Prosím o trochu brainstormingu na správný HW a distribuci pro následující build:
1. Chci postavit jednoduchou jednoúčelovou krabičku (něco jako DAC, ale ne jenom DAC), která by na sobě měla pár hardwarových ovládacích prvků (potenciometrů a tlačítek).
2. Měla by jeden USB-C port, do kterého by se připojovala zvuková karta, kterou má ve standalone režimu DJský mix Pioneer - v tomto případě XDJ-AZ, ale klidně i jiné (v Androidu se všechny tyhle mixy hlásí jako USB-0, channel-0 až channel-3). Ten channel-3 je to samé, co vystupuje na analogovém MAster výstupu z mixu, stereo 41kHz/32bit).
3. Měla by mít vlastní, jinou, zvukovku, kteou bych chtěl použít jako analogový výstup.
4. Výstup by měl mít rozumné parametry, nízkou latenci (to je hodně důležité) a symetrický XLR nebo 6,35mm jack výstup. Koukám třeba na HiFiBerry DAC2 Pro XLR (kdybych šel cestou RaspberryPI), to postačuje bohatě.
5. Chtěl bych mít možnost vybrat vstup na USB zvukové kartě (Pioneer XDJ-AZ), abych stisknutím tlačítka mohl přepnout třeba z USB-0,channel-3 na USB-0,channel-0.
6. Chtěl bych mít možnost mírně upravit bass/mid/high korekce na výstupu otáčením potenciometrů, pro nějaký základní room acoustic control.
Cílem je dostat z Pioneeru ven další výstupy a upravit zvuk podle místnosti. Ideálně jako jednoduchá krabička, která nic nepotřebuje a funguje po zapnutí do napájení a odpojení od napájení by byl standardní způsob vypínání. Přepínání vstupů by mělo být bez nějakého loupání. Ideálně tedy nějaký read-only fs s možností někam uložit parametry EQ pro #6
Mám nějaké zkušenosti s Linuxem i RaspberryPI, ale jsou to trochu staré znalosti a mám obavu, že mi uteče nějaké vhodnější řešení.
Děkuju