• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GECKONGateCraft: Minecraft server for geeks! ;)
    GECKON
    GECKON --- ---
    SHARINGAN: jestli myslíš tu testovací kopii serveru v creative modu, kam mají přístup i další vyvolení.. :)) ..tak na tom jsem to odzkoušel, takže také už běží na 1.1 :)

    Některé pluginy bylo potřeba zaktualizovat (také z jejich devel verzí), a takovej plugin NoLagg jsem musel prozatím vyhodit úplně.

    btw: jak je na tom to video? :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    GECKON: co muj soukromej server ? :)
    GECKON
    GECKON --- ---
    BURAN: yep.. :) ..let's go update ;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    GECKON: ok dodelam korekturu textu a pak tam mrknu :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    GECKON: takze uz muzu zmacknout ten update?
    GECKON
    GECKON --- ---
    MALY_BOBIK: teď už ano.. Před malou chvílí jsem aktualizoval server. Ovečky už zase není možné krmit, ale holky to už zvládnou samy :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    servr nejde na 1.1 ?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GECKON: trapne na zemi anebo pomoci sloupu :)
    GECKON
    GECKON --- ---
    NAVARA: To pravé tlačítko držíš, nebo na něj klikáš? ..já na jeden stack pomocí klikání urazil pěkně daleko :)

    Skoro mi vrtá hlavou, jak jen to řešili ti hráči, co zakládali města ještě než jsem tam to peříčko vůbec doplnil.. :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NAVARA: napr. :)
    Castle Story - first demonstration - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=NwZdXRPeYrc
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GECKON: No prave, proto pisu davat spesl pozor na boreni tech hopsacich sloupu apod.
    Nedostanou mne do vzduchu napr. na zvoleni centra budouciho mesta ve vzduchu.

    Pericko, kterych spotrebujes 10/vterinu (aspon mi to tak pripadalo :) nepomuzou vubec nikam, ani z diry, ani pred padem,...
    GECKON
    GECKON --- ---
    NAVARA: jak, aby nezůstávaly sloupy? Ještě jednou připomínám, že se zde jedná o organizovaný server, a zanechávání sloupů ve volné přírodě = porušování pravidel.

    Navíc, na co potřebuješ sloupy, když jsou zde povolené commandy na teleporty, pomocí kterých se můžeš dostat na většinu důležitých míst? Mám pořád tak trochu pocit, že ti uniká fakt, jakým směrem je tento server orientován. Neplést si to tu s běžnými tuctovými servery, kterých jsou na netu stovky, né-li tisíce :)

    A ještě jednou k tomu peříčku.. To slouží pouze jako drobná výpomoc při stavbě, nebo v dungeonech, nikoli pro hru na supermana, nebo náhražka za creative mode.

    A co se levelování kouzel týče.. Nic takového zde neplánuji. Sice jsem zvolil cestu RPG orientovaného serveru, ale to po vzoru minecraftu, nikoli WoW. Za Paladina level 80 si můžeš zahrát v mnoha jiných hrách.. Já chci originalitu, ale jak už jsem psal, systém kouzel je tu zatím v plenkách.
    GECKON
    GECKON --- ---
    LEVIATHAN: kdyby nepomohl /spawn, normálně se připoj do hry, a napiš /help g3ckon
    Na jednom z monitorů mám otevřený irc a u kompu sedím relativně často, takže bych měl zareagovat..
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LEVIATHAN: zkusil jsi prikaz /spawn ?
    LEVIATHAN
    LEVIATHAN --- ---
    chci se jen zepta, nebot jsem nedostal odpoved, po prestupu do kralovstvi jsem hebnul pri plneni ukolu zabijeni pavouku a objevil se zpet v rogue bez moznosti se vratit do kralovstvi
    musim se po objeveni v kralovstvi nejak nastavit spawnpoint, bral jsem to automaticky a neresil a jestli je na strankach tak jsem to nikde popsane nenasel
    BURAN
    BURAN --- ---
    chtelo by to precist si prikazy na webu
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    NAVARA: napsal jsem že pírko je, co jsem pochopil, předevšim na přesun vertikální.. Pokud by se to nějak zvýhodnilo, tak to ztrácí smysl. To nám může g3ckon rovnou povolit lítání.. Navíc kam potřebuješ jít? Cízí města teleport, brány /spawn, a ještě ti zbejvá /home a ten si nastavíš kamkoli potřebuješ..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SKY_MAX: takze misto kliknuti na pirko a vyleteni kam potrebuju, sebou budu tahat zasoby pisku/sterku a doufat, ze nezapomenu vyndat tu pochoden, aby se to zhroutilo a nezustaly krajiny zasrany obrovskyma sloupama?
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    NAVARA: úplně tě minul význam pírka.. Pírko neni aby si s nim létal horizontálně, i když proč ne, ale hlavně je na přesouvání vertikálně.. A na přesun mezi městy stačí obyč teleport.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GECKON: Vsak to je mensi farma (3x3) za hranicema mesta :), volne dostupna komukoli.

    Mesto si pak zalozim, jen k tomu ale chci mit nejaky planek, arch. styl,... ne si jenom proste koupit mesto a pak resit co tam jako vetsina soucasnych mest (a to urcite nebudou dva dny). S tim zas ale nevim jestli se vejdu do toho omezeneho rozsahu mest? Je vubec mozne mezi mesty prestupovat (zadny prikaz town kick/leave jsem tam nenasel)?

    GECKON: Kouzla by pripadne mohla levelovat - ie. po 20ti fireballech budes hazet FB2, po dalsich 40ti FB3,... s vetsim rozsahem/plochy dmg (pripadne moznost si nastavit, ze sesilam jen FB2 i kdyz uz muzu FB5,...).

    Podobne u toho pirka, preci jenom neni zas TAK jednoduche jich nasbirat ty tisice nutny na preletnuti Prime mesta, natozpak aby se dala nejak rozumne rychle prekonat velka plocha, kde nejsou jeste mesta (zvlast kdyz teda nepujde v Kingdomu stavet metro). Da se teleportovat do ciziho mesta, bez postaveneho teleportu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam