• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIMADriving in heels - klub pro ženské za volantem
    TIMA
    TIMA --- ---
    GIO: Hele, jestli mě práce v naší skvělé firmě něco naučila, tak parkovat :)
    GIO
    GIO --- ---
    ale uz te vidim, jak s tim parkujes u nas na Smichove pred barakem:))
    GIO
    GIO --- ---
    TIMA: vkus!

.)
    TIMA
    TIMA --- ---
    V poslední době je můj horký favorit tohle. Sice z něj prý nění vidět ven, ale co člověk v tanku potřebuje vidět, že?

ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    MADIETTA: Tak jo, v tom případě k samuraiovi domek na pláži :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ALRAUNE: výslovně jsem zakázala tahat do toho praktičnost a spotřebu! :-)))
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Kamarádka ho měla, samuraie. Je přijatelný tak jako třetí auto v rodině, pro praktický život ve městě úplně nanic :)Žere, smrdí a táhne do něj :)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    MADIETTA: BMW M5 :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    a když ne nivu, tak samuraje ,)
    GIO
    GIO --- ---
    MADIETTA: todle mel muzuv strycek a hrozne se vztekal, kdyz mu ten filc kryjici kapotu zespod prozrala kuna a stalo ho to tusm 80K.))
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    TIMA: Tak nejak, jako urcite bych chtela Mini Coopera a Bentleyho ;-D A to bych musela pak konkretne vybirat, ale asi
    GIO
    GIO --- ---
    takze nissan navara/pathfinder mercedes vito/viano, volvo XC90 a vozidla tomu podobna.
    GIO
    GIO --- ---
    no, ja bych chtela lamborghini diablo/gallardo,a le nevjela bych s tim ani do dvora.))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TIMA: no, já to mám už dlouho jasný :-) Je to takový trapný a předvídatelný, ale já bych se okamžitě vypravila do salonu pro nejkrásnější auto na světě - Maserati Granturismo :-)))

TIMA
    TIMA --- ---
    MADIETTA: To je moooc těžká otázka :). Potřebovala bych si vybrat aspoň jedno z každé třídy.
    GIO
    GIO --- ---
    MADIETTA: velkeeee)
    DIVA
    DIVA --- ---
    ladu nivu ,) srdcovka
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Mimochodem, z toho mě tak napadla zajímavá otázka pro dámy - kdybyste se nemusely ohlížet vůbec na nic (peníze, účel, praktičnost, rozměry, spotřeba, počet sedadel, prostě nic z toho by nemuselo hrát roli) a mohly se řídit jen čistě osobním vkusem a tužbami, jaké auto byste si pořídily?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ALRAUNE: tchýně má taky yarise, je to určitě neskutečně spolehlivé vozítko, ale přece jen je dražší.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Táta měl (nebo ještě možná má) Yarise, ale je otázka, jestli se to vyplatí. Jinak, jezdila jsem s Puntem a Fiestou a připadalo mi, že poměr výkon spotřeba byl docela nevýhodný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam