• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GECKONGateCraft: Minecraft server for geeks! ;)
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    SKY_MAX: nejsi sam
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    a já kokot jsem včera-dneska v noci omylem klikl na upgrade now..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    kdyz jsem si podle wikiny postavil farmu na sugarcane, abych rychle ziskal tech 30 bookshelfu na poradnej obetovaci oltar, jeste jsem netusil ze pri pohledu seshora je to spousta hakenkrojciku :)
    GECKON
    GECKON --- ---
    MARWIN: :) ..původně jsem plánoval odpočet na webové stránky, ale tohle se avízuje předem dost špatně.. Mining colony se ještě dá, ale v Rogue lands to závisí i na aktuálním počtu hráčů obývající ten svět, abych jim nesmetl stavby, které je pak třeba ručně obnovit, a tak..
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    heh, udelat ceduli 'days sice last earthquake' podle the simpsons vzoru 'days since last accident'
    GECKON
    GECKON --- ---
    SKY_MAX: to záleží podle toho, kolik tam projde newbies.. Když už prostě moc lidí frflá, že je to vytěžené, tak to resnu a je :)

..za cca 2 týdny asi zase resnu i Mining Colony, ať se zas jede nanovo :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    jinak dul je na souradnicich 353,26,503 kdybyste nahodou nechteli stravit v noobzone mladi jako ja :) akorat tedy jestli vam pavouci delaji potize jako smejdakovi, nebude to nic pro vas...
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    NAVARA: to si pamatuju ještě i já :D

GECKON: Jak často se resetuje rogue ?
    GECKON
    GECKON --- ---
    to je pech :) ..alespoň už to máš za sebou, teď už si nemusíš vydělávat jen kopáním surovin :))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    dneska v noobzone :)

NAVARA
    NAVARA --- ---
    GECKON
    GECKON --- ---
    SKY_MAX: už je to povoleno.. Detection sice povolené je celou dobu, ale chtělo to ještě další povolení na selftriggered - jde o cedulky MC cedulky, ke kterým není potřeba přivádět napětí.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    Tedka sem chtěl postavit DETECTION a server odvetil "you are not allowed to build DETECTION"

takže to mužem stavět nebo ne ?
    GECKON
    GECKON --- ---
    LEVIATHAN: yep.. obvykle to chvilku trvá, než vydají aktualizovanou verzi bukkitu (serveru)
    LEVIATHAN
    LEVIATHAN --- ---
    předpokládám že to že mne server vyhuje je to že jsem nechtěně odklikl update na novu verzi
    GECKON
    GECKON --- ---
    SKY_MAX: plugin BuyCraft to nějak nezaevidoval, ale platba přišla, taxem dekoraci nahodil ručně ;) ..a jako vždy děkuji za support :))
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SKY_MAX: byl asi aspoň pět minut v kuse ve hře od tý doby ?
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    Už je to víc jak 12 hodin a dekorace nicku mi nepřišla.. Proto jsem to přece posílal. Né ale jakoby fakt, what is going on?
    BURAN
    BURAN --- ---
    SHARINGAN: hehe, to mi nedoslo, jeste jednou, hehe :))
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    BURAN: #VIP by bylo řešení pro hráče... admin a modi si nemůžou dovolit ignorovat nějakej kanál, takže s timhle se g3 bude prostě muset smířit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam