• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIMADriving in heels - klub pro ženské za volantem
    TIMA
    TIMA --- ---
    MADIETTA: To je moooc těžká otázka :). Potřebovala bych si vybrat aspoň jedno z každé třídy.
    GIO
    GIO --- ---
    MADIETTA: velkeeee)
    DIVA
    DIVA --- ---
    ladu nivu ,) srdcovka
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Mimochodem, z toho mě tak napadla zajímavá otázka pro dámy - kdybyste se nemusely ohlížet vůbec na nic (peníze, účel, praktičnost, rozměry, spotřeba, počet sedadel, prostě nic z toho by nemuselo hrát roli) a mohly se řídit jen čistě osobním vkusem a tužbami, jaké auto byste si pořídily?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ALRAUNE: tchýně má taky yarise, je to určitě neskutečně spolehlivé vozítko, ale přece jen je dražší.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Táta měl (nebo ještě možná má) Yarise, ale je otázka, jestli se to vyplatí. Jinak, jezdila jsem s Puntem a Fiestou a připadalo mi, že poměr výkon spotřeba byl docela nevýhodný.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    TIMA: Ja mela Nissana Micru, za me deset hvezdicek :-)
    TIMA
    TIMA --- ---
    Je tu někdo, kdo má nějaké úplně malé prdítko do města? Uvažujeme o druhém autě, protože trápit dvoulitrový diesel na čtvrthodinových trasách po Praze nám připadá zbytečné, a hodily by se mi nějaké reference.
    Docela se mi líbí KIA Picanto nebo Citroen C1 a jeho ‚příbuzní‘.
    GIO
    GIO --- ---
    jo, ale najit misto je fakt ted jeste vetsi problem, pulka parkovacich mist je vprdeli, kdyz tu spodni pulku zavreli
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Ještě praktický poznatek, v zonách, kde je parkování za patnáct, to skoro nekontrolujou. Ne, že by se na to dalo spolehnout, ale na sedmičce kolem technického muzea fakt na nějakou hodinu nekoukají.
    GIO
    GIO --- ---
    TIMA: no, drzim palec..
    TIMA
    TIMA --- ---
    GIO: Zítra asi pojedeme na chalupu, a jestli bude ráno mrznout, jak slibovali, tak nebudu mít ani trochu radost :(
    TIMA
    TIMA --- ---
    GUDRUN: Kdybych jela za ním, tak by si teda něco poslechnul.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    to je trochu naivní představa...

odtahovat se dá na základě zákona a pouze v určitých případech... například když vozidlo brání plynulosti, nebo bezpečnosti dopravy, případně při úklidu ulic a podobně...

Což znamená, že Vás (možná) odtáhnou kdekoli na zákazu stání/zastavení, v místech pro rezidenty a na kriplflekách, nemůžou vás ale odtáhnout za parkování "přes čas"

To že někomu dají spíše botu je dáno tím, že se dané auto blbě odtahuje...
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    GIO: Ze zásobování neodtahujou, dali by ti botu.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    dneska jsem poprve v praxi videla "skolitele", na zipu pred jednim kruhacem ve valmezu. ja to tam neznam a vpravo se stalo, zaradila jsem se, v levem par aut profrcelo az k zipu (ano, tak, jak to ma byt, ale kdyz to nekde neznam, tak si radsi trapne pockam), a najednou pan skolitel dojel cca na moji uroven, pak jeste zpomalil a tahl to skoro stejne rychle jako nas stojici pravy, no prakticky krokem... za nim strudl, samozrejme... dobrej chobot :-) jeste jsem to v praxi nevidela...
    GIO
    GIO --- ---
    TIMA: mi rikal muj servisak at pockam do konce dubna radsi, a to uz jsme se tesila na sva krasne letni alu kola.))
    GIO
    GIO --- ---
    ALRAUNE: mam strach jezdim vetsinou s ditetem,a kdyby mi to odtahli tak jsem v riti.))

TIMA: presne. navic po tech silnicich lidi vubec nechodi ne, zvyk je zelezna kosile, vsichni furt na chodniku.)))
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    GIO: Je jedno, jestli jsi zásobování, nebo ne. Udělej si cedulku a bouchni tam nějakého berana. Pokud tam nestojíš víc, než půl hodiny, nikdo tě prudit nebude. No, skoro nikdo.
    TIMA
    TIMA --- ---
    Dneska jdeme přezouvat, tak doufám, že to není předčasné :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam