ad predjizdeni kamionu na dalnici, at se za mnou klidne poserou audiny a bavoraky(tohle auto hanim tuze nerada,a le posledni tri extempore s myskarenim v praze byli debilove prave v techto vozech), ja se mezi kolonu kamionu taky nezaradim - ani za nic. a nejezdim rozhodne stovkou v tom levym, proste se nenecham rozmacat debilama, protoze nejaky frajirek za mnou , ktery jede nad povolenou rychlost, ma pocit, ze ho zdrzuju. uhnu ihned, ale NIKDY mezi dva kamiony. muj zivot je mi cennejsi, nez to co si o me prave v tu chvili mysli nejaky hysterik za mnou.
mimchodem nedavno mi v klesani k berounu na D5 znicehonic do leveho, ve kterem jsem uz skoro na jeho urovni byla ja, vybocil kamion, rozvlnil se jak tsunami, mi se malem zastavilo srdce,a le brzdit jsem tak y moc nemohla, nebot za mnou hned nekdo jel a stopro by to do me poslal, takze jsem zalapala po dechu, kamionak pobral zbytky rozumu a to predjizdeni nakladaku pred sebou si na posledni zlomek vteriny rozmyslel. v aute pulrocni dite, no, malem jsem se rozbrecela, kdyz jsem sjela z dalnice a vydychala to. KOKOT PROSTE, NA TO NEMAM SLUSNE VYRAZIVO.