• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIMADriving in heels - klub pro ženské za volantem
    Máte vlastní nebo služební auto? Potřebujete s ním někdy poradit, ale nejste zvědavé na blahosklonnost nebo pohrdání ostřílených řidičů? Chcete si občas postěžovat na tu zatracenou kraksnu, imbecily na silnicích, dopravní situaci v Česku? Tak jste tady správně! Pánové jsou samozřejmě vítáni – i jejich cenné zkušenosti – ale nechci tu slyšet nic o blbých blondýnách a plotně.
    rozbalit záhlaví
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ALRAUNE: Do té chvíle, než tě někdo z nich v tu samou chvíli zrovna uvidí a přesně v tentýž okamžik ti začne uhýbat.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Tedy, není to hezký, ale přiznávám, že když je pravej volnej, tak ty lidi prostě podjedu. Plynulosti jízdy to prospívá.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    SMALLRICCIO:
    ALRAUNE: ja bych si predevsim prala, aby plaz vysmahl do pravyho...
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    GUDRUN: Když začneš předjíždět dost daleko od plaza, budeš tam mít víc... i když tě asi vybliká stejně :) D je snad nejprasáčtější dálnice v celý Evropě.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    vcera vecer cestou do jiznich cech a dneska vecer zpatky na tom kousku D1 opakujici se situace, tri pruhy, v prostrednim se nekdo sune 90, nepredjizdi kamion, ale setrvale jede... dojedu, chci predjet v rychly, jedu tak 115, dojede me frajer 150tkou a vyblika. Ze se na to nevybodnou.
    MASOO
    MASOO --- ---
    jo, to ten muj super pan blinkr taky vubec nedal, jeste k tomu...
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    KAMPA: Na dálnici, zdá se mi, už nedává blinkry skoro nikdo, auta se pomalu sunou z pruhu do pruhu. Nejdřív začne lehce vybočovat a najednou je v levým, pak zas v pravým, prostě tak driftujou.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    no nebo co me totalne irituje, jsou ridici, co nedavaj blinkry - dle meho jsou to bud uz vyhorely ridici, kterym to prijde zbytecny nebo naky ignoranti.
    co je za problem, kdyz vyjizdim z kruhaku dat blinkr?
    nebo taky parada, kdyz stoji na krizovatce a neblika , kam jede?
    DIVA
    DIVA --- ---
    přitom sama řídím kurýra na fordce z kterého není výhed vůbec a je to problém, člověk musí furt vědět koho předjel a koho má vidět ve zpětném když se chce zařadit. nechápu jak to někteří dlabou
    DIVA
    DIVA --- ---
    ad náklaďáky a dodávky, docela mě bere jak jsou schopní ingorovat mrtvý úhel. několikrát se mi už stalo že se mě někdo pokusil (nejspíš nechtíc) vytlačit z cesty. a to teda není žádná hitparáda
    DIVA
    DIVA --- ---
    MASOO: jo to mě sere, že když musím soustředěně řídit (brzdit, manévrovat) nezvládám troubit a nadávat. ale ti co vjíždějí z připojovacího do předjížděcího pruhu, tje fakt masakr, nechápu (ale taky potkávám)
    MASOO
    MASOO --- ---
    no musim si zvykat, kdyz chci vetsi auto
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Masoo - tyjo, si debilek asi vubec neuvedomil, co mohl zpusobit. no hlavne ze se nic nestalo.
    me takhle jednou predjizdel kamion na okrsce a v protismeru se na nej ritil osobak, takze kamionak se snazil dostat rychle do pravyho pruhu, kde sem byla ale ja, takze sem to zbrzdila jaxem mohla a malem sme skoncili nekde na poli. taky nic moc zazitek.
    nechutny bylo, jaxe na me z leva ritil obr x tunovy monstrum.
    MASOO
    MASOO --- ---
    já jsem byla tak soustředěná a svírala jsem volant, že už mi na klakson nezbyla ruka, a pak při přejíždění jsem zas makala, abych byla od něj co nejdál!!!
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Mě to tam hodil takle v létě kamion. AUto mělo silně přes dvě tuny, Grad Voyager a měla jsem tam tak stošedesát, přičemž on mi to tam prdnul tak v osmdesáti. Brzdy má Voyader dobrý, ale vevnitř jsem měla děti 7 a 10, postiženého kluka a kamarádku. No, musím říct, že jsme troubila po celou dobu, co jsme kamion potom předjížděli celá posádka měla za úkol ukazovat z okna fakáč.
    MASOO
    MASOO --- ---
    hlavně ubrzdit to naložený auto lidma, který má skoro dvě tuny....
    a když vim, že airbag mám jen já
    prolítlo mi to pak všecko před očima, co se mohlo stát, byla jsem rozhozená až na tu pumpu, tam ještě k tomu on vedle mě platil na kase, že jsem z toho poztrácela nějaký věci z tašky neznámo kam...
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    ou shit...fuj je mi z takovejch cvoků blbe.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MASOO:
    KAMPA: někteří lidi jsou hrozní magoři. Vůbec si snad neuvědomujou, co se může stát. Tuhle na R10 nějaký maník vyjížděl od pumpy, v pravém pruhu jelo dost pomalu auto s vozíkem a on ho prostě musel předjet hned při tom nájezdu! Takže to štrejchnul asi tak osmdesátkou rovnou do levýho pruhu, ve kterém jsem já jela 130 a chystala se předjet toho s vozíkem. No, zařvaly mi brzdy dost.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Masoo - tyjo, jeste ze se nic nestalo!!!! a to mel teda kliku, ze nerozumel....za to bych mu dala snad facku jak brno, potkat ho na pumpě!
    MASOO
    MASOO --- ---
    KAMPA: ja toho mela plný voči a ruce, takže jsem byla ráda, že jsem včas viděla, reagovala, ubrzdila to a že to do mě nenapral nikdo zezadu, protože v levym bylo plno...
    pak jsme ho potkali na benzince, byl úplně zmatenej a kluci mu to šli říct, ale on nerozumněl ani anglicky a já jsem poprvé měla chuť někomu dát pěstí;)
    GIO
    GIO --- ---
    no, tak pokud ti servis nahlasi cenu dva litry, tezko muze chtit trikrat tolik, to ti meli zavolat, jetli to chces.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam