• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIMADriving in heels - klub pro ženské za volantem
    DIVA
    DIVA --- ---
    přitom sama řídím kurýra na fordce z kterého není výhed vůbec a je to problém, člověk musí furt vědět koho předjel a koho má vidět ve zpětném když se chce zařadit. nechápu jak to někteří dlabou
    DIVA
    DIVA --- ---
    ad náklaďáky a dodávky, docela mě bere jak jsou schopní ingorovat mrtvý úhel. několikrát se mi už stalo že se mě někdo pokusil (nejspíš nechtíc) vytlačit z cesty. a to teda není žádná hitparáda
    DIVA
    DIVA --- ---
    MASOO: jo to mě sere, že když musím soustředěně řídit (brzdit, manévrovat) nezvládám troubit a nadávat. ale ti co vjíždějí z připojovacího do předjížděcího pruhu, tje fakt masakr, nechápu (ale taky potkávám)
    MASOO
    MASOO --- ---
    no musim si zvykat, kdyz chci vetsi auto
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Masoo - tyjo, si debilek asi vubec neuvedomil, co mohl zpusobit. no hlavne ze se nic nestalo.
    me takhle jednou predjizdel kamion na okrsce a v protismeru se na nej ritil osobak, takze kamionak se snazil dostat rychle do pravyho pruhu, kde sem byla ale ja, takze sem to zbrzdila jaxem mohla a malem sme skoncili nekde na poli. taky nic moc zazitek.
    nechutny bylo, jaxe na me z leva ritil obr x tunovy monstrum.
    MASOO
    MASOO --- ---
    já jsem byla tak soustředěná a svírala jsem volant, že už mi na klakson nezbyla ruka, a pak při přejíždění jsem zas makala, abych byla od něj co nejdál!!!
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Mě to tam hodil takle v létě kamion. AUto mělo silně přes dvě tuny, Grad Voyager a měla jsem tam tak stošedesát, přičemž on mi to tam prdnul tak v osmdesáti. Brzdy má Voyader dobrý, ale vevnitř jsem měla děti 7 a 10, postiženého kluka a kamarádku. No, musím říct, že jsme troubila po celou dobu, co jsme kamion potom předjížděli celá posádka měla za úkol ukazovat z okna fakáč.
    MASOO
    MASOO --- ---
    hlavně ubrzdit to naložený auto lidma, který má skoro dvě tuny....
    a když vim, že airbag mám jen já
    prolítlo mi to pak všecko před očima, co se mohlo stát, byla jsem rozhozená až na tu pumpu, tam ještě k tomu on vedle mě platil na kase, že jsem z toho poztrácela nějaký věci z tašky neznámo kam...
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    ou shit...fuj je mi z takovejch cvoků blbe.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MASOO:
    KAMPA: někteří lidi jsou hrozní magoři. Vůbec si snad neuvědomujou, co se může stát. Tuhle na R10 nějaký maník vyjížděl od pumpy, v pravém pruhu jelo dost pomalu auto s vozíkem a on ho prostě musel předjet hned při tom nájezdu! Takže to štrejchnul asi tak osmdesátkou rovnou do levýho pruhu, ve kterém jsem já jela 130 a chystala se předjet toho s vozíkem. No, zařvaly mi brzdy dost.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Masoo - tyjo, jeste ze se nic nestalo!!!! a to mel teda kliku, ze nerozumel....za to bych mu dala snad facku jak brno, potkat ho na pumpě!
    MASOO
    MASOO --- ---
    KAMPA: ja toho mela plný voči a ruce, takže jsem byla ráda, že jsem včas viděla, reagovala, ubrzdila to a že to do mě nenapral nikdo zezadu, protože v levym bylo plno...
    pak jsme ho potkali na benzince, byl úplně zmatenej a kluci mu to šli říct, ale on nerozumněl ani anglicky a já jsem poprvé měla chuť někomu dát pěstí;)
    GIO
    GIO --- ---
    no, tak pokud ti servis nahlasi cenu dva litry, tezko muze chtit trikrat tolik, to ti meli zavolat, jetli to chces.
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    TAPINA: no to jo, ale rozbil to pán a já nebudu jezdit po městě a shánět mu to co nejlevněji, že jo. spíš mi šlo o to, jak se v tom servise sviňsky zachovali - dokonce mi vypsali papír, že kryt, odhad ceny do 2000 a druhý den takové překvapení.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LUCYA: Ty jo, pro mě už by ty 2000 za zrcátko byly WTF. Jezdím se staršíma autama a jsem zvyklá na trošku jiné ceny, když je to v tisících, tak už mi pomalu mění půlku motoru.
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    no já teď měla super zážitek se servisem - pán s autojeřábem mi sejmul zrcátko, po ohledání to vypadalo, že se rozbil je ten kryt. Ok, já že zajedu na servis se zeptat, kolik to bude stát, a pán se rozhodne, zda to zaplatí sám či přijde o bonusy. Tak že je to kryt, řekli na servise, škoda do 2000, pán by to chtěl zaplatit sám. Zavezu auto do servisu a druhý den mi volají: tak tu máte nachystané auto, umyli jsme Vám ho, vysáli a vyměnili celé zrcátko, bude to 7500. wtf? Tak volám pánovi, ten celý konsternovaný, že by tedy raději chtěl pojistnou událost a že je mimo město a bude příští týden. No celé to dopadlo tak, že jsem naběhla zpět do servisu, zadupala kopytama a oni uvedli auto do původního stavu (tj vrátili staré zrcátko) a já odjela. No a příští týden mě čeká celá anabáze znova ještě i s pojištovnou. Jednodušší někoho nabořit než být nabořen a to je o pitomé zrcátko.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    masoo - tak tohle mi minule udelal nakej magor, jela sem 80km/h a on se mi vritil z vedlejsi primo prede me taky tak 30km/hod, sem to zadupla, brzdy mi od ty doby rvou - nejspis me ceka vymena desticek. vytroubila sem ho jako svine a on este nasrane maval rukama. je to na pest.
    MASOO
    MASOO --- ---
    já měla teď zážitek za všechny prachy, jeli sme do Brna v sobotu a týpek v 206ce šedý v podvečer (bylo to nějaký slovinec či co) nám to tam poslal z odstavnýho pruhu bez blinkru a rovnou z těch cca 30km/hod.....
    já jela cca 120-130 v pravým, dvoutunový auto bezmála, v něm 4 lidi
    super to bylo
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MADIETTA: Tak jasně, technické závady jsou to, na co tam ten odstavný pruh je. Ale jiné důvody nějak nechápu.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TAPINA: já jsem nedávno musela zastavit. Bylo to v noci a přestala mi svítit světla. Nedalo se jet dál, neviděla jsem nic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam