• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AUDIACLongboarding
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    KAROLANDA: nevypadá zle, asi klidně proč ne! jinak s tim žes nenašla do 4k desku tak jsi asi dost špatně hledala? s timhle si chrochtám http://www.shredderslongboardshop.cz/longboardy/desky/item/214-original-freeride-38-deska dělá se i v o 3 inche delší verzi, dál tam maj za 3 earthing supermodel, ten ale spíš nemá patky což bych u freeridovýho prkna postrádal, http://www.longboarding.cz/desky/ super tantien za 4300, jet doppler dokonce pod 3 taky nemusí bejt k zahození a dokonce i Comet FSM tam mají za 3400 v obou dýlkách .. za ty prachy seženeš prkno v pohodě ;)
    KAROLANDA
    KAROLANDA --- ---
    Co byste mi řekli na tohle? Když koukám na desky samotný, tak sem žádnou freeride do maximalně 4 K nenašla ani někde pořádně.
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    SIMEC: jezis ja sem negramotnej barbar :)

    Trochu jsem po nakupu litoval a rikal si, ze mi to nesedi a ze se na tom cejtim trochu divne. Ale dneska me to fakt presvedcilo, ze toho litovat nemusim. Tedka uz jen vyjet na naky dobry kopce a naucit se slidovat. To bude dalsi krok :) Pak bude pouziti standup slidu v beznem mestskem provozu :)

    Nemate nejake tipy, kde se v praze ucit slidovat? Nejlepe nejaky mirny kopec a siroky, bez aut a idealne bez lidi? :) Jo a blizkost sporilova by byla perfektni :)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    GARFIELD: gratuluju, jinak sžít ano, vždy to chvilku zabere..měl by ses pochlapit a hodit svůj setup na nástěnku:)))
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    konecne zacinam novy prkno trochu dostavat do nohy a dneska z prace jsem si fakt uzil slusnej carving :) s tim prknem je potreba se hodne zzit...
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    takže se omlouvám za chybu s anketou a poprosil bych ještě jednou o hlas, anketu jsem místo na nástěnku umístil přímo tady do záhlaví . díky
    WERONYCZKAA
    WERONYCZKAA --- ---
    SIMEC: bylo tam 6.6. sem si rikala zes to dal jen na den...
    KAROLANDA
    KAROLANDA --- ---
    už mi to nejde
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    kdo ještě nehlasoval v anketě na nástěnce, jde vám? nastavil jsem ukončení na 16.6. ale teď koukám že se mi tam ukazuje konec v 6.6. 12:30, tudíž by teoreticky už neměla fungovat .. mrkněte na to prosím někdo z vás kdo ještě nehlasoval, pokud nepůjde, založím ji znovu a ty co již hlasovali s omluvou za error poprosím o repete .)
    WERONYCZKAA
    WERONYCZKAA --- ---
    BECKOU: super stranka a komunikace s lidma tam, vypada to, ze mi brzo prijde...
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    zkus taky mrknout na http://www.sickboards.nl/ maji tam od 200ecek postovny po EU zdarma, sice to neni takova lace jako v ameru ale zase neresis postovny, taky si tam budu kupovat az nasetrim
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    SIMEC: tak sorry teď jsem tam sestavil nějakej komplet a asi to vyjde spíš okolo 6..ale i tak je to za ty prachy naprostej mazec
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    KAROLANDA: když to vemeš komplet tak pravděpodobně nějakou kačku ušetříš, nehledě na to že většinou aspoň kolečka je možné po domluvě vyměnit za jiná, kdyby se ti nelíbila ta, co se nabízí..někde mají i konfigurátor, např na shredru,.. ale hele, jestli ti můžu doporučit, tenhle http://nelsonlongboards.com/cyclone.html Nelson Cyclone je naprostá, naprostá bomba, nohy v tom drží skoro jak na snowboardu:D sestavíš si ho tam v konfigurátoru k obrazu svému, a jak jsem to tam tak pozoroval, tak s poštou i všemi poplatky bys snad neměla jít moc za těch 5..
    KAROLANDA
    KAROLANDA --- ---
    Tak po delším zkoumání jsem se rozhodla spise pro nejkaou freeride desku. A ted nevím jestli mam jit do konpletu nebo sestavit. Rada bych něco okolo 5 ti tisic..
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    WERONYCZKAA: správce je "majitel" ikonky (když na ní najedeš, zobrazí se ti jméno) nalevo od pole, do kterýho píšeš příspěvky
    WERONYCZKAA
    WERONYCZKAA --- ---
    SIMEC: ani nevím kdo správce je, ale je pravde ze se tady tomu moc nevěnuje :)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    tak odteď se můžete vyjádřit na nástěnce v anketě k tomu, jestli si myslíte, že bych tady tomu měl správcovat (jestli ten správce předat jde, jakože bych se divil, kdyby nešlo.)
    CZUPA
    CZUPA --- ---
    longboard teorie 101 - krasne popsane podle me (nástěnku chci za zenu?)



    Board Guide


    Truck Guide


    Bushing Guide


    Wheel Guide

    SIMEC
    SIMEC --- ---
    WERONYCZKAA: tak zkusim na toto téma udělat anketu, nevadilo by mi to páč pan zakladatel se nám tu o to moc nestará
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam