Dneska už opravdu končí beta, a jak se dalo očekávat, přináší to nové změny :)
zde jsou odkazy na informace, co by vás měly zajímat:
->
news: A jdeme do plnejch! - članek o novinkách
Jinak asi 7 měsíců zpátky se tu řešilo, jak dotovat server.. Každý tehdy zcela zásadně odmítl nějaké platby za výhody do hry, že by se na server radši vysral, a že bude lepší dotovat server dobrovolně.
Já se toho tehdy chytl, ale ve výsledku to mě znamená, že (i přes občasné dotace) stále většinu provozu tahám z vlastní kapsy, a strávený čas (který přináší opravu více práce než zábavy) se mi opravdu odráží jen v dobrém pocitu - a to už mi opravdu za dané situace přestává stačit.
Rozhodl jsem se tedy pro trochu netradiční přístup k dotacím, tak aby zůstaly všem stále zachované rovné podmínky, a to způsobem, že budoucí updaty budu v podstatě prodávat. V některých případech z toho budu moc odměnit i některé další zájemce, co na serveru odvádí svou práci. Zatím se toho každý, komu jsem to nabídl dobrovolně zřekl, což mě těší, protože mi to snad alespoň trochu zaplácne mé výdaje :)
V rámci těchto balíčku proběhl další update webu, jak záhlaví, kde je možné zobrazit prodávané balíčky, tak v samotném menu. Zde jsou odkazy na podstatné informace:
->
Vyber další update
->
Dotace serveru
Doufám, že se to chytne.. Nerad bych ze zoufalosti zkurvil server prodejem diamantů pomocí SMS :)