87HIGHFLYER: Dik za podnety.
Kdyz zacnu tim flexem: Mam cca 72kg. Zvejkacku bych vylozene nechtel, ale zase chci mit ten pocit, ze muzu prejizdet hruby povrchy bez vydrncanejch zubu :) Co jsem tak pochopil, tak konstrukce prkna na tom odvede vetsinu prace. takze nejakej flex asi fakt chci. Navic uz nemam velky ambice delat vylomeniny, precejen uz ted vsechno boli vic a dlouho to srusta :D A pokud by to snad prislo, nemel bych problem poslat prkno do sveta a upgradovat, ale myslim, ze se to nestane.
O kompromisu kompletu je mi to jasny, ale rikal jsem si, ze kdyz nepodcenim desku a trucky (v tech teda plavu dost) tak ten zbytek, kdyz mi po pul roce nebude uplne sedet, muzu obmenit. Na poprvy bych se jako totalni laik pri skladani stejne pravdepodobne seknul a nevybral si treba to nejvhodnejsi pro me.
Dalsi vec je, ze kdyz bych si to seskladal, tak me to ve vysledku vyjde draz nez komplet. Neberu v uvahu jety, to jo. Otazka je jestli pomer jety komplet/ jety z komponentu to nebude stejny jako u noveho.
Na ten fb jsem uz koukal, diky. Zaujal me tam nejakej arbor axis, ale musim si k tomu jeste neco dohledat.
Do snowpanic a one15 bych se urcite rad stavil a popovidal si tam s nima. Urcite budou mit co rict.
Momentalne me to nejvic tihne k tomu Rayne Flight. Je za dobrou (pro me) cenu a co tak k tomu ctu je to asi idealni na to co chci. Trucky co to ma jsou treba podle tebe ok?