• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIMADriving in heels - klub pro ženské za volantem
    TIMA
    TIMA --- ---
    ANABEL_LEE: Podle pravidel bys při předjíždění měla jet co nejrychleji. Pokud máš takové auto, že to bude na maximum, tak to bude na maximum. Pokud předjíždíš na dálnici 110 jenom proto, že se ti víc zkrátka nechce, tak jsi jasně v rozporu s pravidly.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ANABEL_LEE: jednu noc jsem nechala navigaci v aute a nenavigovala, respektive mluvila, ale obraz byl uplne rozsoupnutej...chudinka omrzla.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GUDRUN: mas recht :D ne dneska to fakt neni na hrabani se v aute, mi rano stacilo pripojovat kabely, brr ble. a tekute krystalky v displeji to uplne nezvladaly a prehazovaly cisla jen velice neochotne
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GUDRUN: autoservis dojacek kousek od baraku a petikilo v kapse to jisti. Nebudu riskovat omrzliny.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ANABEL_LEE: vw polo. vsak mozna u mechanika skoncim, plati to firma a je tm fakt mraz, ze pokud to neudelam do tri minut, upadne mi ruka.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    tak samozrejme panove v klobouku s platem vajec ve skode 120 tresouci se stovkou jsou v levem pruhu opruz :D
    GIO
    GIO --- ---
    jo,a le podle vetsiny nema co delat v levem pruhu. osobne si myslim, ze pri predjizdeni rady kamionu klidne muze.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ALRAUNE: ja ti porad nevim, prece neni nutne jet porad na maximum co ti auto da, treba tam nekdo veze dite, nebo si za volantem neni tak jisty, neni prece nutne brat si osobne to, ze nekdo jiny s jinym nazorem na rychlou jizdu taky pouziva dalnici...
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    ANABEL_LEE: Co by se nesmělo... ale pokud můžeš jet rychlej a prostě nechceš, tak to při předjíždění považuju za bezohlednost. Pokud ti to prostě rychleji nejede, tak se nedá nic dělat.
    GIO
    GIO --- ---
    i v oktavce se to meni dost blbe.. neda se tam vubec strcit ruka a vyndava se cely svetlomet
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GUDRUN: tak hodne stesti, ono zalezi na typu auta, do nektereho se jen tak vlezt neda a je lepe to nechat sikovnemu mechanikovi...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    hah, tak kolegyne po ranu zahlasila, ze nam nesviti jedno predni svetlo a ja zitra jedu a musim to vyresit. dneska nemam cas, tak zitra cestou. musim si nekde najit navod, jak se to dela... a v tomhle mrazu, to mam fakt radost. a jeste sviti kontrolka pripoutani, ale to bych neresila...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    DIVA: jo, to mas pravdu, ze to ma sva plus
    DIVA
    DIVA --- ---
    ANABEL_LEE: ue, já sem za světla ráda. třeba tak rychleji poznáš stojící od jedoucího auta, ale i obecně v provozu, fakt mi to vyhovuje že všichni svítí
    GIO
    GIO --- ---
    ALRAUNE:no ja pro ne jak vidno taky moc slusnych slov nemam,a le mam snahu je trosicku chapat, ale vocad pocad, cpat se mezi ne nebudu ani za nic
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    DIVA: menila bych, kdyby tady byly tak kvalitni dalnice jako tam.. denni sviceni je zalezitost zvyku
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    DIVA: tam to jde moc pekne, ale taky ne vsude, a tam kde je omezeni rychlosti to docela prisne hlidaji, tak bacha na to a nehresit .)
    DIVA
    DIVA --- ---
    ANABEL_LEE: btw taky jim to tam de bez denního svícení .) měnila bys?
    DIVA
    DIVA --- ---
    ANABEL_LEE: brrr. raději se bavme o tom jak to taky de na německých dálnicích .)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    DIVA: tak to nepochybne, komickych situaci muze nastat dost. napriklad v takovem holandsku, kde kazdy rychlosti a predpisy dodrzuje, protoze jsou ve hre stoeurove pokuty a radary, kamery a policajti na kazdem rohu, to casto vypada tak ze se ve trech pruzich sinou vsichni vicemene stejnou rychlosti a taky to jde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam