• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIMADriving in heels - klub pro ženské za volantem
    DIVA
    DIVA --- ---
    MAR_TINA: no právě, žere snad i asfalt podél trasy ;) a reálně použitelná by byla leda bez zadních sedaček. a vůbec, tak ňák každé moje další auto je pohodlnější než to předchozí. měla sem radost z filety že po ukončení odbočení sama vypne blinkr, dneska už by mě tlačil hrášek pod sedačkou ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DIVA: není drahá. Je to nejlevnější teréňák ke koupi. A ojeté jsou za pakatel. Jen je dobrý udělat úpravu na dřevoplyn, rumunská verze :D, benzín tím snad protéká bez zastávky, jak to žere.
    DIVA
    DIVA --- ---
    MAR_TINA: z dětství si vybavuju hlavně halucinogenní vzorek potahu sedaček ,)) měli jsme ji jako terénní stroj na firmě, podstatná zkušenost: v zimě netopí .P a má ji soused na chatě, autobusák, bílou se zelenýma páskama, stejnou jako ten bus kterým mě vyhazoval mimo zastávky v zatáčce kterou je nebezpečné vůbec projíždět .)

hrozně se mi líbí .) ještě se vyrábí, až jednou budu topit pětilitrama.. .)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DIVA: už jsi s ní jezdila? Je to zážitek, ale opakuji ho velmi nerada.

Otec o ní mimo jiné říká, že sovětský inženýr - konstruktér myslel na opatření proti kráděži a veškeré ovládání je v ní naopak. Klíčky na druhé straně, kličky se točí obráceně atd. Proti cikánům dobrý.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MADIETTA: já ráda velký a silný :)

Jendoho chudšího bratrance jsem v práci používala a bylo to fajn, skály, louky a vyděšený trempíci :D

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALRAUNE: pche, s 306 prodlouženým kombíkem v dieslu jsem odparkovala moc let, 200 tisíc najeto jen v něm. Věřím, že krom náklaďáku to už horší být nemůže :)))

Ale stejně mi tohle auto bylo nejmilejší ze všech, co jsem kdy řídila.
    A kvůli zádům se naučila koukat jen do zrcátek, vůbec nikam se neotáčet, aby mi zůstala síla v rukách v předu.
    GIO
    GIO --- ---
    MADIETTA: jo, to chapu, ja to ze sve strany myslela spis tak, ze kdyz jsem mela kouli, nemela jsem odrapany naraznik...alespon zezadu. ale zase mi ani nacouvala do dveri no, si nevyberes.)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Nemuzu si pomoct, parkuju na hodne divokych mistech casto, Karlin, Vaclavak, Mala Strana, Holesovice a spol, ale teda "na tukacku" nemusim ani kdyz mam dlan mista pred i za sebou a to mam celkem korab (Mondeo kombi)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ALRAUNE: někdo, kdo mě evidentně taky vzadu kouli, mi kdysi totálně prochroupnul nárazník, pochopitelně se neobtěžoval zanechat lísteček ani nic podobného, neusmívala jsem se.
    GIO
    GIO --- ---
    ALRAUNE: mi na novem aute koule chybi, bohuzel, od spousty tukancu dovede na druhou stranu i ochranit
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    Je, ona funguje fyzika... objev 21. století :D
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Na novém autě mám kouli... jsem zvyklá parkovat na ťukačku (na praze sedm jinak nelze) a s hrůzou jsem zjistila, že koule zanechává ďolíky :)
    GIO
    GIO --- ---
    TIMA: .)) mas pravdu, ja narazim spis obecne na misto, sirku a vubec vysoke nebezpeci oderek/urazenych zrcatek a vubec podelnych skrabancu..,)
    TIMA
    TIMA --- ---
    GIO: Hele, jestli mě práce v naší skvělé firmě něco naučila, tak parkovat :)
    GIO
    GIO --- ---
    ale uz te vidim, jak s tim parkujes u nas na Smichove pred barakem:))
    GIO
    GIO --- ---
    TIMA: vkus!

.)
    TIMA
    TIMA --- ---
    V poslední době je můj horký favorit tohle. Sice z něj prý nění vidět ven, ale co člověk v tanku potřebuje vidět, že?

ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    MADIETTA: Tak jo, v tom případě k samuraiovi domek na pláži :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ALRAUNE: výslovně jsem zakázala tahat do toho praktičnost a spotřebu! :-)))
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Kamarádka ho měla, samuraie. Je přijatelný tak jako třetí auto v rodině, pro praktický život ve městě úplně nanic :)Žere, smrdí a táhne do něj :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam