• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIMADriving in heels - klub pro ženské za volantem
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Cornela - ja mam benzinaka...ale reknu ti,ze ted tak premyslim, ze by to fakt vycucli, to by s tim musel nalitat 30km...minimalne, a na to, ze za dve hodky to bylo cely opraveny, to by musel byt fakt rychlej....
    ale jinak na ten servis nedam dopustit, jsou skvely, tohle se mi stalo poprve!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: zřejmě jsi nepochopila, že jsem se tím nechtěla chlubit, nýbrž z toho mám docela prostinkou radost.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: a na tom jako záleží? Jako že kdyby bylo nové z továrny a nemělo pomačkanou karoserii, byl by můj zážitek hodnotnější?

Jako já vím, že ti ležím v žaludku, ale už jsi trochu směšná.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: Granturismo stojí nové 4,2 milionu. Ještě něco?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: jako myslíš, že jsem to nepoznala, jo? :-D Že to byla třeba felda a já si toho nevšimla? :-D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: a upřímně řečeno, tvé pohoršení mi zážitek rozhodně nezkazí :-D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: vzhledem k tomu, že bylo parádně nabouraný, pochybuju, že by to poznal. ;-) Ovšem v těch polích, kde servis stojí, by to do mě moh bouchnout maximálně zajíc. :-P
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: pan majitel to pravděpodobně neví. ;-) Uznávám, není to košer, ale bylo to Maserati, nemohla jsem si pomoct :-D Krom toho jsem s tím jednou pomalu objela barák, nikam bych si s tím netroufla, vždyť bych to neuměla řídit. Jenom jsem si chtěla vyzkoušet ten pocit, jak se sedí za volantem auta mých snů. ;-)
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Cornela - no me problikavalo hladovy oko, kdyz jsem ho tam vezla a odvazela uplne s prazdnou nadrzi, jeste ze jsem nemela natankovano, ale i tak me to nastvalo, pac nez dolejes tu rezervu......na rezervu proste nejezdim.
    a čeče doklady jsem mela u sebe....
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    no presne, minule jsem davala auto do servisu a vratili mi ho s nadrzi ale totalne prazdnou, az jsem je v duchu podezirala, jestli ji treba nevycucli.
    ale pak mi doslo, ze spis ji projezdili....ale videt treba jak v mym aute jede typek s cigem v hube, kdyz tam nekourime....to by me asi namichlo!
    GIO
    GIO --- ---
    CORNELA: jestli ono nebylo toho pana automechanika
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TIMA: jela jsem se svou plečkou do servisu a ono tam panu automechanikovi stálo. A jelikož je to dobrý známý, tak mě ho nechal ozkoušet. :)
    TIMA
    TIMA --- ---
    MADIETTA: :)) Nějaký dobrák ti ho půjčil?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Řídila jsem Maserati! Teď už mohu klidně zemřít. :-)))
    TIMA
    TIMA --- ---
    TAPINA: To je další věc :). To, čemu já říkám bezpečná vzdálenost, už jiní zhusta považují za příležitost někam se nasádlit.
    TIMA
    TIMA --- ---
    MUADDIB: Co na to říct? Jestli chceš poukázat na to, že jedu v levém pruhu delší dobu, než jakou nutně potřebuju pro předjetí, tak ano, jedu. Jenže jinak bych se do něj v pátek odpoledne na R10 neměla šanci zařadit. Takhle pak můžu jet v levém aspoň 120, zatímco v pravém bych musela 80.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MUADDIB: Někteří řidiči jsou natolik opatrní, že si při předjíždění nechávají mezi sebou a druhým autem i tolik místa, že se tam nacpe ještě třetí kokot, no.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    KAMPA: tak to je prase no...

TIMA: jak se to může stát? když se do levého máš řadit tešně před předjetím a ihned po předjetí se máš řadit zpátky?
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Muaddib - ano odstavnym pruhem...sem nepodotkla.
    TIMA
    TIMA --- ---
    MUADDIB: I to už se mi stalo.
    Nebo se na dálnici zařadíš do levého, kde někdo předjíždí jak s hnojem, a nějaký mameluk si myslí, že to vyhraje, když nás oba vezme zprava.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam