ELESDY: ahoj, to s tim tantienem nechápu? ve videu neni, já mám Originala Freeride 38 a ve verzi RC se hodí na freeride/freestyle, na město a víc freestyle mám Bustin Maestro nebo úplně malou rybku když se nechci tahat s "longem"..jinak ten Original projede taky všechno je to víc o kolech než o desce, jen hodně měkký prkna (jako ten Bustin nebo hodně pintailů) přidaj na pohodlí svým flexem..jestli chceš prkno čistě do města s tim že i kopce bys mohl bombit tak bych šel klidně do nějakýho pintailu, i zaslidovat se s tim dá i když trochu hůř..je hrozně moc tvarů a každýmu sedne něco, já se momentálně našel ve svým Originalu Freeride, jinak ještě hodně dobrej univerzál je novej Apex 40, ten se taky hodí částečně na všechno, i když na větší rychlosti to moc nebude (
http://www.youtube.com/watch?v=lLWZcCN3ncA&list=UU2jAMPK5PZ7_-4WulaXCawg&index=1&feature=plpp_video ) do města a na pojezdy je dobrý když jde s tim prknem dobře pumpovat, což k mému velkému překvapení úžasně splňuje muj Freeride,..Apex to bude "umět" taky, předurčený k tomu jsou pintaily...chce to abys řekl co přesně od toho prkna chceš a pak se můžem bavit dál..hodně důležitý taky je, jestli chceš twintip nebo ne, pro mě je tenhle parametr zcela fatální