• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AUDIACLongboarding
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Jedete někdo na Kozákov Challenge zkouknout, jak se to má dělat? :)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SCHEEZE: což v případě kolene je docela trefná záměna :)
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    AUDIAC: následky jsem omylem četl jako klacky a myslel na fofr klacky alias berle. Souhlasim s tebou.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SCHEEZE: ono na urvání (oslabenejch) vazů nemusíš ani moc padat :( ale nechci strašit. akorát já jsem se už naučil, že lepší obětovat 30Kč a mít klid, než to nechat odejít samo a pak si nést následky.
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    chtěl jsem koloběžku protože mě sere tahat kolo do třetího patra. Skončil jsem na prkně a už tuším že abych na tom prkně mohl jezdit bezpečně, budu muset posilovat nohy na kole. Himl hergot
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    AUDIAC: nikde jsem neupadl, dám to mu ještě tak týden dva a pak zvážím doktora. Domnívám se že to jsou slabé svaly a vazy mi tam při dřepu asi ze slabosti blbě přeskočí a to potom bolí. Nechám si udělat nějaký RTG a potom se uvidí. Už jsem nebyl u doktora asi 10 let, tak se půjdu podívat jak vypadá :-D
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SCHEEZE: hmm, to není úplně ideální startovní sport :) pokud ale máš až takovej problém, že nedošlápneš, tak je v tom kloubu něco špatně a určitě to jen tak nerozhejbeš. to bych asi zašel za doktorem. já si před lety uštíp kus chrupavky a bez reabilitace a ortézy bych byl asi úplnej kripl. teď jsem jen poloviční, ale to je daný mojí nešikovností :)
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    AUDIAC: byl jsem se dvakrát projet ve Stromovce začalo mě bolet koleno i při obouvání a občas ani nedošlápnu jaká je to bolest. Takže budu muset nejdřív posílit. Balanc trénuji klíčem a utažením bushingu :-D Dávám to zatím jednu jízdu týdně pak kulhavá rekonvalescence a začnu nejdřív kliky, sedy lehy a časem dřepy když nebude koleno bolet. Holt jsem se třicet let nehýbal a místo koloběžky vybral longboard. Dobrá cesta jak si fakt ublížit :-D
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SCHEEZE: na nohy si naordinuj HIIT (High Intensity Interval Training) a na balanc jógu. a za měsíc se nestačíš divit, kam tě to posune. a na tréninky samozřejmě jezdi na LB :)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SHADY: nebyl to útok na tebe, spíš rozhořčení nad tou cenou za kus klacku.

    SHADY: paddleboarding jsem shodou okolností vyzkoušel včera a je to super relax. vhodné i jako kratochvíle s přítelkyní :)
    a zaposiluješ fakt snad úplně každej sval, hlavně nohy na balanc
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    SHADY: já se učit teprve učím(3x 2 hodiny na fošně za 30 let), potřebuji posilovat nohy abych mohl vůbec jezdit, musím samozřejmě posílit celé tělo abych se nezrakvil totálně až se přestanu bát to trochu pustit a proto mě to zaujalo že je to vyrovnanější zátěž na celé tělo a asi by mi to mohlo pomoci ke stabilitě a možná se tak více soustředit na jinou konkrétní techniku. V říjnu jedu do Portugalska, snad mi to tam někdo na vlny půjčí a pak se uvidí :-)
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    SHADY: já tě nekritizuji, mě se to líbí, ale rád bych aby to byl alternativní sport či zábava pro skatery nebo surfaře, aby to mohlo mít takový status a ne aby se z toho stal povinný doplněk Jungovy červené knihy.
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    SHADY: bohužel se to ale prezentuje na lidech který na prkně nejezdí, jezdit neumí a jezdit nechtějí jako easy projížďka nebo nedejbože jako nějaká forma jogy. To už bylo i na mě moc. Přijde mi to jako docela dobrý dopravní prostředek a překonávání vzdáleností a asi se člověk snadněji dostane k větším rychlostem, stabilitě a pohodlnější jízdě do kopce. Ale cena je ukrutná a vypadaj dost jako klauni ti co to ukazují na videích co jsem viděl :-)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SHADY: "uříznout list a nasadit tam tu gumovou srandu" (AUDIAC). hipster surcharge je chtít za kus klacku čtyři litry :)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SHADY: co to je za klauni? to je fakt hipster surcharge jak hovado. to už je lepší koupit za litra pádlo na paddleboard (http://www.ebay.com/...ddle-Board-Paddle-Adjustable-/370729262830?pt=UK_Surfing&hash=item56512f9eee), uříznout list a nasadit tam tu gumovou srandu
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    SQUATBOSS: www.longboardshop.de nebo i chlapík z boneshakeru mi povídal že to dělá..
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    Land Paddle - Kahuna Big Stick - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=NEv8xO5cbfo&feature=player_embedded

    Nevíte kde sehnat tu tyč, kterou se odráží?
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    tve co na tom delate ze to mate jako spotrebak :D kolecka beru ale prkno vydrzi dlouho, rozhodne dyl nez folie teda, chapu to u skejtu kde se s nim skace a grinduje ale u longu??
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    ESY: manual ne? :)
    ESY
    ESY --- ---
    SIMEC: ok zkusium zvetsit rychlost :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam