• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GECKONGateCraft: Minecraft server for geeks! ;)
    GECKON
    GECKON --- ---
    NAVARA: kouzla jsou zatím jen experimentální.. teď už na to programování bohužel nemám tolik času. Přes svátky se mi nahromadilo neskutečné práce, což ještě podpořila i má nemoc po novém roce, takže jsem v nehorázným skluzu..

    Fireball je opravdu nějakej v šajzu, ale budu to opět řešit vlastním pluginem, stejně tak jako mnoho dalších věcí, co mám ještě naplánováno. Ale už teď na to nebudu mít tolik času, jak přes vánoční svátky, bohužel.. :/

    A co se peříčka týče, tak je to na pováženou.. Původně jsem ho nechtěl povolovat vůbec, ale pak jsem si řekl, že vzhledem k jeho spotřebě je to docela přímo úměrné, a alespoň je to drobné zpestření. Znovu připomínám, že nejde o server v creativu, ale o survival, a nestojím o to, aby si tam každý létal jak Neo v matrixu. Jediné, co v případě pírka budu řešit je akorát menší zranění při dopadu po jeho použití, protože teď je to fakt docela sebevražda.. Myslím, že na jeden stack peříček se dá doletět celkem dost daleko, a alespoň jim to navyšuje cenu v případě prodeje.

    Co se updatu Bukkitu týče na 1.1, pravidelně to sleduji několikrát denně. Nyní už vydali několik dalších dev-verzí a stále na tom pracují, takže ještě 2-3 dny setrvejme, a pak to zkusím updatnout, i kdyby to mělo být ještě stále jen v DEVu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    no... ze ranu fireballem vydrzeli pavouci, kteri si z smejdaka delaji sekanou, budiz - ale ze to vydejchalo i kure... magie by chtela trochu posilit, vic dmg pro fireball, delsi (mnohem 30-60sec minimalne) trvani lytani pro pyrko,...
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    SKY_MAX: nejsi sam
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    a já kokot jsem včera-dneska v noci omylem klikl na upgrade now..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    kdyz jsem si podle wikiny postavil farmu na sugarcane, abych rychle ziskal tech 30 bookshelfu na poradnej obetovaci oltar, jeste jsem netusil ze pri pohledu seshora je to spousta hakenkrojciku :)
    GECKON
    GECKON --- ---
    MARWIN: :) ..původně jsem plánoval odpočet na webové stránky, ale tohle se avízuje předem dost špatně.. Mining colony se ještě dá, ale v Rogue lands to závisí i na aktuálním počtu hráčů obývající ten svět, abych jim nesmetl stavby, které je pak třeba ručně obnovit, a tak..
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    heh, udelat ceduli 'days sice last earthquake' podle the simpsons vzoru 'days since last accident'
    GECKON
    GECKON --- ---
    SKY_MAX: to záleží podle toho, kolik tam projde newbies.. Když už prostě moc lidí frflá, že je to vytěžené, tak to resnu a je :)

    ..za cca 2 týdny asi zase resnu i Mining Colony, ať se zas jede nanovo :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    jinak dul je na souradnicich 353,26,503 kdybyste nahodou nechteli stravit v noobzone mladi jako ja :) akorat tedy jestli vam pavouci delaji potize jako smejdakovi, nebude to nic pro vas...
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    NAVARA: to si pamatuju ještě i já :D


    GECKON: Jak často se resetuje rogue ?
    GECKON
    GECKON --- ---
    to je pech :) ..alespoň už to máš za sebou, teď už si nemusíš vydělávat jen kopáním surovin :))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    dneska v noobzone :)

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GECKON
    GECKON --- ---
    SKY_MAX: už je to povoleno.. Detection sice povolené je celou dobu, ale chtělo to ještě další povolení na selftriggered - jde o cedulky MC cedulky, ke kterým není potřeba přivádět napětí.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    Tedka sem chtěl postavit DETECTION a server odvetil "you are not allowed to build DETECTION"

    takže to mužem stavět nebo ne ?
    GECKON
    GECKON --- ---
    LEVIATHAN: yep.. obvykle to chvilku trvá, než vydají aktualizovanou verzi bukkitu (serveru)
    LEVIATHAN
    LEVIATHAN --- ---
    předpokládám že to že mne server vyhuje je to že jsem nechtěně odklikl update na novu verzi
    GECKON
    GECKON --- ---
    SKY_MAX: plugin BuyCraft to nějak nezaevidoval, ale platba přišla, taxem dekoraci nahodil ručně ;) ..a jako vždy děkuji za support :))
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SKY_MAX: byl asi aspoň pět minut v kuse ve hře od tý doby ?
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    Už je to víc jak 12 hodin a dekorace nicku mi nepřišla.. Proto jsem to přece posílal. Né ale jakoby fakt, what is going on?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam