• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIMADriving in heels - klub pro ženské za volantem
    Máte vlastní nebo služební auto? Potřebujete s ním někdy poradit, ale nejste zvědavé na blahosklonnost nebo pohrdání ostřílených řidičů? Chcete si občas postěžovat na tu zatracenou kraksnu, imbecily na silnicích, dopravní situaci v Česku? Tak jste tady správně! Pánové jsou samozřejmě vítáni – i jejich cenné zkušenosti – ale nechci tu slyšet nic o blbých blondýnách a plotně.
    rozbalit záhlaví
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ALRAUNE: Ja vozim celkem casto dohromady 5 deti ve veku - 7,5r; 6,5r; 4r; 17 mesicu a 9 mesicu. A to muzou resit co chtej, on mi to vzaaaal, Vojta nema dudliiik, ja mam zizeeen, ale mym ukolem je dovezt je do cile, v tu chvili nejsem zadna vychovatelka nebo pecovatelka, ale ridic.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    RENFRI: Autosedačku jsem vždycky měla vzadu. Mít ji vedle sebe na předním si moc nedovedu představit, peklo to bylo i na zadním, házela mi o přední sklo hračky, vždycky jsem se lekla, že jsem chytla šutr. Teď je jí skoro osm, takže už je po problémech s házením, ale zas otravuje s jinýma věcma.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    Do mně to skrze další auto nabořila právě paní, co měla děcko vzadu... protože se zrovna otáčela (hlavou)... co že se jako děje a nevšimla si že se před ní zrovna brzdí...

RENFRI
    RENFRI --- ---
    TAPINA: jo, tak jsme to meli driv a respektovali jsme nekecani do rizeni pri ceste, leda zpetne feedback k lehce krizovym situacim. Ted mame auto jedno, dve nejsou proste potreba. Pred narozenim male jsem ridila vetsinou ja, ted mnohem casteji muz a ja jsem s ni vzadu. Vepredu jsem sedacku jeste nemela, kdyz jedu dalku jako treba 400km s ni sama, tak chci, aby byla vzadu, mam tam na ni zrcatko, v aute vetsinou spi, ale i kdyby rvala, nebudu ji pri rizeni resit a kdyby byla vedle me, tak by me to asi svadelo.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    DIVA: No, přiznám, že jsem měla zvlášť v létě při cestě do Itálie okamžiky, kdy jsem těžko vnímala, kdo jede přede mnou. 1650 kilometrů ve dvou a měla jsem toho dost.
    DIVA
    DIVA --- ---
    TAPINA: nn. máme každý svoje, přesněji asi trojnásobek aut proti počtu lidí .) a řídí ten kdo si nevyhádal že řídit nebude .)
    GIO
    GIO --- ---
    my si auta dost stridame, resp. ja jezdim vsema, i tim muzovym, kdyz jedeme jeho, ridi vvetsinou on, nebo ten, kdo nepil.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    A nemáte nikdo v rodině model každý svoje auto a na společné cesty kterým se jede, ten řídí? Tak to máme my.
    DIVA
    DIVA --- ---
    ALRAUNE: já prostě nepřetržitě vnímám kdo a v jaké vzdálenosti za mnou jede. a pokud je vpravo dost místa i se zařadím
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GUDRUN: ještě že mě nikdy nenapadlo spojovat řízení se sex-appealem.
    GIO
    GIO --- ---
    tak my mame takovy ten dobry model pocetnejsiho vozoveho parku - jedno auto, to prtelovo, je sluzebak, coz je vyhoda. pak mame ale dve "nase auta" jeste..ja si koupila novejsi auto, protoze v te stare popelnici uz nemuzu vozit malicke dite, ktere mame, a popelnici je nam lito vyhodit, protoze se mi do ni vejdou pekne psi.nebo koza)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    GIO: Mít své auto je imho dost důležité, my máme jen jedno (dvě by byla zbytečná, přítel řídí minimálně), ale kdykoli si za to sedne, tak mu něco vadí. Clony, stromeček, vůně, držák na pití... každej máme jinej přístup.
    GIO
    GIO --- ---
    tak ja to rozhodne nemyslela tak, ze jedina situace, kdy si prijdu sexy, je kdyz sedim za volantem, to ani omylem, to bych byla asi dost divna.)) my mame s muzem kazdy sve auto, takze se za volantem ted uz potkavame min, a kdyz jedeme spolu, prijdeme si sexy navzajem, a je to.)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GIO: pockej, s tim souhlasim. Ale chudak unavenej zmozenej mi uz tak sexy neprijde. Asi takhle = bejt za volantem je atraktivni, sexy. Tudiz je pro me prijemnejsi, kdyz tam je muj muz a me tim imponuje, nez kdyz jsem tam ja, coz nevim, jestli mu imponuje, a ja z toho nic nemam. ja si svoji atraktivitu zarizuju jinak. On samozrejme primarne taky, ale proste tohle se mi libi, je mi to prijemne.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    GUDRUN: Já hrozně ráda řídím, takže jsem raděj, když mi chlap podává pití a mění cd :) Když řídí přítel, trpím :) On možná taky, ale ve městě je rád, nejezdí po praze vůbec.
    GIO
    GIO --- ---
    GUDRUN: fakt? ja si prijdu docela sexy za voalntem, obzvlast kdyz vezu unaveneho muze z mejdanu.) to si prijdu vylozene hezka a kypici zdravim.))
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    ALRAUNE: vyblikávání je IMHO OK...

Osobně spíš nenadávám, ale snažím se vysvětlovat, na co jsou například blinkry...
    GIO
    GIO --- ---
    no, sexisti, ono to nekdy neni od veci, kdyz teeba bloncka(jako já jo.)) pichne.))
    zatim jsem si to kolo jeste sama nevymenovala.) takze sexisti obcas proc ne.)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    A nevyježděné ženské pak daly vzniknout všem těm legendám o zmatkování, špatném parkování, atd. Když najedeš za rok dvěstě kilometrů, tak se to prostě nenaučíš.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ALRAUNE: ja jsem tenhle model, znamej z moji rodiny, az do mejch triceti akceptovala, protoze se mi popravde libi sedet vedle chlapa, kterej ridi, prijde mi to podstatne vic sexy, nez opacne. Nemam z toho radost, ale je to tak.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    GUDRUN: Jistě, aby řídila ženská, musel být chlap buď bez řidíčáku, nebo na plech. Dneska to zní divně, ale fakt to tak fungovalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam