• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIMADriving in heels - klub pro ženské za volantem
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Kromě jednoho píchlého kola na dálnici, kdy řídil manžel, jsem se ještě nedostala do situace, že bych na ní musela zastavit. Zas tak daleko u nás ty exity od sebe nejsou.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    DIVA: Nám na dálnici došel benzín... ale dětí jsem nahnala do škarpy. Ale stavět na dálnici se fakt panicky bojím, těch sraženejch lidí je hrozně moc.
    DIVA
    DIVA --- ---
    ALRAUNE: budu trochu nechutná, ale já stavěla na dálnici kvůli krámům .) taky sme se vraceli odněkať skrz evropu, v pedálech stovky km, noc, tma jak v rici, sněžilo nebo pršelo, odstavný pruh taktak na auto, kolem se míhaly kamiony. přítel se vzbudil a chtěl mě vykostit .) ale prostě to přišlo, furt žádná pumpa, neřešit to by mě šlak trefil. ženské sou na cestě někdy prostě nebezpečné, chlap by imho raději vykrvácel .)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ALRAUNE: Piti a jidlo si vyresej na vzajem, starsi mladsim atd. Az do posledni rady toho tranzita, dulezite je, je takticky rozesadit. :-D
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Taky nezastavuju na dálnici na čůrání :) To mě dorazilo na jednom ženském webu,že tam někdo řešil, že zastaví na dálnici, vyndá nočník a dítě se vedle auta vyčůrá. Divnej způsob sebevraždy.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    RENFRI: No, já se neotáčím, ale prblémy s pitím a bonbonama řeším bez problémů :) Co neřeším je "mami, mě něco spadlo na podlahu" :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Ja jsem asi krkavci matka, protoze ve chvili, kdy mela mala fakt nejakou krizi a rvala a ja proste nemohla zastavit a jedine reseni je naopak dojet co nejrychleji bud do cile nebo nekam, kde zastavim, tak jsem si pres jeji rev pustila nahlas radio, aby me to nerozptylovalo. Je teda taky fakt, ze ji to radio casto zaujme natolik, ze prestane. Ale ona uz v aute skoro nerve, to bylo jen kdyz byla mala na tech velkych dalkach, holt se to nedalo jinak delat.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    RENFRI: ne ne... jižní čechy...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    TAPINA: Jo, to je uplne jiny :-D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak si říkám, že to asi s dítětem bude přece jenom o něco složitější, než vozit vzadu psy, co? :D U těch jsem se naučila podle zvuků vyhodnocovat, co tam vyvádějí za lotroviny a jenom bez otáčení okřikuju.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MUADDIB: Nebylo to v Praze na Ludvika Svobody? Ze bych treba byla to prvni auto, skrze ktere te nabrala :-D
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ALRAUNE: Ja vozim celkem casto dohromady 5 deti ve veku - 7,5r; 6,5r; 4r; 17 mesicu a 9 mesicu. A to muzou resit co chtej, on mi to vzaaaal, Vojta nema dudliiik, ja mam zizeeen, ale mym ukolem je dovezt je do cile, v tu chvili nejsem zadna vychovatelka nebo pecovatelka, ale ridic.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MUADDIB: Tak to je ale krava at by mela dite kdekoli. Jednak mam teda na malou velke kulate zrcadlo vzadu, abych ji videla ve zpetnym, co tam kuje, ale i kdyz jsem ho driv nemela, tak proste hlavu bych za ni neotocila, nejsem sebevrah. Jo, mne takhle zenska, co se venovala diteti vedle sebe zrusila auto na totalku, pul roku stare. stukla nas do sebe 4, ale ja byla ten prvni naraznik, bohuzel.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    RENFRI: Autosedačku jsem vždycky měla vzadu. Mít ji vedle sebe na předním si moc nedovedu představit, peklo to bylo i na zadním, házela mi o přední sklo hračky, vždycky jsem se lekla, že jsem chytla šutr. Teď je jí skoro osm, takže už je po problémech s házením, ale zas otravuje s jinýma věcma.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    Do mně to skrze další auto nabořila právě paní, co měla děcko vzadu... protože se zrovna otáčela (hlavou)... co že se jako děje a nevšimla si že se před ní zrovna brzdí...

RENFRI
    RENFRI --- ---
    TAPINA: jo, tak jsme to meli driv a respektovali jsme nekecani do rizeni pri ceste, leda zpetne feedback k lehce krizovym situacim. Ted mame auto jedno, dve nejsou proste potreba. Pred narozenim male jsem ridila vetsinou ja, ted mnohem casteji muz a ja jsem s ni vzadu. Vepredu jsem sedacku jeste nemela, kdyz jedu dalku jako treba 400km s ni sama, tak chci, aby byla vzadu, mam tam na ni zrcatko, v aute vetsinou spi, ale i kdyby rvala, nebudu ji pri rizeni resit a kdyby byla vedle me, tak by me to asi svadelo.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    DIVA: No, přiznám, že jsem měla zvlášť v létě při cestě do Itálie okamžiky, kdy jsem těžko vnímala, kdo jede přede mnou. 1650 kilometrů ve dvou a měla jsem toho dost.
    DIVA
    DIVA --- ---
    TAPINA: nn. máme každý svoje, přesněji asi trojnásobek aut proti počtu lidí .) a řídí ten kdo si nevyhádal že řídit nebude .)
    GIO
    GIO --- ---
    my si auta dost stridame, resp. ja jezdim vsema, i tim muzovym, kdyz jedeme jeho, ridi vvetsinou on, nebo ten, kdo nepil.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    A nemáte nikdo v rodině model každý svoje auto a na společné cesty kterým se jede, ten řídí? Tak to máme my.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam