• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AUDIACLongboarding
    DEFECTED
    DEFECTED --- ---
    SCHEEZE: No,ja letecky skúsenost nemám.Ale možem doporučit tu itálii.Lago di Garda je ideal na long výlety a push,Trentino s Madonna di Campiglio a široké okolie na free/downhill. Všade je ale dost ludí tak mimo sezonu to bude príjemnejšie.
    Bol som tam 2x a naštvaný že som nemal sebou dosku :) Tento rok asi Rakušaci a Frantici, tak som zvedavý.
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    už se tu okolo toho vedla debata kdysi. Chci odjet někam kde je trochu tepleji koncem dubna. Jak nákladné vyšlo cestování letecky s Longboardem? Nebo někdo ví o nějakém pěkném místě v itálii nebo jiném místě v autodojezdu z Prahy? Popřípadě nechce někdo jet se mnou? Já ho mohu vozit na kopec a on mě naučí jezdit ;-)

    Zvažuji několik variant. Odcestovat s příručním zavazadlem(ochranné pomůcky, tracky)(portugalsko, španělsko) a na místě koupit desku a půjčit si auto. Nebo koupit zavazadlo do podpalubí a dát tam komplet výbavu.
    Nebo cestovat autem z ČR.

    Chci jet někam do jiného prostředí a mít to jako "dovolenou" před nástupem do práce. Jedu zatím sám a chtěl bych se tedy učit na longu. Někdo tipy, nápady, nadávky?
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    AUDIAC: dobra cena asi bych bral kouknu na charakteristiku
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    btw kdyby nekdo chtěl, mam tu nevyužitý kolečka Fireball Incendo, 70mm 81a, sjeté tak o 1-2mm. 400 kaček

    DEFECTED
    DEFECTED --- ---
    AUDIAC: a Formule: NEUROTHANE sa vraj spojí s tvojím mozgom.. tak neviem.
    daj vediet ako to dopadlo :D
    ESY
    ESY --- ---
    Jeden snimek po nabarveni primo z dilny owl longboards :))

    uz se nani tesim

    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/...1985D8&__gda__=1427738811_d2c2a82de272692212d07926ff2d5682
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    LOP4TA: jop, tak beru ty creatory. byl jsem nakoupen claimem "why grip when you can slide motherfuckers" :D
    díky za rady
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    AUDIAC: stimuly neber jedny mam a nestojej za moc, vzal bych creatory. zlute vic klouzou a dele vydrzi. jinak jezdim kola s tvrdosti 84b a na tom utrhnes cokoliv i na miste :)
    DEFECTED
    DEFECTED --- ---
    AUDIAC: .. mne boli doporučene tušim tieto , u S.panicu :)
    Longboard kolečka CULT Converter | Snowpanic.cz
    http://www.snowpanic.cz/1714longboard-kolecka-cult-converter.html
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Dlouho se tu neřešily kolečka :)
    Potřebuju něco na pilování slajdů, aby to utrhlo i nemehlo jako já... Otang stimulus? Cult centrifuge nebo creator? Jaky mate osvědčený? Jde mi o to, že je potřebuju utrhnout i v nižší rychlosti...
    ESY
    ESY --- ---
    Abych jen nekecal tak Owl longboards me prave vytvari novou desku :)
    ESY
    ESY --- ---
    KEVIN182: tak pokud to ma bejt hlavn epushovaci priblizovadlo tak jedine doubledrop.. :)
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    SVATY, SVATY: Moc díky!! Plánuje to mít určitě jen jako dopravní prostředek, downhill asi nehrozí ;) to sestavení zní dobře a zkusím jí do toho dotlačit :) btw. fošna moc hezká ;-)

    ESY: Ona už právě zkoušela a jak jsem psal výše, určitě jen jako přibližovadlo. Nechce to moc hrotit. Spíše mi šlo to dát si pozor na určité komponenty, ale na to její ježdění (čímž jí nechci podceňovat) asi bude stačit něco normálního.

    Díky moc všem a snad se pochlubím, co pořídila ;-)
    TIMA
    TIMA --- ---
    Nepovalujou se náhodou někomu doma plonkový kolečka? Chystám se na takový malý montážní experiment a nechce se mi investovat do nových :). Nějakou úplatu samozřejmě dám.
    ESY
    ESY --- ---
    KEVIN182: napis co si predstavuje ze na tom chce delat :D
    ono po mesici se stejne clovek rozhodne delat uplne neco jinyho, ale aspon muzem napovedet. Jinak dalsi dobra varianta je najit nekoho kdo ma prkno nebo vic lidi a vyzkouset si je. Od toho se da dobre odpichnout.
    SVATY
    SVATY --- ---
    KEVIN182: At si přítelkyně vybere desku, která se jí líbí a neomezuje se na komplety, treky a kolečka kupte na LB bazaru. Treky Calibery, Parisy, Beary, Atlasy a u koleček to je snad ještě větší alchymie než u těch desek :D Klidně napiš do pošty a pokusím se poradit, ale jako základ je aby přítelkyně věděla co chce s tím prknem dělat... co se desek týče je tady možnost Mayhem longboard, mám od nich těd naprosto luxusní fošnu za 1250.. https://www.facebook.com/MayhemLongboards?fref=ts . Když k tomu koupíš jetý kolečka a treky tak se se vším všudy dostaneš na 3K a budeš mít kvalitnější komplet než kdejakej čínskej shit..
    Jen pro představu co mi za ty prachy udělali
    SVATY
    SVATY --- ---
    KEVIN182: Hele longboard na ježdění je takovej dost širokej pojem, na ježdění jsou všechny, no bohužel vlastně ani to ne... Každopádně do města jako dopravní prostředek bude chtít něco kratšího s patkou. Na druhou stranu znám spoustu lidí co si koupili longec jako dopravní prostředek, ale neznám nikoho komu by to tak zůstalo, bud je to chytlo a začali slidovat, hrotit downhil atd. takže za pár měsícu od koupě pořizovali nový prkno protože na tom prvním "do města" šetřili a stálo za hovno... nebo se na to uplně vysrali, protože nejezdili dost a neměli na prkně dostatečnou stabilitu ani na to aby s ním mohli jezdit po městě.. Jo pak jsou tady nosiči, ale ty se řadí do druhý skupiny, nošení je taky za chvilku omrzí...
    Každopádně investice do nějákýho drop thru (Treky skrz desku kvůli stabilitě) s patkou (kvůli městu) by asi mohla bejt taková schůdna varianta. I když drop thru má zase větší Wheel base (kolečka dál od sebe) než top mount (treky ze spodu desky, ne skrz) takže to ve městě míň točí. Každá deska má svý pro a proti no :)
    PS: Sry za ty závorky pokud pojmy znáš, ale předpokládám, že ne.. radši vše vysvětlím ;)
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    DEFECTED: ok, díky, napíšeme tam :) a pls nějaké konkrétní tipy pro začátečníci / mírně pokročilou? ;)
    DEFECTED
    DEFECTED --- ---
    KEVIN182: ..za tu cenu zoženieš určo niečo lepšie! obrat sa na FB: LONGBOARD CZECH SOCIETY,alebo Longboard Bazar !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam