• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GECKONGateCraft: Minecraft server for geeks! ;)
    BURAN
    BURAN --- ---
    SHARINGAN: hehe, to mi nedoslo, jeste jednou, hehe :))
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    BURAN: #VIP by bylo řešení pro hráče... admin a modi si nemůžou dovolit ignorovat nějakej kanál, takže s timhle se g3 bude prostě muset smířit :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    GECKON: univerzalni reseni neexistuje. ja bych videl moznost v nemoderovanem public kanalu, kde by kazdy grafoman mohl radit podle libosti. pak vedle toho moderovany public kanal, kde by byla zarucena jista uroven komunikace. to, ze prijdes o nakou legraci, ktera se cas od casu odehraje na nemoderovanem kanale, no, to se asi holt neda nic delat. to klidne ozelim, nez mit plnou obrazovku zprav typu "uuuuuauaaaaaaaaa creeeeepeeeeerrrrrr, heeeeeelpppppp, no a ted me zabyl fuck fuck fuck" :)
    GECKON
    GECKON --- ---
    SHARINGAN: doporučoval bych ti jít měsíc hrát aktivně na Raketu :)) ..popravdě, musím říct, že po Raketě mě fakt normálně 2 týdny víc bavilo hrát single, a nechci to znovu zažít na GateCraftu :)

    Jinak už i na Raketě už nějakému adminovi ruply nervy a vybanoval největšího z největších, nad kterého jsem chtěl sestřelit už během mého působení, takže mě to skoro ujišťuje v tom, že jsou mé pohnutky správné.

    Ono pro některé z vás je to těžké posoudit, když tam nejste aktivně ani na IRCu, ale už jen fakt, že maj v textu tolik hrubek, že bych si vzal nejradši lžičku a vydloubal oči, posiluje mou averzi. Už na F4lcovi bylo poznat, že si zažil své, když se snažil jednoho ubytovat ve městě :) ..možná by se tu měl vyjádřit i on a Phoenix :)

    Jinak pokud vím, tak jsem zatím nemluvil přímo o banování, ale ultimátu.. Až teprve když nepomůže varovný výstřel, tak začnu střílet do nich :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    CUCHULAIN: jestli má v plánu banovat hloupý lidi, tak to tak bohužel bude :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    SHARINGAN: jo.. že by Geckon založil server a pak šel hrát single? :-D
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    jestli vám tak vadí děti v chatu tak doporučuju minecraft single player... je to public server, dycky na něm bude někdo kdo vám bude vadit...
    BURAN
    BURAN --- ---
    GECKON: jako verim tomu ze nektery kvalitni minery je mozno ziskat vhodnou vychovou - nekomu staci kdyz se popali a dojde mu to, nemusis ho nechat rovnou shoret ;)
    BURAN
    BURAN --- ---
    GECKON: flood chatu je proti pravidlum snad vsude. posuzuje admin ci mod. hrisnik taky nemusi dostat hned server ban, ale jen chat ban (na hodinu, na dve, na den, zalezi jak hodne otravuje).
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    jj, #kidz
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    dat jim vlastni verejny kanal a individualne jim ho nastavit jako defaultni?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    dokud bude server public, tak se tomuhle nevyhneš
    GECKON
    GECKON --- ---
    BURAN: jenže v tomto případě měl jeden město, druhý ne, a třetí je ještě dokonce Rogue.. Takže městský kanál je pryč ze hry.. A zbývají pouze globální kanály :/

    A další kanál tohle nevyřeší.. Akorát by se přesunula diskuze z jednoho do druhého, a ten původní zůstal prázdný. Když už by šlo alespoň o pomoc, tak tu máme kanál #help, který stejně nikdo nevyužívá. Někteří maj dokonce problém přepnout do českého kanálu, natož kooperovat mezi několika. Už jen tomu, kterému bylo 12 let, jsme o přepnutí kanálu říkali snad 5x.

    A hlavně.. Mě přece vůbec normální diskuze nevadí, i když se tam někteří občas pošťuchují, alespoň je sranda.. Já sám jsem se u některých hlášek mnohokrát pobavil, i když to bylo třeba úplně OT :)) Ale rozhovory dospělých, nebo alespoň těch, co už maj po pubertě jsou úplně o něčem jiném, než ta banda děcek.. Tam šel jeden na pavouky a zafloodoval svým zážitkem polovinu mé historie na IRCu :) Zcela běžně odcekávají, jeden záměrně radí špatně, paxe blbě vykecává, že se bavil s jiným..

    Mno, čím víc nad tím přemýšlím, tím víc se ujišťuji tom ultimátu.. Víc shovívavější být asi nemohu. Konec konců, hned na úvodní stránce je věta: "Cílem tohoto serveru není nasbírat co nejvíce hráčů za každou cenu, ale vybudovat komunitu kvalitních minerů, kterým jde hlavně o kolektivní zábavu." :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    GECKON: do global chatu povolit jen zpravy u kterych je nezbytny aby je cetli vsichni hraci. ostatni zalezitosti resit na lokalnich mestskych kanalech, kde uz by si kulturu hlidali obyvatele sami, tzn. kdyz si 5 teenageru zalozi mesto, at se tam klidne bavi po svem, proc ne, kdyz jim to vyhovuje a nikdo jiny to cist nemusi. nebo taky nakej vylozene plkaci kanal zridit, kterej by slabsi povahy mohly neodebirat ;)
    GECKON
    GECKON --- ---
    SKY_MAX: no stres, není to povinnost ;)
    BURAN: nějaké návrhy?

    BTW: Kdy by se vám nejvíc hodil event se zabijením draků? :)
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    jo sorry ze jsem zrusil to kazdonenni kombo, nedostal jsem se k netu driv nez tedka po pulnoci :D
    jo a jinak nějak mi neprisla ta jedna smesna carka.. ale to ani tak neva, spis to tak konstatuju
    BURAN
    BURAN --- ---
    GECKON: to chce naky jasny pravidla pro chat.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    GECKON: ani mne nenapadne :-)
    GECKON
    GECKON --- ---
    mám dilema.. na serveru se rozmnožily děti a mě svrbí prsty nad banány
    "Minecraft knowledge" sice mají, a je fakt, že na serveru zatím moc hráčů nemáme, ale.. Ono v podstatě nejde o jejich věk, jak o fakt, že server je pro Geeky a né Derpy.

    Ty jejich pubertální kecy poráží čistokrevný trolling na celé čáře, a po tom, co jsem zažil z podobné příčiny zkázu říše římské, tedy spíš Rakety - tady bych se tomu rád vyhnul, a zařízl to ještě v zárodku..

    Pokud se dnešek zopakuje, chystám se jim dát ultimátum..
    Vy mi to tu ale máte ještě možnost vymluvit :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    případně od tohoto NG pána doporučuju skvělou minecraftí sérii TNA, která je celá v tomhle stylu a je to naprostá paráda... momentálně je venku 7 navazujících webizod, pokud ste ještě neviděli tak silně doporučuju :)

    Minecraft: The N00b Adventures - YouTube
    http://www.youtube.com/show?p=nBC-74rwGZg&tracker=show6
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam