• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AUDIACLongboarding
    ESY
    ESY --- ---
    JAVESEU: ja nevim me prislo 90%+ tech inzeratu uplne nesmyslne prestreleny :D A to se bavim o dobe co jse mto sledoval, takze par let.


    STRONGPAJDA: na long push vyletovani je ideal jak tu rika kolega HOBORG doubledrop deska :) na tom jsem najel neksutecne moc :)
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    ja bych na vyletovani vzal nejakou hodne droplou desku. mam LY evo a je super :)
    je to stabilni, dobre se pushuje, kdyz se tracky povolej tak se da i rozpumpovat, a ze je to velky a tezky nicemu nevadi
    az/jestli se na tom rozjezdis a zacnes zkouset blbosti tak vzit neco dalsiho, tou dobou taky uz budes lip vedet co
    a jo, bazar na fb dobrej

    //pocasi je ted celkem ok, jen ten bordel vsude na zemi..
    mam LY evo a takovej klasickej malej LY tugboat, jestli chces zkusit
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    STRONGPAJDA: Ahoj a potřebuješ nutně novej LNG? Mrkni na FB na Longboard bazar, kde dostaneš slevu na všechny značky. Navíc předpokládám, že stejně jako já zjistíš až po nějaký době, která sestava by ti vyhovovala a nemusíš dělat tu chybu, že koupíš prkno za 5k a po 3/4 roce ho prodáš za 1,5k. ;)

    https://www.facebook.com/groups/121167151306558/
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    STRONGPAJDA: bejt tebou, tak prvně kouknu na nosnosti těch madridu. Měl jsem taky přes 90 a většina mi přišla, že je do 90..
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    Ahoj, chtěl bych si koupit longboard. Vize je "výletování" po rovině, a možná se naučit i nějakej ten slide. Ale primárně jako přibližovadlo po městě. mám lehce nad 90kg a 190cm. Přes kámoše se dostanu k lepším cenám u Madrid longboardům.

    Nějakej tip na model a nebo info jak s tvrdostí koleček a bushingů( nebo jak se to jmenuje )

    Díky
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    SCHEEZE: Jo souhlas, mam to stejne. Takze uz si muzes napsat 2 zajemce. Jeste bys mohl vydat mluvene slovo na vinilu pro hipstas ;))
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    SIMEC: když to vydas, asi si to že solidarity koupim. nedokážu říct zda to budu číst, protože ke čtení toho mám tolik...
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    JAVESEU: jo však já to chápu a proto jsem se ptal:) nikam ani nikomu to necpu, jen jsem to sem dal, protože jsem to dopsal:) přednášky atd neplánuju ze své iniciativy, mám své práce dost, ale konkrétní nabídky vítám. Volného času moc nemám a když už, taky ho raději obětuji zábavě. :) Takže podtrženo sečteno, ani se nedivim, když to nikdo číst nebude..taky bych to nečetl, na videa atd ale taky čas nemám :)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    SIMEC: Tvl, to je dlouhý :D už jsem přečetl všechno krom toho celýho zápisu. Obávám se, že to bude mít stejněj potenciál jako, že do našeho auditka budou lidi chodit denně a aktivně se bavit. Longboarding si nalezl spoustu fandu, ale základna lidí který to fakt baví a věnují se LNGu je stále relativně malá (Nepočítám Hipstry a děti). Co si myslím, že by mohlo být zajímavější udělat nějaký dokument, ať video s komentářem a nebo pouštění "diapozitivů" s výkladem a vecpat se na nějakou LNG akci (Longboard salon, Skate fame a nebo něco podobnýho) kde oslovíš lidi co to zajímá a rádi o tom pokecaj a bude je to bavit. Promiň že jsem tak skeptickej, budu rád pokud se pletu. Třeba až to dočtu budu mít jiný názor, ale sám z vlastní zkušenosti vím, že na čtení čas nemám. Radši jdu ven něco zažít, zapít, zabalit ;)))
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    JAVESEU: Můj aktuální projekt, který rozjíždím na jaře, je návštěva všech 62xx obcí čr a je mi jedno jak. Auto, Kolo, Longboard, pěšky, vrtulníkem:D Kupuju extra párty foťák na to, fotit budu cedule a všechny obecní a městský úřady. V současný době jednám o podrobnostech s agenturou Dobrý den atd.

    +prosba směrem ke všem, kteří přelouskají alespoň část přepisu deníku viz. níž: budu rád za jakejkoliv, ať pozitivní či negativní feedback. Potřebuju zjistit, jestli má smysl nechat to vytisknout, jedno v jakým množsví, klidně na vlastní náklad či případně s přispěním sponzorům, nebo jestli je to shit a mám to nechat jenom takhle viset na netu. Jde o to že už nemám čas ani chuť na tom cokoliv měnit pokud jde o strukturu, podobu textu, max to projít skrz gramatický chyby. Je to autentický, ale nevím jestli to stojí za tisk. Díky předem všem.
    ESY
    ESY --- ---
    JAVESEU: jj mame tu celebritu :))
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    SIMEC: Tak to si byl ty? Magore! Ne ted vazne, slusnej pocin! Kdybys mel chut realizovat podobnej trip v budoucnu rad bych se na 1-2 dny pridal ;)
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    Zde po letech slíbený přepis deníku z mé longboardové cesty okolo hranic ČR z roku 2013. Sorry, že to tak trvalo, mám toho moc.

    V archivu 40 stránek textu "readme.rtf" výběr nejdůležitějších fotek den po dni a link na komplet galereii a video.

    Na longboardu kolem ČR 2013.zip | Ulož.to
    https://uloz.to/!vbkeHZ6eWeTA/na-longboardu-kolem-cr-2013-zip
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    JAVESEU: Zimní gumy nemáme, ale zatim nejsou potřeba. Jen v listí musí být člověk trochu opartnější. Ale světla odhalí dost zrádných kup, takže je to ok. Docela vtipný je předjíždět do kopce jedoucí cyklisty :D
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    ELDERIK: A mate zimni gumy? ;)
    DEFECTED
    DEFECTED --- ---
    ELDERIK: :D
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    Dneska, pokud nebude hnusně, budeme mezi 19 a řekněme 20:30 jezdit v parku u Chodovské tvrzi na 2 elektrických skatech. Pokud máte někdo čas a chuť tak se zastavte ;-)
    __PEAT
    __PEAT --- ---
    HARVIE: ten vpravo byl znamyho a mel jsem ho v cechach moznost pak projet jen par tejdnu a nikoho to myslim moc nepohorsovalo :) on s tim myslim moc trable asi taky nemel, pac to nebylo tak vyrazny, jako po tom polepu :D
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    __PEAT: schvalne vem kameru a bez se jich zeptat na stanici...
    __PEAT
    __PEAT --- ---
    JAVESEU:
    HARVIE:

    Vetsina ceskejch svestek beztak ani nevi, co ta zkratka znamena :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam