhlu pohledu to vypadá v pohodě :-)
    GECKON
    GECKON --- ---
    CUCHULAIN: ..a hlavně, jak k tomu přijdu já jako ten, co nad tím tráví desítky hodin, a ještě z vlastní kapsy platí chod serveru?
    ..ještě tě tíží to, jak k tomu přijdou ti, kteří neplatí? :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    GECKON: hmm.. no jo :-)
    GECKON
    GECKON --- ---
    CUCHULAIN: víš.. Ti co nebudou přispívat budou moc být rádi, že jim ti platící zasponzorují za výkon serveru pro Mumble, které tu tak moc chcete..
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    GECKON: no.. pokud přispěju, tak nějaký zajímavý item se mi líbí.
    ale jak k tomu přijdou ti, kteří nepřispějí? :-D
    GECKON
    GECKON --- ---
    BURAN: jako ty bys opravdu dal přednost tomu, že by tam byly světy na které se dostaneš, nebo eventy, kterých se nebudeš moc zúčastnit, než itemům a kouzel, které jsou přístupné všem?

    BURAN: myslím že GateCraft nemá jen hráče bohatých rodičů..

    Mezi námi děvčaty, už od začátku jsem avízoval, že zde bude skupina Noble s jistými výhodami.. A mluvil jsem i o symbolických itemech, o ničem přehnaném.

    Ale jako budiž, pokud budete ochotni sponzorovat GateCraft jen tak za můj úsměv a hvězdičku u nicku.. Nebudu se tomu bránit. Rád bych kdyby se k tomu ještě vyjádřili i ostatní :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    mel bych to jeste trochu rozvest.

    nechci aby to vypadalo, ze se mi nechce dat naky penize :) to vubec ne! naopak, kdyz se budu dobre bavit tak velmi rad prispeju abych se mohl bavit i nadale. bez toho to prece nejde.

    to co se mi na tom nelibi je princip, podle kteryho se clovek dostane k necemu ne diky tomu, ze ma skill ve hre, ale diky tomu, ze ma bohaty rodice.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    je fakt, že free hry na netu, kde se prodávají itemy, jsem taky opustil. i když se mi ty hry líbily.
    BURAN
    BURAN --- ---
    GECKON: podivej, jestli se tam zacnou prodavat itemy nebo kouzla za realmoney, rikam nazdar.
    chapu ze z hlediska toho prijmu je to zajimavejsi, ale pro me osobne to neni prostredi ve kterym bych chtel travit cas.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    GECKON: no co už.. 250,- je celkem dostupná částka :-)
    GECKON
    GECKON --- ---
    heh.. teda jako přístup do soukromého světa, nebo spešl eventy, mi z pohledu neplatícího přijde jako mnohem větší poděl, protože je od toho prakticky odříznut, a bez šance požívat hry na úrovni platících.

    ..zatím co item (Cocoa Bean) si může najít každý ve vygenerovaných dungeonech. Stejně tak i kouzla budou obecně dostupná i běžným hráčům (i když za peníze ve hře), takže zde nevidím žádné znevýhodnění.
    Jediný běžně nedostupný item je Complete chainmail armor, ale myslím že za 250 dotace na provoz serveru si to donátor prostě zaslouží.


    BURAN: každý si bere svůj podíl za zprostředkování a PayPal mi připadne jako menší zlo.. Pak už bych mohl leda generovat a posílat faktury.. :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    GECKON: potřebu sponzoringu chápu, každopádně placené výhody ve hře se mi taky nelíbí.
    takže souhlasím s BURANem.
    případně by se mi líbíla nějaká část světa GC zpřístupněná pouze sponzorům :-)
    BURAN
    BURAN --- ---
    krom toho paypal si bere skoro 10% :(
    BURAN
    BURAN --- ---
    GECKON: itemy do hry za real money se mi nikdy nelibily a libit nebudou. zvyhodnuje to ty kdo maji v realu vic penez. na to nemusim chodit do naky hry ;)

    resil bych to spis necim jako namatkou: spesl eventy pro donatory, barva nicku donatora, wall of fame, atd., aby proste bylo jasne videt ze dotycny prispiva na provoz serveru. ale v bezne hre by donator nemel mit vyhody proti hracum kteri nechteji/nemohou prispivat. myslim zes mi tohle sam rikal nekdy pred 14 dny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam