• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALESalé
    SALE
    SALE --- ---
    do sale dorazila nova zasilka z anglie, konkretne napriklad proflakla knizka Anarchy Works od Petera Genderloopse, nove cislo Rolling Thunder, komixy o ALF a hromady samolepek..
    POPULUS
    POPULUS --- ---
    součástí večera bude cca 20 min pan H.. gaycore mix z kazeťáku po babičce (ala pure analog rychtav style..)

TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    SALE
    SALE --- ---
    Fotbalový zine o tom o čem bude kromě fotbalu MS v Brazílii, komercionalizace klubové scény, rasismu ve fotbale a hráčích a klubech, které se postavili proti diktaturám, nebo se přidali k různým sociálním hnutím.
    k dostání v: Salé, Rekomando, Prostor HUS23.
    Kopej za fotbal!
    http://vimeo.com/97364585

http://lfhr.antifa.cz/
    BRETONEC
    BRETONEC --- ---
    Včera to bylo super! Klobouk dolů.
    MASOO
    MASOO --- ---
    SGNLR: a dalsi
    koukam, ze to nikde neni jednoduchy... a to sme na Sadu jeste terapeuta nemeli!
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    postanarchisticka advojka je venku (aneb co se stane, kdyz se potka bakunin s lacanem)
    editorial | č. 12 | 2014 | archiv - A2 – zvíře nikdy nespí
    http://www.advojka.cz/archiv/2014/12/editorial
    KLEMENT
    KLEMENT --- ---
    "Kladno rudé zase bude crew" uvádí na Salé příští úterý 10.6. promítání Punishment park. Je to taková sci-fi dystopie, experimentální film s nádechem radikalismu 60. let. Represe, policejní brutalita a aktivisti. Start 19 hodin, anglicky s českými titulky. Doražte!

Trailer
    Punishment park (1971) trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=suh2r2ojP3I
    SHAMOT
    SHAMOT --- ---
    KUKEN: bigup!
    SHM8
    SHM8 --- ---
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    ja myslim ze muzete bejt vsichni v klidu.neco co neexistuje snad ani Horyna nerozlozi,)rejp
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    A zítra:

Přijďte podpořit squattery, squatterky, squatterčata i squatting sám!

Přijďte podpořit squattery, squatterky, squatterčata i squatting sám!
    Na začátku letošního února policie vyklidila více než půl roku obývaný dům v pražské Neklanově ulici. Zbytečný zásah se jako obvykle neobešel bez násilí na straně policie, která krom obyvatel domu zadržela i čtyři lidi, kteří je přišli podpořit zvenčí. Po spektakulárním zásahu dva z nich skončili v cele předběžného zadržení a od rychlosoudu odešli s podmínkami za napadení veřejného činitele. Proti nesmyslným trestům se oba odvolali, ODVOLACÍ SOUD PROBĚHNE VE ČTVRTEK 5.6. OD 9:00 u Obvodního soudu pro Prahu 2 (Francouzská 19), PŘIJĎTE PODPOŘIT JE I SQUATTING!
    Squatting není problém, squatting je řešení!

bubny, píšťalky a hluky všeho druhu, stejně jako vzkazy soudu i policii na transparentech a piketech, samozřejmě vítány!

další akce budou následovat...

[ Obsaď a žij před soudem! / ostatniother / 5.6.2014 / CR - Praha - Obvodní soud pro Prahu 2, Francouzská 19 ]
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    Kdo jsou majitelé prázdných domů v Praze? Co spolu mají? A už jste viděli film Kmotr? Vztahy bližší, než si myslíte...

Přijďte se přesvědčit na vlastní oči! Sraz: v sobotu 7.6.2014 ve 20:00 u fontány na Karlově náměstí (spacáky a pyžama až příště, tentokrát jdeme jenom na návštěvu:)

[ NAŠE VĚC - OBSAĎ A ŽIJ! / partyparty / 7.6.2014 / CR - Praha - u fontány na Karlově náměstí ]
    AHJA
    AHJA --- ---
    KUKEN: vy ste stejně tak dobrý! občas se mi hodně stejská, třeba když si představuju, jak s zrzečkem grilujete na sluníčku a jíte u toho jenom pívo.
    BRETONEC
    BRETONEC --- ---
    EMMMA: Je fakt, že jsem byl jen na prvním jeho soire v Sale a tam jsem si řekl never more (ve významu slovenském i anglickém). Rozhodně byl na můj vkus moc v pravo, i když tam o politice vůbec nemluvil.
    SHM8
    SHM8 --- ---
    EMMMA: je asi dobré, aby všichni, kterých se to týká věděli, co je ve hře, což už se stalo dostatečně...
    ...víc si o tom velmi rád promluvim osobně, ale už ne tady - jakkoliv mi dost tvých pointů dává smysl a chápu..
    EMMMA
    EMMMA --- ---
    jinak pokud to bude nejak pokracovat, asi mi neda na to nereagovat, pro me to ale skoncilo. dost sem zvazovala, jestli to sem psat, nejsem nadsena z toho, co to spustilo a nejspis se to dalo udelat lip, ale drzet hubu, prisla bych si jako pica.
    EMMMA
    EMMMA --- ---
    FRUITS: hele ja netvrdim, ze se tam deli nejaky zverstva. verim, ze to mohlo bejt zajimavy, koneckoncu to jsou zajimavy temata a charismatickej clovek. ale ani sebezajimavejsi prednaska z myho pohledu nehazi jiny svetlo treba na kecy o homosexualnim komplotu.
    k tvy otazce - o tom, ze se mi zda divnej, sem rikala kazdymu, kdo se zminil, ze k nemu chodi. co prosimte delam s lidma kolem sebe?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam