• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIMADriving in heels - klub pro ženské za volantem
    DIVA
    DIVA --- ---
    GUDRUN: já trénovala v málo frakventovanou dobu normálně před domem. když byla klika a zůstalo volné místo v podélném, prostě sem najížděla do zblbnutí dokavad se mi to nepovedlo. je fajn když tě třeba někdo ze startu pozoruje a dává znamení kdybys najížděla někam do průseru .)
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    GUDRUN: přesně tak, když nemusíš, tak to neřeš. Až to budeš potřebovat, tak se tam vecpeš.) Nezapomenu, jak pán s docela dlouhým mercedesem doslova odstrkal vedle stojící auta, aby se tam vlezl. A ještě koukal, cože to koukáme.
    DIVA
    DIVA --- ---
    GUDRUN: .) přítel mě donutil si to oddřít. před domem při návratu jsem opakovaně tak dlouho najížděla (blbě), vyjížděla, zpátky najížděla (opět blbě) atd atd, a tak dlouho na mě dělal zoufalé ksychty, až sem si to prostě ňák vychytala a dneska mi to de precizně na jeden zátah - většinou :)

jinač to co si v hlavě odehrávám když "propočítávám" trajektorii je osa otáčení ve vztahu k míjenému autu a obrubníku. když si představíš která část auta se jak hýbe na povel volantu, dojde ti kde musíš zrovna být když jím máš začít / přestat točit
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GUDRUN: Když ono se to fakt nejlíp učí tehdy, když prostě musíš. A buď můžeš popojíždět a doufat, že někde bude větší díra, nebo se prostě vejdeš do téhle.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    TAPINA: do prace autem nejezdim :-) myslim, kde a jak si to vyzkouset bez skod a bez nervu. Idealne nejake barely nebo tak neco. jeste jsem to nevymyslela. Pritel taky podelne parkovat neumi, takze nepomuze.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GUDRUN: Nejlíp tak, že si najde pracoviště v místě, kde široko daleko žádné příčné není :o)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    tak mi povezte, jak se clovek bez skod nauci podelne parkovat, ja to proste pokazde vzdam a prejedu si na pricny...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Ja teda taky nemam s parkovanim zadny problem, naopak, kdyz je hodne malo mista a je to treba jeste vedle koleji, tak muz vyleze od volantu a preda mi auto na zaparkovani ;-) A to parkuju i se segrinym transitem, kdekoli po Praze...
    DIVA
    DIVA --- ---
    řízení mě nebaví, když jedem někam společně s přítelem nikdy ani jeden nechcem řídit a dost se o to handrkujem. za volantem jsem vždycky jak na trní, začne mi připadat že jsou cesty plné kokotů a pičí (s prominutím všem) a mám chuť všechny fyzicky napadat, rozbíjet dementní semafory a vraždit za nesmyslné změny předností, neopravené díry ve vozovce, za zákazy předjíždění a tupce co jezdí čtyřicítkou mimo zástavbu, a vlivem toho pak jsem nervní, řídím rychle a zběsile a troubím na každého kdo v mém dohledu udělá pitomost a sprostě nadávám a někdy se s lidma i pohádám. dokonce už sem před dítětem po jeho otči vřískala že je čurák, a nešlo to prostě vynechat, jak mě vytočil. čurák jeden

řídit mě baví jen v časech kdy vypnou semafory a provoz na cestách klesá k nule nebo na německých dálnicích
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    kdyz mam za den tri schuzky, tak se prezouvam osmkrat, z kozacek do ridicich bot a zpet. Akorat na benzinkach jsem rezignovala a chodim v puncochach, nizkych ponozkach a balerinach, holt to desate a dvanacte prezouvani nedavam... nejde mi to ridit v podpatcich, prekazi mi
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Parkování: Řekla bych, že umím. Před pár měsíci jsem vyměnila malé krátké auto za velké dlouhé (Mondeo combi) a ze začátku jsem se parkování docela bála, ale teď mi přijde, že to jde snad líp, než s tím malým :o)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ANABEL_LEE: No, fakt je, že zánovní kozačky se mi na patě pěkně od auta ošoupávají. Ale přezouvat se na cestu do práce fakt nebudu, jezdím v tom, v čem vylezu ven.
    ALICKA
    ALICKA --- ---
    RENFRI: parkování je hlavně o odhadu... jelikož máme auta dvě ja Funa a multivana, bylo ze začátku složité ale cvik udělal své:)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    na to rizeni v podpatcich bacha, at si neznicite boty, ja si takhle ulomila podpatek u oblibenejch lodicek, neb jsem v nich casto jezdila do prace. zejmena na prave noze dost trpi, jak ji clovek prehazuje brzda-plyn.. .)
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    RENFRI: já s parkováním problém nemám, jsem už dost "vyježděná", takže se považuju za velmi dobrou řidičku :o) a jsem náležitě hrdá na všechny z nás, které jezdit umí. Takže nesnáším "pipinky" ve velkých autech, co mají smrt v očích a hlavně, že jezdí s SUV v Praze... no nic..
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    RENFRI: podelne zatim vubec neparkuju a premyslim, kde si to vyzkouset a jak se to naucit... u baraku mam pricne statni
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Vzdycky vim, kolik jedu... aspon myslim ;-)
    A zalezi na ceste, kde je, typ, provoz.. atd.

Damy, co parkovani a couvani, ony kameny urazu, kvuli kterym nas muzi povazuji za horsi ridicky, fakt vam to dela problem? Jak jste na tom? Zaparkujete do mista podelneho stani castecne na chodniku, pokud je tak tak pro vase auto na jedno, dve zajeti?
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    a jaká je vám nejpříjemnější rychlost? vnímáte ji?
    Zjistila jsem, že vůbec nevnímám kolik jedu... prostě si jedu, jak je mi milé.. což se ne vždy hodí :oD
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    SMALLRICCIO: xenony nebo jak se tomu rika.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    TIMA: jakmile vidim hadi svetla za mnou, klidim se z rychlyho...
    jeste me nevyblikal nikdo bez hadich svetel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam