• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIMADriving in heels - klub pro ženské za volantem
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    RENFRI: já s parkováním problém nemám, jsem už dost "vyježděná", takže se považuju za velmi dobrou řidičku :o) a jsem náležitě hrdá na všechny z nás, které jezdit umí. Takže nesnáším "pipinky" ve velkých autech, co mají smrt v očích a hlavně, že jezdí s SUV v Praze... no nic..
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    RENFRI: podelne zatim vubec neparkuju a premyslim, kde si to vyzkouset a jak se to naucit... u baraku mam pricne statni
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Vzdycky vim, kolik jedu... aspon myslim ;-)
    A zalezi na ceste, kde je, typ, provoz.. atd.

Damy, co parkovani a couvani, ony kameny urazu, kvuli kterym nas muzi povazuji za horsi ridicky, fakt vam to dela problem? Jak jste na tom? Zaparkujete do mista podelneho stani castecne na chodniku, pokud je tak tak pro vase auto na jedno, dve zajeti?
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    a jaká je vám nejpříjemnější rychlost? vnímáte ji?
    Zjistila jsem, že vůbec nevnímám kolik jedu... prostě si jedu, jak je mi milé.. což se ne vždy hodí :oD
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    SMALLRICCIO: xenony nebo jak se tomu rika.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    TIMA: jakmile vidim hadi svetla za mnou, klidim se z rychlyho...
    jeste me nevyblikal nikdo bez hadich svetel.
    TIMA
    TIMA --- ---
    BORUVKKA: No, řekněme, že to umím, ale nepreferuju :) A samozřejmě záleží na výšce.

RENFRI: Uf, teď jsem si vzpomněla, jak jsem chtěla vyklidit dráhu jednomu hysterovi, co za mnou blikal jako cirkus na kolečkách, jenže ten blb mě přesně ve stejnou chvíli začal předjíždět zprava, tak jsme se ve 150 jentaktak vyhnuli...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BORUVKKA: Ano, ale nenosím moc vysoké, max 5 - 6 cm.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Podpatky prakticky nenosim, takze v nich ani neridim :-)
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    Jinak dámy, a řídíte v podpatcích? :oD
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Jinak casto jezdim spis D5 a D11, ktera je teda moc prijemna, ta nova cast od Podebrad, navic byva poloprazdna, zrovna ted jsem po ni prijela, byla jsem za Hradcem rano, ted uz jsem zas v Praze... a docela dobry, ani na Jizni spojce nebylo parkoviste.

Jo a jinak me potesilo, ze rano u nas bylo -15 a Mondeo chytlo na prvni, vedle soused nenastartoval Santa Fe :-)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Tak ja jsem zas typ, co moc neprovokuje ani nezavodi, je fakt, ze po dalnici litam rychle, ale proste bezpecne, kdyz je volno a tak, nevidim duvod sinout se 130, kdyz je fakt prazdna, jezdim spis tak okolo 160, tohle Mondeo dava v pohode i tech 220, ozkouseno na dalnici v Nemecku, ale tam je to proste jine, to je jasny.
    Asi to plyne z toho, ze jedu vetsinou po te dalnici rychle, tak mi auta akorat uhybaji a kdyz je nekdo rychlejsi, tak mu zas pekne uhnu ja, i kdyz se tim nekdy necham omezit, tak proste vyklidim drahu, i kdyby se mi lepil na zadek, vetsinou jsou to ridici v pohode a oceni to a kdyz jsou to "provokateri", co se fakt jen tlaci, ale v kopci nemuzou, tak je s prehledem predjedu a zmizim jim v dali :-D

GUDRUN: Tak jasne, ze zastavky na curani, neblazni :-D
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    no, moje cerstva zkusenost, dneska jsem jela po D1 az k VelMezu, jela jsem rano pred osmou a uz od sjezdu na Mirosovice nebo kde docela prazdna dalnice tak jsem poprve jela skoro celou cestu v rychlym, protoze krome me a par kamionu skoro nikdo na dalnici nebyl. Prijemne. Ale nemam chut testovat, co to Polo zvladne, jednou jsem mela na navigaci 143km a na tachometru skoro 150 a to jsem se uz lekla...
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    GUDRUN: já to občas dělám, to přiznávám... jezdím po D8 a někdy ta cesta prostě nudí... a pokud se najde machr, co provokuje, tak málokdy odolám si to sním "nerozdat" :oD JJ, cestu na Lípu mam taky moc ráda a okolo Litoměřic je to nádherný.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    RENFRI: fakt tolik? Bez zastavky? To si mela vyvod bokem? To bych nedala :-D
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    BORUVKKA: teda, nikoho bych si provokovat netroufla, ale na to sem jeste malo vyjezdena. Do Loun jsem jela v patek po poledni, hezka cesta, ale na Ceskou LIpu pres Lovosice a Litomerice jeste lepsi, tam to mam rada. Osklivej je ten kus jak tam je sedmdesatka, i v tuhle dobu to tam bylo pekne zastosovany.

ZABOMYS: Mam z toho velkej respekt, ale musim rict, ze me to bavi. Nazacatku, pred prvnima par sluzebkama, jsem blbe spala, v noci se potila, budila, rano se klepala, kdyz jsem sedala do auta, ale casem to pustilo. Porad delam blbosti, dneska jsem po 400km byla unavena, ze jsem si vsimla cedule vesnice az kdyz jsem z ni vyjizdela (projela jsem na stary kolinsky vesnici rychlosti asi 80km/h, prijde mi listek? Achjo.) a v Ceskym Brode me navigace navedla do jednosmerky / zakazu vjezdu, coz jsem si vsimla az kdyz jsem byla uprostred krizovatky a nemohla odbocit, najeta do toho zakazu. Sem pockala, az se to za mnou vycisti, couvla a odbocila doprava, nevim, jestli to ma lepsi reseni, nez nedelat takove chyby, blbe je, kdyz moc spoliham na navigaci...

TIMA: jinak, cekala jsem, ze jezdeni v Praze je vetsi horor, co se dopravy tyce, nevim, nakolik se to zlepsilo, kdyz otevreli okruh a ten nejakej ten novej kousek radialy, ale v zacpe jsem za ty dva mesice byla jednou... treba mam jen stesti...

a dobra ridicka nejsem, zavidim RENFRI, no ale myslim, ze s tim, co mam najezdene, ani byt nemuzu :-)
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    TIMA: Baví a nehorázně! Jezdím každý den trasu louny - praha a zpět a užívám si to. Je legrační provokovat chlápky za volantem, obzvlášť když u většiny přežívá názor, že ženská za volant nepatří a snaží se mi výchovně ukázat, jak se jezdí :oD
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    RENFRI: dělá z domu, bydlíme ve městě s pěší dostupností do centra. Takže to ho nenutí. Spíš já bych to ocenila třeba na delším výletě, kdybychom se mohli v řízení prostřídat. Takže říkáš odstěhovat se na vesnici a ono to půjde samo?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak já se taky hlásím k těm, co je řízení baví. Jezdím prakticky denně a ráda.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    LUCYA: A to jste porad spolu? ono ho to donutilo samo, bydlime mimo Prahu, ale oba tam pracujeme a ja holt nemuzu vzdycky delat ridice, casto jede nekam sam a s bydlenim na vesnici je to jasny, proste ridit musi, nikdo ho neodveze...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam