• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIMADriving in heels - klub pro ženské za volantem
    TIMA
    TIMA --- ---
    TAPINA: Jsem na tom podobně. Možná jsem naivka, že mechanikovi důvěřuju, že s autem žádné prasárny nedělá. Ale kdybych mu nedůvěřovala, asi bych k němu nejezdila.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    No, máte si ty káry vopravovat samy a měly by jste klüd
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Koukám, že jsem asi zase úplně odjinud, v servisu nehlásím ani stav tachometru, ani ničeho, a nikdo mi s autem nejezdí, pokud to nemají v zadání . Asi že to není Maserati :o)
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Martina - tyve chytracky :)
    sme si na to tady postezovaly....stalo se mi to prvne....tak me nanapadlo abych si hystericky zapisovala do denicku stav kapalin v aute :))
    jinak s tim servisem spokojena jsem!!!! akorat jeslti se mi to tam stane jeste jednou, taxe na to zkratka zeptam. menit servis nehodlam.
    TIMA
    TIMA --- ---
    CORNELA: Hele tak dost. Dej si nějaký meditační cvičení, nebo co tě uklidní, a už se laskavě k tomuto tématu nevracej. Tvůj názor známe.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: to bude dobrá změna.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: ano, až budu mít to Maserati a taky mi s ním nějaká můra objede barák, vzpomenu si na to, že je to spravedlivá odplata. :-D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CORNELA: ano, jsem strašlivý bídák a ani mě to nemrzí. :-P
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: Předávací protokol mívá v civilizaci větší výpovědní hodnotu než tvrzení "měla jsem tam 3/4 nádrže". A na protokolu je i stav tachometru i nádrže. Vzhledem k tomu, kolik stojí nafta, bych netolerovala ani 5 litrů.

A asi sem jediná, kdo jezdí do slušného servisu a tohle se mi nestává. Jednáme spolu vždycky slušně s důvěrou, kilometry i nádrž diktuju, neověřují to před podpisem. Já je neklamu, oni mě taky ne. (Jen neradi seřizují ostřikovače.)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ANABEL_LEE: tak tak.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MADIETTA: typicky cechackovsky pristup "prece bys neodmitla takovou prilezitost kdyz se nabizi, co na tom, ze neni koser"
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TIMA: v životě bych to nevzala na dálnici ani nikam, ujela jsem s tím jestli kilometr, ale odmítni, když ti řeknou "chcete si to zkusit?" :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Mým autem teda v servisu nikdo pro zábavu nejezdí. Leda by to byl zvrhlík :D

A jinak, drahé chytračky, existuje něco, co se jmenuje stav tachometru. To se zapisuje při předání do servisu. Při převzetí si to můžete zkontrolovat. A pár km by najeto být mohlo, protože někdy to je potřeba vyzkoušet.
    GIO
    GIO --- ---
    jsem si jista, ze mym autem si tam nikdo jen tak pro zabavu drandit nebude, kor kdyz ja mam servismana kamarada:) a on at se klidne projede, zejo.)
    TIMA
    TIMA --- ---
    Asi bych taky nebyla nadšená, kdyby mi v servisu někdo cizí jezdil s autem, na druhou stranu... Kdybych takhle měla možnost projet si něco moc pěkného, asi bych to neodmítla.

GIO
    GIO --- ---
    MADIETTA: ja nejradsi jezdim v zabkach, i kdyz to kdejaky muz nerad slysi:)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GIO: nevím jak podpatky, protože je nenosím, ale v botách na klínu se mi řídí pohodlněji než s rovnou podrážkou, ona se o ně ta noha tak hezky zapře. :)
    GIO
    GIO --- ---
    ja takhle ridila poprve cca pred mesicem na svatbu:)) ale podpatky nebyly moc vysoke teda.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    Se na to vyserte holky... rači mi řekněte, která z vás řídí v lodičkách a krátký sukni...
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Cornela - ja mam benzinaka...ale reknu ti,ze ted tak premyslim, ze by to fakt vycucli, to by s tim musel nalitat 30km...minimalne, a na to, ze za dve hodky to bylo cely opraveny, to by musel byt fakt rychlej....
    ale jinak na ten servis nedam dopustit, jsou skvely, tohle se mi stalo poprve!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam