• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GECKONGateCraft: Minecraft server for geeks! ;)
    GECKON
    GECKON --- ---
    DAVESADE: tohle bych právěže docela rád spojil ruku-v-ruce s tím invite videem, do kterého vkládám asi největší naděje.. :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    GECKON: Já jsem nabízel, že bys mohl publikovat nějaký text u mne. Kdybys sepsal, co tě k serveru vedlo, čím se chceš lišit - ne nutně agitačka ;).
    SNICKERS
    SNICKERS --- ---
    Jinak krátká chvíle googlení mi vrátila http://minecraft-server-list.com/ a naše stránky by asi chtěly obnovit, stojí tam že to je pořád alpha...
    SNICKERS
    SNICKERS --- ---
    GECKON: O překladatelství do EN jsem uvažoval, chtěl jsem ti psát na IRC, ale pak winKoneR říkal, že překládá on. Čeština mi jakž-takž jde rovněž...
    GECKON
    GECKON --- ---
    Neptejte se, co může udělat server pro vás, ptejte se, co můžete udělat pro server :)

    Jinými slovy vyhlašuji brainstorming :) ..přijímám jakékoli návrhy, jak zvýšit návštěvnost serveru, a nezůstane to jen na mě :)

    Momentálně to vypadá, že nás z toho aktivně vysekává pouze jediný člověk, a tím je winKoneR, který doplnil další překlady do angličtiny.. A doufám, že se pohybuje směrem kupředu i vývoj videa, jinak si ho asi vytvořím sám :)

    btw: Pokud se zde objeví i další překladatelé, mile rád uvítám posily do aktivního teamu. Neviděl bych problém ani v úpravách českého textu, pokud je zde někdo, kdo má o hře přehled a napadají ho další informace, které by stály za doplnění, popřípadě by měl zájem o případnou korekturu..
    SNICKERS
    SNICKERS --- ---
    GECKON: Tak to je úžasný (:
    DEII
    DEII --- ---
    GECKON: My mame penez na bonus parcely dost, ale nevyresi to nas problem s mistem - pouze to jednorazove oddali. Kdyby na gatecraft pribyvali lide, bylo by to take reseni. Jenze momentalne je tam trochu mrtvo. Kde jsou ti slibovani lide, kteri meli dorazit? :) Nemusime zvysovat pocet parcel, ale zapracujme na reklame.
    DEII
    DEII --- ---
    GECKON: Vsechny jeho veci jsme rozebrali a prestaveli. Doufam, ze na nas nebude nastvany :D Klidne mu druhou sanci dej - ale posledni.
    GECKON
    GECKON --- ---
    Je zde někdo, kdo rád šachy? :)
    Bukkit Plugin Tutorial: ChessCraft - Play games of chess in the world of Minecraft - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=QwPyzWQq9Y0
    GECKON
    GECKON --- ---
    SNICKERS: rád bych se vyhnut third-party tools :/
    nicméně jsou tam zajímavé nápady, jako například animovaná tráva :)
    SNICKERS
    SNICKERS --- ---
    GECKON: Kombinování by se teoreticky mohlo vyřešit přes http://minecraftcustomizer.net/ (pokud se nemýlím)...
    GECKON
    GECKON --- ---
    SKY_MAX: stále to mám na mysli :) ..včera jsem dal zase po delší době přednost výstavbě :)

    I když důvod, proč jsem dal přednost stavbě je částečně i proto, zda je opravdu nutné dělat ten standardní stone opravdu smooth. Problém je častečně i v tom, že se nejedná jen o jednu texturu, ale týká se to i kamenu obsahující různé rudy.

    Úplně nejlepší by bylo mít vlastní webové rozhraní, kde by si každý mohl vybrat nejlépe vyhovující kombinace textur, tak jak to má třeba paintery, ale to už bych měl GateCraft asi fakt jako práci na plný úvazek :)

    Každopádně, jak zas budu mít PhotoShop po ruce, zkusím s tím trochu zaexperimentovat :)
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    jenom se jen tak ptám, jestli bude ten smoother stone nebo ne.. vim že si řikal, že máš málo času, jenom to tak připomínám, aby se na to nezapomnělo )
    GECKON
    GECKON --- ---
    SHARINGAN: podle mě už asi chápe, že to myslíme vážně :)
    ..a i kdyby ne, ohlídáme si ho :)

    Dneska jsem si přidal jeden zářez na nějakém dánském blbovi, takže jsem ve střehu :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    kenny je griefer, dřív nebo později ho zabanuju znova...
    GECKON
    GECKON --- ---
    SUMI: tak až se vrátíš do hry, zkusíme u Kennyho něco jako zkušební lhůtu :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    GECKON: souhlasim :) velká města si zaslouží jen největší bohatýři :)
    GECKON
    GECKON --- ---
    Co se limitu měst týče, koukal jsem na celkový přehled vykoupených základních parcel a bonusových, a nejsem si jist, jestli je to opravdu nezbytné.
    Tak nějak chápu, že se tu neobjeví nikdo, kdo by byl proti navýšení limitů, ale..

    ..snad ani polovina aktivních měst dosud nevyčerpala současný limit přidělených parcel na hlavu hráče. A co se týče snahy nakupovat bonusové parcely, tam je situace u bodu mrazu.

    Je zde snad jediné město, kde se hráč opravdu snaží nakupovat i bonusové parcely, aby mohl realizovat své budovatelské záměry. Tím je městem je Palermico, které navíc obývá jediný hráč, a zvládá to i když má dosud nahráno jen 34 hodin, a ještě k tomu si k financím nedopomohl ani jednou eventem Arachnophobia.. To mě přesvědčuje o faktu, že to může zvládnout i jedinec :)

    Podtrženo sečteno: na základě faktu, že většina měst ani nevyčerpala základní limit parcel, a ty které už jej vyčerpaly nemají snahu nakupovat bonusové, zvyšování limitů prozatím nepovažuji za nezbytně nutné. Existuje zde několik cest, jak získat potřebný kapitál na nakoupení bonusových parcel. Tak to nejdříve zkuste tou náročnější cestou :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    SUMI: Jako on by chtěl, protože tam hrajeme my.
    SUMI
    SUMI --- ---
    GECKON: Díky, zatím to nevypadá nic moc se mnou...:// Jako Kenny by si druhou šanci zasloužil, ale nevím jak to má teď s časem a nevím jestli je tenhle druh serveru pro něj. :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam