• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AUDIACLongboarding
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    LOP4TA: tak jasně pohyb a pozice celýho těla je klíč k úspěchu, u toe switch 180 mi ale přijde že z toho vypadávám, fakt se v tom cejtim strašně špatně když to tam chci otočit,..ten oblouk je taky velká pomůcka, musim to potrénovat co nejdřív..když děláš slidy přes rukavici s držením prkna, tak správně za to prkno vůbec nemáš nijak tahat nebo tak něco
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    SIMEC: no zkouseli sme ho s mirou nekde na kopci, tam to frcelo.ale bral sem ho rukou a vzdycky urval moc - o 180. no a je fakt ze tedka ho testuju z mirnejsiho kopce. musim splasit chranice na kolena protoze ty moje jsou v docela krehkem stavu. a pak se to tam bude posilat lepe. no a k tomu toeu[vlastne u vsech slidu] si myslim ze je to vsechno o tezisti kdyz se do toho dostatecne polozis tak to tam musi padnout a dulezita rotace rukama/ramenama tam by ten pohyb mel celej zacit. me teda docela pomohlo to rozjet na velkym fleku ze zatacis uz jako do protisvahu[jako kdyby si jel velky kolo] a ty moji mrsce staci jen dat vahu na zadni nohu a trha to sama.
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    LOP4TA: a v jaký rychlosti ho přes tu rukavici děláš, nejseš moc pomalej? ono totiž v malý rychlosti jde takovej ten "brzdící" slide docela blbě a takovej ten "vracecí" (že to přetočíš o mnoho víc než o 90 a pak to vrátíš zase zpátky) nejde v malý rychlosti už vůbec .. ten toe na switch fakt nechápu .. při heelu je mýmu mozku naprosto jasná opačná role nohou, ale na switch se nezmůžu ani na to trochu to utrhnout :D
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    SIMEC: jj heelside, tyve 180 toe na switch je vrazda. ale furt mi nejde slide s rukavici abych ho nepretocil o 180
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    LOP4TA: gratuluju, heelside? já zaboha nemůžu vrátit toeside 180 na switch.. na heelside na obě strany easy peasy, toeside taky v pohodě na "normál", ale ze switche ani za boha
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    dneska prvni standup na switch!
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    je tu nekdo z jihlavy?
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    GARFIELD: však stačí položit prkno na koberec a někam tam okolo to vybavení narafičit, takový zátiší hehe:)
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    SIMEC: s tim casem samozrejme pocitam, nebylo by na skodu tam taky doplnit i ostatni vybaveni (rukavice, helma a tak)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    GARFIELD: rukavice to na kopec rozhodně chce:) jinak dík za update nástěnky ale stejně jako jsem říkal FLOE, byla by paráda kdyby se ti povedlo udělat a vložit nějakou šikovnou fotku přímo tvýho konkrétního prkna ;)
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    EZZOP: no bez rukavic se mi na takovej krpal zatim nechce :) az je poridim, tak se k vam rad pridam :)

    SIMEC: az na to, ze tvar mi byl ukradenej same ol' story :))
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    Hi i am new to longboarding
    EZZOP
    EZZOP --- ---
    GARFIELD: Bohuzel ani jeden z nich nejsem ja :D,snad casem.Mozna tam pujdem zitra od 18,tak se kdyztak stav .-)
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    EZZOP: to je super! :)
    EZZOP
    EZZOP --- ---
    EZZOP:Ten Vitkov vypada takhle
    Longboarding.cz TEAM
    http://vimeo.com/38967358
    EZZOP
    EZZOP --- ---
    GARFIELD: My chodime nejcastejc na Vitkov,tam je to sice prudky a uzky,ale da se tam v pohode ucit.Ja sam jsem se tam ucil.Je tam super asfalt.Jinak hodne lidi chodi na Strahov na parkoviste za stadionem.Je to tam ale malo prudky,tak 20m push a pak slide,zase push a slide...nic moc.Ten Vitkov mi prijde nejlepsi.Nebo tady
    [L] Praha | CZECH DOWNHILL SKATEBOARDING
    http://dhsk8.blog.cz/1005/l-praha

    Je to hned 2. mapka,nebyl jsem,ale kamos rikal ze to celkem jde.Nejezdi tam auta,ale je to zase dost mirny.
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    KAROLANDA: nevypadá zle, asi klidně proč ne! jinak s tim žes nenašla do 4k desku tak jsi asi dost špatně hledala? s timhle si chrochtám http://www.shredderslongboardshop.cz/longboardy/desky/item/214-original-freeride-38-deska dělá se i v o 3 inche delší verzi, dál tam maj za 3 earthing supermodel, ten ale spíš nemá patky což bych u freeridovýho prkna postrádal, http://www.longboarding.cz/desky/ super tantien za 4300, jet doppler dokonce pod 3 taky nemusí bejt k zahození a dokonce i Comet FSM tam mají za 3400 v obou dýlkách .. za ty prachy seženeš prkno v pohodě ;)
    KAROLANDA
    KAROLANDA --- ---
    Co byste mi řekli na tohle? Když koukám na desky samotný, tak sem žádnou freeride do maximalně 4 K nenašla ani někde pořádně.
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    SIMEC: jezis ja sem negramotnej barbar :)

    Trochu jsem po nakupu litoval a rikal si, ze mi to nesedi a ze se na tom cejtim trochu divne. Ale dneska me to fakt presvedcilo, ze toho litovat nemusim. Tedka uz jen vyjet na naky dobry kopce a naucit se slidovat. To bude dalsi krok :) Pak bude pouziti standup slidu v beznem mestskem provozu :)

    Nemate nejake tipy, kde se v praze ucit slidovat? Nejlepe nejaky mirny kopec a siroky, bez aut a idealne bez lidi? :) Jo a blizkost sporilova by byla perfektni :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam