• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GECKONGateCraft: Minecraft server for geeks! ;)
    GECKON
    GECKON --- ---
    Dneska jsme tu meli rekordmana. Rogue lands za 40 minut :)
    Chvíli jsem myslel, že je v logovacím engine nějakej bug :D
    GECKON
    GECKON --- ---
    Kdo může, pojďte do Skyland warzones
    Je zde nová DeathMatch aréna pro 8 lidí, kterou postavil Zmety a Smejdak :)

stačí dát /warzone Coloseum :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GECKON: takze rikas je potreba ti zredukovat objem prace? ok, stav se zitra na HR podepsat papiry :)
    GECKON
    GECKON --- ---
    Musím se omluvit, ale oproti prosinci, kdy jsem bych schopen GateCraftu věnovat minimálně 8 hodin denně, a lednu kdy jsem se snažil vyhradit alespoň 2 hodiny denně (už jen v průměru), tak momentálně jsem pod těžkým tlakem jak ze strany práce, tak mých dalších real-live aktivit, kterých se účastním. Momentálně jsem rád alespoň za hodinu denně, a ruku na srdce, u takového projektu se toho moc za hodinu stihnout nedá.

Proto se také snažím rozdělovat práci mezi lidi, kteří si získali mou důvěru (velký bratr vás sleduje alespoň z IRCu ;), a úkolovat ve směrech, ve kterých nejsem zcela nezbytným účastníkem :) ..už jen včera jsem naverboval další 2 stavitele na novou PvP (non-team) deathMatch arenu.

Bohužel se obávám, že má zaneprázněnost potrvá ještě do poloviny března, než odbourám nezbytné zakázky, a budu mít zase více volného času..
    GECKON
    GECKON --- ---
    SNICKERS: jestli se nepletu, tak má většina browseru bookmark :)
    ..ale vím o tom, včera večer jsem taky dospěl k názoru, že by nebylo od věci frknout to někam na viditelné místo :) ..jen to teď opravdu nestihám řešit :(
    SNICKERS
    SNICKERS --- ---
    GECKON: btw chtělo by to hodit třeba do záhlaví, hlasuji když si vzpomenu a za chvíli budu muset pátrat někde v záložkách nebo diskuzi... Tak jestli by to šlo (:
    GECKON
    GECKON --- ---
    SKY_MAX: operu mini nevedu :/
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    a jeste jedna "zajimavost", spatne se mi zobrazujou stranky v opeře mini na symbiantu, vidim logo a nic vic, zadny menu nebo tak.. Je chyba u me? A nebo nejsou stranky optimylizovany pro mobil(coz by bylo pochopitelne, protoze z mobilu asi nikdo mc hrat nebude)?
    GECKON
    GECKON --- ---
    ah.. opravím hned jak se v tom budu vrtat :)
    ..prej leguána :D
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SKY_MAX: jj už na to koukám, ale bohužel nevim kde je uloženej zdroj toho co je v záhlaví, tak budu muset počkat na leguána :)
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    SHARINGAN: v logu jak se tam promnenuje takovej ten text, tak v angl. verzi tam v jednom probliku je na konci "many more"
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SKY_MAX: jj má být much more :) kde to je na webu špatně pls ? zrovna tohle vim že sem minulej tejden opravoval, ale evidentně né všude...
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    btw nepíše se "much more" namísto "many more" ?
    je to jak v anglicky verzi na netu, tak v tom banneru co je na tom server listu kde se dá každou hodinu hlasovat
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SNICKERS: imho budou mít nějakej plugin, kterej hráče nutí při hře votevřít browser a zahlasovat, jako to bejvá u pirátskejch MMO serverů například - kde tě to nepustí do instance, pokud si ten den nehlasoval... tak něco na ten způsob budou určitě mít...
    SNICKERS
    SNICKERS --- ---
    Prý se to nuluje měsíčně... Chlapci z PCIsle musí mít docela skill s přemísťováním ((:
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SNICKERS: aha, pohoda...

tak sem dal pár hlasů z Madridu, Moskvy a Singapuru a už sme na druhý stránce :)
    SNICKERS
    SNICKERS --- ---
    SHARINGAN: Taky jsem to nemohl najít, ale už se to zařadilo, třetí stránka...
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    GECKON: sem asi slepej, ale když ten seznam projíždim, tak tam gatecraft vůbec nevidim...
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    pro beta invite bude zvlášť česká i anglická verze videa... pak plánuju udělat i kratší videa pro prezentaci konkrétních featur serveru, kde bude konkrétnější rozbor všech vymožeností, oproti beta invite traileru, kde sou featury prezentovány jen v pár sekundovejch shotech...
    SNICKERS
    SNICKERS --- ---
    SKY_MAX: Má být dvoujazyčný...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam